Ranger
Re: Ranger
neviete nekto nahodou ci vyska skillu poisoning zavisi na uspesnosti poisnutia monstra v grizzly poison forme ?
uroven poisu nezavisi u grizli na skilu.ano je to bug...kdyz se vracis z formy do zakladu a mas zvysene staty pot ci kouzlo o to je budes mit v zakladu snizene ale plati to i naopak.
super diky ale nepytal som sa na uriven poisnu ale na to ci sa trafis podla toho aky mas skill pois napriklad ako warrior s dagerkou pise mu to jed nepronikol do krve a ja chcem vediet ci grizzly v zavislosti od vysky skillu poisoning nemissuje
meda cinkne fencingem, cili s nejvetsi pravdepodobnosti fenc
Každej méďa bez ohledu na skili poisuje stejně, každej pois se chytne, ale jen se trefit ze 100wrest
Problém bude asi v tom, že tento morf nemá nastaven miss podle wrestu. 

Nezda se Vam ze ten m gp za specializaci je trosicku prehnany? Jestli ne tak kvuli cemu tak vysoko?
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Nazdá a to jsem těžký sociální případ. Ještě bych přidal nějaký quest, jako má vamp :p
Sem s ním 

Je správně, že po mě chce to nemehlo na změnu specializace hůl mistrovského druida? Ten quest nemám splněný.
Je v poradku ze se na respech jezditek objevuji spise najty nez kone ?
asi unluck ja ten pocit nemam ...Joe píše:Je v poradku ze se na respech jezditek objevuji spise najty nez kone ?
To bude tím že spousta lidí skriptem vytamuje kone, ale uz nemaj script na zabijení najt. Druhak i Ti co běhaj normálně tak stejně v drtivé většině najty nezabijí. Proto jich je na spawnech některý dny víc než koní.
no ja jsem obehal tak 5 respu.. na vsech najty.. pak jsem to obehal a pozabijel.. a po delsi dobe jsem obehl zase a stejne nic ..
Ta delší doba je trochu problém protože mezi tím tam může někdo tamnout třeba 5 koní.. 

u specializace (minimalne ostrostrelec) travel book po pouziti nevypisuje zbyva xx nabiti v tb
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mám ostrostřelce a vypisuje, jak travel book, tak rune book, když u sebe nemáš regy.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nepřemýšlí se nad možností přidat šamana v morfech grizzly a polar mezi povolání nevyšlapávající pasti?
O tom už taky byla docela živá diskuse a pokud si pamatuju dobře, skončila tak, že shaman = ranger ≠ buchna => bude vyšlapávat pasti
Mám takový dotaz. Když se zaváděly specky, tak byl na trhu recyklátor, co měnil Chain <-> Ringy, Silver HC <-> LC <-> Luky. Po nějaký době zmizely. U těch zbrojí to chápu, to se může poměnit mezi hráčema, ale když se člověk po nějaký době hraní za jednu specializaci rozhodne vyzkoušet jinou, tak mu pak zůstanou linknutý zbraně co nemůže použít a tím pádem ani vyměnit s hráčema. Nešel by ten recyklátor zase někam píchnout? Třeba do Pride nebo jinýho dungu.
Pokud ten recyklátor někde je a přehlídnul jsem ho, tak se omlouvám a dotaz beru zpět:)
Díky za odpověď
Pokud ten recyklátor někde je a přehlídnul jsem ho, tak se omlouvám a dotaz beru zpět:)
Díky za odpověď