Ranger

Odpovědět
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Re: Ranger

Příspěvek od Tersivan »

Illidan píše:
Conina píše:
Dudek píše:Nevim, já ostrostřelce mám a se summením nevidím žádnej problém, stalo se mi jednou, že jsem měl jen dva medvědy, jinak vždycky v pohodě.
Tak to bud mas ty obrovske stesti, nebo ja strasnou smulu, protoze mne medvedi fizzuji silene.
Kde je napisane ze musis carovat medvedov ?
Mam dojem ze je uplne jedno jestli je to medved nebo kun, kouzlis kouzlo 5teho lvl, to je jeho obtiznost zavysla na mgr, nikoliv samotny sumon, ta hodnota mgr jen u suma udava jestli ho budes moci zakouzlit.
a 60 mgr je dost kriticka hranice.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Ještě aby ostro se skillama jako war nefizzoval sumony, nechcte už zas trošku moc?
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Tak si nedelejte specializace... a budte normalni
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Conina píše:
Dudek píše:Nevim, já ostrostřelce mám a se summením nevidím žádnej problém, stalo se mi jednou, že jsem měl jen dva medvědy, jinak vždycky v pohodě.
Tak to bud mas ty obrovske stesti, nebo ja strasnou smulu, protoze mne medvedi fizzuji silene.
Spíše bych řekl, že tvůj ranger je neustále hladový. Až se dobře nají, bude méně fizzovat summy 8) 8)
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Han Gamms píše:
Conina píše:
Spíše bych řekl, že tvůj ranger je neustále hladový. Až se dobře nají, bude méně fizzovat summy 8) 8)

jo tak tohle je teprve pořádná odpověd :D :D :D :D
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Han Gamms píše:
Conina píše:

Nevím, ale můj ranger nejedl sakra dlouho a nefizzuje taky
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Chtěl jsem se zeptat gms teamu zda by např. nešlo udělat item pro shamana třeba předělavatelnej z top časti a shaman by pak nešlapal pasti.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Rainbow píše:Chtěl jsem se zeptat gms teamu zda by např. nešlo udělat item pro shamana třeba předělavatelnej z top časti a shaman by pak nešlapal pasti.
Prosim toto nie :P sprav si wara a nie dalsi item, aby bol saman ako war :P (No ale naky qwest, aby prsk tie pasce neslapal, hm? )
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Severka píše:
Rainbow píše:Chtěl jsem se zeptat gms teamu zda by např. nešlo udělat item pro shamana třeba předělavatelnej z top časti a shaman by pak nešlapal pasti.
Prosim toto nie :P sprav si wara a nie dalsi item, aby bol saman ako war :P (No ale naky qwest, aby prsk tie pasce neslapal, hm? )
Co si nepochopil na to chtěl bych se zeptat gm teamu?
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Rainbow píše:
Severka píše:
Co si nepochopil na to chtěl bych se zeptat gm teamu?
tak posli gm teamu pm-ku... toto je forum, takze gm to tu vidi a kludne ti moze odpisat! Ale takisto chcem, aby gm videlo, ze napriklad ja s takym riesenim nesuhlasim, na to tu to forum je, nie? Ach ach... neprivlastnuj si gm pre seba :(
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

Rainbow ma, ale v necem pravdu. Shaman jako wamp je morfovaci povolani. Wamp ma za to top crystal na morf a shaman nic. Mohl by mit taky neco na ten zpusob, treba neslapani pasti, top morf, nebo neco podobneho...
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Ascalante píše:Rainbow ma, ale v necem pravdu. Shaman jako wamp je morfovaci povolani. Wamp ma za to top crystal na morf a shaman nic. Mohl by mit taky neco na ten zpusob, treba neslapani pasti, top morf, nebo neco podobneho...
jo no shaman je sux, ma jen ultra armor, ultra dmg, ultra MGR, poisoning, klamaky lvl 5, blesky, heal, VAN, vysokej stealing coz znamena ze pasti ho neodhidnou, atd...
ale bacha vamp ma TOP morf co je na par pouziti a stoji jen mega...
mozna sis toho nevsim, ale polar je schopnej ukousat vampa v topku a kdyz je v obranym tak na nej vamp v topku smutne kouka a mozna mu obcas da dmg za 20, ale jinak je shaman sux
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

2 shamani by gangrela v topku těžko dali, ledva by se jim povedl blok a měly skyhawky...
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

2 samani by gangrela v topku nakrajeli do hamburgru. to ze jsou neschopni a nevedi ze maj morf jelena se 150 int a mind blastem je jejich problem.
zato saman ubandi na stojaka 2 stone vampy s jednou rukou v nose a druhou v gatich
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ja som behaval tremera a shamani mi vzdy poriadne liezli na nervy :mrgreen:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Kate
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kate »

Tersivan píše:saman ubandi na stojaka 2 stone vampy s jednou rukou v nose a druhou v gatich
:clap: :clap:
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

ja som shamana v stone rozkrajal jak nic(samozrejme nebandil sa netvrdim opak, buchal aj on ), a ked je ten shaman taky dobry preco sa teda nebrava do dungu? :D
stokrat radsej by som zobral do dungu gangrela ako shamana.
dvaja shamani so skyhawkami by mozno bol problem, kym by som si nedal reactiv :D:D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Podle toho co tu píšete si myslím, že shamana asi moc nehrajete....takže co se týká dmg shaman má větší dmg než gangrel ve stone vampovi. Absolutně jsem si nestěžoval na to, že by shaman byl slabý. Šlo mi jen o to zda by nešel nějak trošičku posílit aby se zrno oddělilo od plev bud třeba za topko dostat nějakou blbost nebo nějakej kvest supr těžkej jako stone imp.
Tersviane je krásný co vše si vyjmenoval za schopnosti, ale taky si mohl podotknout, že tyhle věci nemůžeš používat najednou....to, že když poisuješ máš 10 ar a 90bojovku, to, že když si ve zvířeti neresneš svitkem, to že nemáš zrychlovátko a šlapeš pasti. Shaman nemá jen výhody, ale jak jsem řekl nejde mi vůbec o to jak je shaman silnej jsem s ním hodně spokojenej jen je třeba umět využívat to co umí a k tomu se musí i přizpůsobit celá výprava na pure dmg je asi opravdu lepší brát gangrela.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Rainbow píše:poslení post
Šaman má větší dmg ve speciálním morfu polara. Nicméně počet těchto morfů je omezený a mohou (po úpravě času na náhodný) skončit v nejnevhodnější chvíli. V obyčejném polarovi nesahá v DMG Gangrelovi ani po kotníky. O fyzickém DMG ostatních forem asi nemá smysl ani psát, včetně formy člověka s mystikem.

Šaman uhealí gangrela, ovšem dokážu si to představit pouze ve speciálním obranném morfu grizzliho, kdy jeho případná jiná aktivita, než ono healení, nepřipadá vůbec v úvahu.

A ano, dva jelení šamanové by asi umindblastili vampa a to možná i s přehledem, nicméně ostatní možnost té trhlé srnky (ve všech třech verzích) jsou natolik zle nastaveny, že neumožňují její normální hraní ani v PvM, natož v PvP (kde je ostatně cokoli pomalé k ničemu). Maximálně tak harvest s pomocí vortexe, ale na to je snad snažsí si založit mága...

Určitě se tu najde spousta oponentů z řad těch, kdo šamana nehrají - udivuje mě ovšem, že se tu najdou i tací, kteří podobné bludy prohlašují a šamana hrajou... Protože mám warra, vampa i šamana a pokaždé, když se rozhoduju co do dungu jako DMG vezmu, jdu vampa nebo warra.

EDIT : POKUD by šaman na všechny ty potřebné remorfy nepotřeboval fame a karmu, bylo by to povolání srovnatelné s jinými specializacemi - s těmito přemrštěnými nároky na fame a karmu na remorf do právě potřebné podoby (a to i s tou slavnou maskou) je to povolání nepoužitelné do dungeonů, kde je třeba měnit taktiku a nebo umírat.
Ranger byl moje primární povolání a myšlenka šamana jako druida z wowka, mě celkem nadchla. Bohužel ačkoli není původní myšlenka jednotlivých podob špatná, tak samotné vybalancování a všelijaká omezení odsoudili šamana k chození pouze low a medium dungů, přičemž mu ještě závdavkem sebraly PvP. Což je prostě škoda. Ale to všechno už jsem tu psal - a vzhledem k tomu, že hrajících šamanů je tak 10, asi není vůle ani motivace s tím něco dělat.
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Retro podle toho co píšeš z části máš pravdu a to, že jelen je špatně nastavenej, ale s fame si myslím, že má shaman menší problémy než jakýkoli jiný char, protože mu stačí 2k fame na to aby měl pořád maximální dmg ten 4k fame morf je stejně uplně k prdu.
Možnosti využití jednotlivých morfů:
Jelen: Sumon forma je uplně k ničemu od sumení jsou jiní jediná možnost je resování 130mgr je fajn, ale stejně radši morfnu humana a resnu svitkem
Alternativní forma:u této formy oceňuju obrovský stealth, který jsem relativně dostikrát použil zbytek věcí nepoužitelnost.
Chyba jelena: v posmrtném morfu ve formách klesne mgr na 60 a stealth taky, čili napři využití jako dobrý pogovač u lucilina nemá smysl.
Grizli: obrany morf: dobrá věc na odtahovaní a odflusavání nepřijemných místností např v destu. Lze v tomto morfu dát celou fire fdd místnost solo. Jediná možnost útoku v této formě je harm.
pois morf:Naprosto jedinečný druh poisovaní kdy se obnovuje poisn každým kousnutím nevýhoda je 10ar a hitnutí potvory neni závislé na wrestlingu.
Polar: 2k morf: naprosto supr morf větší dmg má akorat gangrel v tom morfu(impa jsem nezkoušel) 85 velká dexterita
4k morf: Nepoužívám tento morf strašně misuje má sice gigantický dmg, ale pouze 30armor

Přehled Shamana beru jako jeden z nejlepších charu na dp dají se s ním solnout prakticky všechny medium dungy a myslím si, že ani v high dungeonech se neztratí, ale musí se mu přizpůsobit taktika. To, že retro píše že má problémy s fame je asi tím, že tento char neumí hrát nebo nepoužívá odznak. Problémy s karmou jsou banální vzhledem k existenci magického ovoce.
Odpovědět