Ranger
Re: Ranger
Taky se mi rozpadla a ještě jsem se chtěl zeptat zda je žádoucí aby shamanský kvestoví předmět nebyl nb
My fail, protoze zakladni tenhle item taky nema zadnou durabku sem zjistil.Rainbow píše:Taky se mi rozpadla a ještě jsem se chtěl zeptat zda je žádoucí aby shamanský kvestoví předmět nebyl nb
Co se tyka toho predmetu z questu, tak ano nema byt nb.
Nebylo by přijatelnější udělat Odshrink klamaků podle toho kdo má jaký Taming? Docela bych si rád udělal ostrostřelce, ale abych Tamoval a pak z toho byli jen nějaký barevný koně je o ničem.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To ze druid nemuze pouzit parasvitek je zamer nebo chyba?
Nejsem si jist, ale někde se to řešilo, buď pár stránek zpět nebo v topicu jinýcho cahru, s tím, že prozatím je to chtěné...
Chtěl bych se zeptat, jestli by skládačka pro rangera ostrostřelce neměla přidávat 20% do skillu. Když mám fame na to aby byla +9 aby to dávala skilly jako +9 zbraň (tedy 20), a když mám fame na to aby byla +5 aby dávala skilly jako +5 (tedy 10). Díky za odpověd povolaných lidi:). Snad to tu ještě nikde není, nikde jsem to nenašel:)
Acarusi?
Prave jsem dodělal Shamansky Q, upřimě čekal jsem od toho trochu víc. Normálně nám Shamanům morf žere 600karmy a fame. S itemem z Q "jen" 250fame a 450karmy. Řekl bych že kdyby se to obratilo bylo by to o dost lepší a mělo by to i větší smysl.
Itemu ze stromu by mohlo padat i více. Já dostal tři a ty rázem vyměnil za ten finální item. Buď by se mohlo dát že jeden item ze stromu = jeden item finální, nebo zvýšit počet itemu ze stromu.
Prave jsem dodělal Shamansky Q, upřimě čekal jsem od toho trochu víc. Normálně nám Shamanům morf žere 600karmy a fame. S itemem z Q "jen" 250fame a 450karmy. Řekl bych že kdyby se to obratilo bylo by to o dost lepší a mělo by to i větší smysl.
Itemu ze stromu by mohlo padat i více. Já dostal tři a ty rázem vyměnil za ten finální item. Buď by se mohlo dát že jeden item ze stromu = jeden item finální, nebo zvýšit počet itemu ze stromu.
Nemohlo.erunno píše:Acarusi?
Pročpak? Protože to dáva smysl?Acarus píše: Nemohlo.
Řikal jsi že Shaman nemá bejt primárně na chození v morfu, ale současné nastavení tomu nedává velkou šanci.
- nonfame brnění (kuže) neexistuji krom od crafta který májí 7AR nejsem mamonář abych měl v bance xy +kuží a stejně když je Shaman bez fame tak jsou mu na 2veci.
- Luky hlavní zbraň Shamanů nedavá bonus = misser
Takže když tady někdo navrhne malé zlepšení ty ho odpálkuješ? Sorry ale něják to nechápu.
Klasický problém universality. Čím víc je char universálnější na více věcí, tím míň je použitelnější (rozuměj srovnatelnější s jinými chary (př. polar =/= war)) jedna jeho konkrétní část...
Mám problém s holí mistrovského druida, nevím jestli je to jenom mou postavou nebo to dělá všem ale teď 2x po sobě v despu když jsem chtěl něco ovládnout tak to za tím mobem napsalo jen ovládnutý ale mob se choval dál jako neovládnutý neposlouchal nešel přejmenovat jediný co se stalo že když sme ho zabili tak tělo okamžitě zmiznulo jako když je ovládnutý mohlo by se na to nějaké gm mrknout kdyžtak ID mé postavy 0x00143539
Toto se mi taky stalo na konci dvojky s espidermanam ten samy případ.... napsálo ovládnutý ale neposlouchal...Ciatronic píše:Mám problém s holí mistrovského druida, nevím jestli je to jenom mou postavou nebo to dělá všem ale teď 2x po sobě v despu když jsem chtěl něco ovládnout tak to za tím mobem napsalo jen ovládnutý ale mob se choval dál jako neovládnutý neposlouchal nešel přejmenovat jediný co se stalo že když sme ho zabili tak tělo okamžitě zmiznulo jako když je ovládnutý mohlo by se na to nějaké gm mrknout kdyžtak ID mé postavy 0x00143539
Někde se řešilo že jdou ovládnout jen menší lvl monster....
K tomu shamanovi....příde mi velmi použitelný když má odznak u polara používám jen morf s armorem a velmi často remorfuju na poison grizliho nebo odtáhnout za fire imun grizliho a stejně tak jde jít i pride za shamana stačí si držet úroven do 2k fame kterou ti zajistí fame deedy kterých je dost. Jediná věc co mě štve je ta náročnost na karmu mohla by se s odznakem snížit v dungu tě to nijak neovlivní, ale je to jít 3 dungy a pak půl dne harvit karmu
Premyslel jsem, proc tolik nadavate na karmu, kdyz jsem si spocatku myslel, ze je jednodusi naharwit ji ( neni moznost smrt -10% ) ale potom jsem si uvedomil, ze fame nedavaji jen mobove, ale i fame deedy a fame rewardy. Neslo by zavest nejakej zpusob doplneni urcite casti fame po prolezeni gatou ( jen pro shamany ) ? Pokud ne, neslo by udelat item, kterym by neslo hybat ( jako krvi temneho ) a po poklikani by dal karmu a na hodne dlouhou dobu by se pro dotycneho zablokoval ? ( jako wamp. horizite crystaly ). Nevim, jak je obdoba shamana pro PK, ale pro PvM hrace by to byl, myslim, posun vpred ve vyuziti tohoto charu, ovsem ho nekonpenzovat ( preci jen jste ho chteli oslabitRainbow píše:K tomu shamanovi....příde mi velmi použitelný když má odznak u polara používám jen morf s armorem a velmi často remorfuju na poison grizliho nebo odtáhnout za fire imun grizliho a stejně tak jde jít i pride za shamana stačí si držet úroven do 2k fame kterou ti zajistí fame deedy kterých je dost. Jediná věc co mě štve je ta náročnost na karmu mohla by se s odznakem snížit v dungu tě to nijak neovlivní, ale je to jít 3 dungy a pak půl dne harvit karmu

Jen navrh. Neumim to nascriptovat a proto GMkum nemuzu pomoci takto, tak se snazim pomoci alespon tim, ze se podelim o napady...

Rad bych, kdyby se lidi k tomuto vyjadrovali jen pokud se jich Shaman tyka a nebo chteji diskutovat na urcite urovni... Veci jako "nema wamp, proc by mel mit shaman" jsou zbytecne...
P.S.: Hraji Vampa a wariora a potom mozna nekdy se naucim klera, ale ranga nemam - nechci lobovat za suport pro me povolani...

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
jen pro ujasnění takže když chci moba ovládnout tak se nesmí hýbat? nebo když ho ovládnu a on se potom pohne tak může zase zdivočet? nebo se nesmím hýbat já?Ocroc píše:Při pohybu je cíl schopen z efektu "vyběhnout".
a jinak můj názor vůbec se mi tohle nelíbí člověk si to musí nabít za 35k ne že by to bylo nějak moc ale že to člověk může použít jen jednou za dung a ta příšera se mu může uvolnit tak je to k ničemu celkem, navíc když to mělo tu vlastnost že ten mob mohl vydržet max 5 minut takže stejně se to nedalo nejak mocne vyuzit, dost často se mi stalo že mi zmizl hned.
A co se týče toho nastavení tak když už se teda uvolní tak by mu to mělo zrušit za jménem ten nápis ovládnutý potom to akorád dost mate.
Tímhle chci jen napsat že primární věc co dostane druid ještě si musí udělat na to quest totálně zase kazíte, že bude k nevyužití.
Milej zlatej s tim klackem sme nedelali od zacatku jeho existence vubec nic.Ciatronic píše: Tímhle chci jen napsat že primární věc co dostane druid ještě si musí udělat na to quest totálně zase kazíte, že bude k nevyužití.
Acarus píše:Milej zlatej s tim klackem sme nedelali od zacatku jeho existence vubec nic.Ciatronic píše: Tímhle chci jen napsat že primární věc co dostane druid ještě si musí udělat na to quest totálně zase kazíte, že bude k nevyužití.
Ok tahle odpověď by mi stačila úplně po prvním postu vysvětluje mi to, že sem asi ještě asi nepřišel na všechno co ta hůl dělá i když je to dost velká náhoda že 30x před tím se mi to povedlo i když se mob hýbal a teď najednou se za ním jen napsalo ovládnutý ale dál fungoval jako normální npc proti nám.
pokud je to tak jak sem pochopil možná by nebylo od věci, že když "vyklouzne" tak se ten mob nepřejmenuje a hůl se nevybije
ono je to v celku matoucí ... bo mob změní jméno a po smti jeho tělo zmízí + jak psal cia není to nejlepší a použitelné jen jednou za dung, malá korekce by určitě neuškodila, tedy pokud to nebyl úmysl
ono je to v celku matoucí ... bo mob změní jméno a po smti jeho tělo zmízí + jak psal cia není to nejlepší a použitelné jen jednou za dung, malá korekce by určitě neuškodila, tedy pokud to nebyl úmysl