Rainbow píše:poslení post
Šaman má větší dmg ve speciálním morfu polara. Nicméně počet těchto morfů je omezený a mohou (po úpravě času na náhodný) skončit v nejnevhodnější chvíli. V obyčejném polarovi nesahá v DMG Gangrelovi ani po kotníky. O fyzickém DMG ostatních forem asi nemá smysl ani psát, včetně formy člověka s mystikem.
Šaman uhealí gangrela, ovšem dokážu si to představit pouze ve speciálním obranném morfu grizzliho, kdy jeho případná jiná aktivita, než ono healení, nepřipadá vůbec v úvahu.
A ano, dva jelení šamanové by asi umindblastili vampa a to možná i s přehledem, nicméně ostatní možnost té trhlé srnky (ve všech třech verzích) jsou natolik zle nastaveny, že neumožňují její normální hraní ani v PvM, natož v PvP (kde je ostatně cokoli pomalé k ničemu). Maximálně tak harvest s pomocí vortexe, ale na to je snad snažsí si založit mága...
Určitě se tu najde spousta oponentů z řad těch, kdo šamana nehrají - udivuje mě ovšem, že se tu najdou i tací, kteří podobné bludy prohlašují a šamana hrajou... Protože mám warra, vampa i šamana a pokaždé, když se rozhoduju co do dungu jako DMG vezmu, jdu vampa nebo warra.
EDIT : POKUD by šaman na všechny ty potřebné remorfy nepotřeboval fame a karmu, bylo by to povolání srovnatelné s jinými specializacemi - s těmito přemrštěnými nároky na fame a karmu na remorf do právě potřebné podoby (a to i s tou slavnou maskou) je to povolání nepoužitelné do dungeonů, kde je třeba měnit taktiku a nebo umírat.
Ranger byl moje primární povolání a myšlenka šamana jako druida z wowka, mě celkem nadchla. Bohužel ačkoli není původní myšlenka jednotlivých podob špatná, tak samotné vybalancování a všelijaká omezení odsoudili šamana k chození pouze low a medium dungů, přičemž mu ještě závdavkem sebraly PvP. Což je prostě škoda. Ale to všechno už jsem tu psal - a vzhledem k tomu, že hrajících šamanů je tak 10, asi není vůle ani motivace s tím něco dělat.