Defense me to moc neprijde, za WH jsem pri pojezdu mlátil ranga s LC, který prakticky stál na místě a jen do mě střílel, kdybych vždy s 50 HP neodběhl kus dál, tak mě bez problému vyndá, protože sem si přes ty fizzy ani jednou nebouchl...Xan píše:Je to ve script novinkach, jako spousty jinejch veci, co jsou jen tam. Mozna ti to prijde preboost, ale ten dmg rang ma porad tak malej, ze to je spis def funkce a kompenzace toho, ze rang musi stat, max natahnout 1 ranu na konkretni target dopredu a pak teprv bezet
Edit: a umi to jen lc opravdu? Hc ne? To je mozna skoda, jestli jen lc
Chainy a Lava bomby
Re: Chainy a Lava bomby
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nj ale musi u toho stát.. a když missne tak ho praštíš
lc tak jak je je dobře nastavená, rang má alespon nějakou šanci.. lava bomby tak jak jsou fungujou dobře a to že si je musíš "oklikat" podle mě ničemu nevadí.. to je lenost
a řetězy v pvp - mno k těm se škoda vyjadřovat.. :p

lc tak jak je je dobře nastavená, rang má alespon nějakou šanci.. lava bomby tak jak jsou fungujou dobře a to že si je musíš "oklikat" podle mě ničemu nevadí.. to je lenost

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Lava bomby po resyncu půjdou použít ihned po nalití z kádě, nebude nutné s nimi jakkoliv hýbat.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard