Hráčtí vendoři
Re: Hráčtí vendoři
Nic v zlom, ale na tvoju adresu tu neni fakt nikto zvedavy
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Není no.. to byla taková sranda ale bylo mi jasny že to nepochopí
scorp uz se k tomu pak nepriznal asi vystrizlivelZola píše:
Prodám svojí adresu za 10 m.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Ja som na to odpisal 2x, bohuzial gmka mi cenzuruju prispevky aj v pokeci, ked pisem na teba. Asi si vyf**cil toho spravneho cloveka Kazdopadne ja som sa o tebe dozvedel vela veci aj bez toho, ze by som niekomu musel nieco zaplatit. A vzdycky ked vidim tvoj nick na forku ze odpisujes, tak ma boli branica. Pokracuj v tvojich zlych prispevkoch ty "rebel" .
McDucks always pay their debts.
Presne tak, na mne se totiz nesmi rict spatne slovo. Tak moc me vsichni lowiskuji.Scorp -K- píše:Ja som na to odpisal 2x, bohuzial gmka mi cenzuruju prispevky aj v pokeci, ked pisem na teba. Asi si vyf**cil toho spravneho cloveka Kazdopadne ja som sa o tebe dozvedel vela veci aj bez toho, ze by som niekomu musel nieco zaplatit. A vzdycky ked vidim tvoj nick na forku ze odpisujes, tak ma boli branica. Pokracuj v tvojich zlych prispevkoch ty "rebel" .
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
Tak mě to donutilo otevřít DP fórko, když na page nikdo nepřicházel a ono to tu je - 3 měsíce staré
Děkuji za smazání ada kloubouku a pár prkotin. A pro autora tohoto speciálního přání, které se teda GM neobtěžovali nikam napsat mám zpříjemnění trhu už s opravdu prázdnými vendory.
Děkuji za smazání ada kloubouku a pár prkotin. A pro autora tohoto speciálního přání, které se teda GM neobtěžovali nikam napsat mám zpříjemnění trhu už s opravdu prázdnými vendory.
Amata, Kelron, Dup, Tichoslapek, Bytost