Ocroc píše:Znovu použít určitě nepůjde, musíte si to hlídat kdy ji použijete. Po resyncu bude opravena chyba kdy to cíl přejmenovalo i při neúspěšném tamnutí.
A nedalo by se uvažovat o tom znovu užití třeba za podmínky když by se nepodařilo to ochočení tak by to naštvalo to npc stejně jako u stealingu přidalo mu to HP a už by znovu to stejné npc nešlo ochočit? Já si myslím že by to trochu vylepšilo tu hůl stejně by byla pořád na polepšení o 1 monstrum který může hned zmizet ale taky když si člověk nedá pozor tak si tím může u ublížit.
Tak jsem si vyzkoušel pár dungů s rangem a zjistil jsem že než rang bez specializace do dungu -> tak to radši jít bez něj ani se nedivím že ani velitelé výpravy nebyli moc nadšení. Missér nehorázný, a to byl už jak + zbraně dávaly do skillu, to je něco strašného. Specializace, ne že bych neměl mega na to abych si nějakou udělal, ale každá specializace obere ranga o jednu věc kvůli které jsem si ranga dělal a to je taming a range damage. Opravdu nechápu proč se z ranga udělal nějaký jakože další vamp se závislostí na famu nebo rang "tamer" který se do dungu bere jenom proto aby tamnul top koně. Přijde mi to opravdu trochu ubohý výběr. Jen můj skromný názor na specializace ... nápad je to dobrý ale provedení se mi nelíbí.
edit: jediná rozumná je ostrostřelec protože takhle alespon je dobře použitelný jako starý rang jen neumí tamovat všechno. Proč jste ale dělali druhého vampa ? to je cílem udělat tak hybridní povolání že nakonec žádná povolání nebudou? rozdíly mezi povoláními byly to proč si člověk vybíral jestli bude ten nebo onen ... tedka už je to ale uplně jedno očividně si vezmu ranga a budu ho hrát jako vampa. nechápu...
Nevim no... vse ma sve pro a proti...a kdyz vezmu v potaz treba toho ostrostrelce ze netamne vsechno...tak ty 4 zvirata zase neni takovy problem...nerekl bych ze ten desp pride a destard chodis 3x do tydne aby te to muselo nejak extremne stvat
Tak jde mi o to že specializace by měla být posílení povolání v nějakém směru, ne "něco za něco". Prostě už nemůžeš mít všestranného rangera který dělá všechno co se od rangera čeká. Obyč ranger je uplně k ničemu například, má miss jak kráva, nemůže tamovat všechno... prostě bez specializace ani krok.
Raziel píše:Tak jde mi o to že specializace by měla být posílení povolání v nějakém směru, ne "něco za něco". Prostě už nemůžeš mít všestranného rangera který dělá všechno co se od rangera čeká. Obyč ranger je uplně k ničemu například, má miss jak kráva, nemůže tamovat všechno... prostě bez specializace ani krok.
V tom pripade je to lumparna na nemilionare, ale tech uz asi na dp ted moc nebude
Raziel píše:Tak jde mi o to že specializace by měla být posílení povolání v nějakém směru, ne "něco za něco". Prostě už nemůžeš mít všestranného rangera který dělá všechno co se od rangera čeká. Obyč ranger je uplně k ničemu například, má miss jak kráva, nemůže tamovat všechno... prostě bez specializace ani krok.
Odkazuji te na dotazy a diskuze, tesne po oslabeni rangera a naslednemu zavedeni specializace, dobre si to procti a az pak nejak diskutuj na toto tema.
Joe píše:To nemuze tamovat alespon par zakladnich mustu ?
Ale on je tamne do toho skilu co umi :_)
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše. Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Bohové... Prostě když budeš tu (levou) tabulku co je TADY číst odshora dolů, tak až po black mustanga (včetně) tamne ostrostřelec všechno. To co je pod ním už ne.
Bohové... Prostě když budeš tu (levou) tabulku co je TADY číst odshora dolů, tak až po black mustanga (včetně) tamne ostrostřelec všechno. To co je pod ním už ne.
no ano oprava stats to opravi ale stale po kazdom remorfe (ktorich je vazne dost) to opravovat je dost na nic ked si v dungu a potrebujes buchat ... alebo by mohli tie morfi dlhsie trvat
To je jak s warem, který má taky často moc vysokou str, je to otrava a v primem boji (pvm i pvp), to je naprd, hold zatim nezbýva než opravovat a opravovat a...