Elite píše:A to ho opravnuje vsechny urazet? myslim ze ne, tezke to mit mohl, spousta lidi to ma tezke, rekni mi kdo neni z rozvracene rodiny? ja jsem taky. ale rozhodne tu kazdemu nenadavam, protoze mam v hlave trochu soudnosti a rozumu. on ocividne ne. Kamosuv otec ve vezeni, matka z blazinci, bydli s babickou, trochu grazl to je, ale jinaj je to normalni borec.
No to si ze mě dělá ten Elite snad vyloženě prdel (co je mě ty vole po tom že tvůj kámoš je grázl a chrní u babičky?)...
K videu moc se mi nelíbilo jelokož to můj počítač nerozjel ale aj kdyby se to rozjelo tak by se mi to určitě nelíbilo

Četl jsem jen kousek z toho co ste tady psali a musím říct že na tomto topiku mě zajímala jen Eliteho demence na topiky Robina který se mu smál každým topikem,když se do toho přidal Blatos to už jsem šel úplně do kolen div sem si je o koberec nespálil. A podle mého jsem byl daleko lepší Prsk než emp jen prostě se mnou nikam nechtěl chodit protože bych si to mohl dát na sólo a ostatní jse nudily D4 si teďka vybíram běžně sám

A otázečka na empa jaký jsi měl pocit po tom co tě smazali a ty jsi konečně uviděl že venku není sníh?? Nepřekvapilo tě to?
Jinak Emo GL v reale a doufám že ti ty brambůrky aspoň pořádně zdraží
A vole lůza ty se na UO už vyser a drž se raději Volantu od kamionu,víš že ti uo nikdy nešlo a musel sem tě zachraňovat :/
PS: ...