Ranger
Přirovnal bych to k lepším mečům z kamenů v přeneseném významu. Magické dřevo kuším dodává větší sílu, ale právě proto, že jsou vyrobené z takového dřeva, jsou křehké a snadno se ničíTobias píše:nějak jsem ještě nenašel možnost jejího využití, takže jsem si ji ještě neudělal.

Edit by Excelsior:Promáznuty nesmysly.
Asi ne, no bohuzel ;o)Leny-m píše: E: napadlo mě jedno využití, které by pro hraničáře mělo poměrně velký význam, ozkoušel jsem to teoreticky a fungovalo to, jen nevím, jestli se v praxi nebude vše chovat jinak
Herding totiz nefunguje na vsechny zviratka ;p
Kdyz se zamyslim nad dotazem jestli sem nekdy videl nekoho vyuziva herding v praxi..tak ano. Pouzival ho Kejklir a docela sikovne co pamatuji ;o)
Sam sem chvili crook nosil a vykoumal nekolik vhodnych situaci kde se da herding vyuzit..je to da se rict velmi silna zbran v urcitych situacich ve kterych se ranger sem tam ocitne.........problem u me je zatracena vaha crook a jelikoz nejsem moc zdatny v baleni (ma vaha se pohybuje pres 400sutru) tak hold je crook pro me jednou z veci, kterou obetuji, abych se mohl hybat...a taky sem moc linej po kazdem vylehu jit kupovat novou

ps; sy za trosku opozdenou reakci

I've never been an intellectual but I have this look.
..a to mam jeste plneho jednoho nebo dva packy ,p nekdo by asi mohl rict, ze sebou taham kazdou blbost...Leny-m píše: Až takovouhle bagáž s sebou netahám
Je to asi rok co sem naposledy machal Crook.....ale stejne..ochoceny a divoky neni to same...
U hraničáře je podle mě váha klíčová hlavně v krizovkách. Zároveň ale musíš mít všechno, aby si tu krizovku přežil, takže je podle mě nejlepší hledat jakýsi kompromis mezi scoutem ( jen trenky a jde ) a rytířem ( plechy ). Já se řídím pravidlem, že by má váha neměla být větší jak 400 cihel, pak už stamina působí potíže a při snížení statů se hraničář stává jen chodící zásobárnou ekvipu ( všehno imo ).Safaneat píše:..a to mam jeste plneho jednoho nebo dva packy ,p nekdo by asi mohl rict, ze sebou taham kazdou blbost...Leny-m píše: Až takovouhle bagáž s sebou netahám
Je to asi rok co sem naposledy machal Crook.....ale stejne..ochoceny a divoky neni to same...
400 + dva packy? Kolika lidem ještě nosíš ekvip?

Edit by Excelsior:Přesunuto do diskuze http://www.darkparadise.cz/Forum/viewforum.php?f=6
- Esge
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
to je velmi individualne, kazdemu vyhovuje nieco ine
ale zhruba(podla mna)na tie lahsie/stredne:
1-2 zbrane, myslim ze 1 plny toulec bohato postaci, dake gs,gh,mr/tmr,
pripadne dake veci na boostenie sa - bizuteria, magicke ryby.
a potom tie bezne veci, regy, taming stafka...a hlavne nezabudni par paklucov :p
ale zhruba(podla mna)na tie lahsie/stredne:
1-2 zbrane, myslim ze 1 plny toulec bohato postaci, dake gs,gh,mr/tmr,
pripadne dake veci na boostenie sa - bizuteria, magicke ryby.
a potom tie bezne veci, regy, taming stafka...a hlavne nezabudni par paklucov :p
[color=blue]Esge [-LD-][/color] - ranger / dvorny blazon
[color=blue]Kakarot[/color] - necro - len do poctu
v srdci nb v dungu klamak :D
[color=blue]Kakarot[/color] - necro - len do poctu
v srdci nb v dungu klamak :D
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
Jezis to ti tu nikdo nerekne presnej postup a jen tu vznikdne flejm,je to variabilni od ranga k rangovi....
Do low dungu si muzes vzit rare lol ekvip jako i do hard dungu si muzes vzit rose komplet a obyc crossbow,vis?
Jinak jen abych nebyl kousavej,tak do dunku to chce cca veci na leceni,na tamovani a na udelani nejaky dmg(fyzickeho,magickeho) a neco na jezdeni...
Do low dungu si muzes vzit rare lol ekvip jako i do hard dungu si muzes vzit rose komplet a obyc crossbow,vis?
Jinak jen abych nebyl kousavej,tak do dunku to chce cca veci na leceni,na tamovani a na udelani nejaky dmg(fyzickeho,magickeho) a neco na jezdeni...
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
na tohle se asi opravdu neda odpovedet .. jak uz bylo xy krat receno tak kazdy "plytva" s vecma uplne jinakAlaryk píše:Chtel bych se zeptat co bych si jako rang mel brat do dungu?
prosim rozepiste to do lehkych,strednich,tezkych dungu

ber to co vyuzijes a to abys byl uzitecny, po projiti dungu si rekni cos tam delal, co ti chybelo abys mohl udelat neco dalsiho a podle toho to dopln, kazdym dungem budes ziskavat dalsi zkusenosti, co brat a co nebrat, pripadne se treba zeptej organizatora dungu co se od tebe ocekava a priprav se na to...Alaryk píše:Chtel bych se zeptat co bych si jako rang mel brat do dungu?
prosim rozepiste to do lehkych,strednich,tezkych dungu
Přeji pěkný den!
-sw sem pouzival, kdyz byly mece ze sutru..a nebyl sem sam. Urcite se to hodilo...treba mec na ort ci ijs sem pouzival. Belg nosil i invul lba a missoval, kdyz nemel moc sipek
)
-mace nevim no..sem snad ani nikoho nevidel..a sam nemam natreneny...pouziti stuny v pvp no mozna no..
-wrest nemam natrenenej bo nevim na co by mi to bylo..a morfnutej do zviratka mam veterinu takze muzu lecit ostatni a pripadne sumit/bleskovat

-mace nevim no..sem snad ani nikoho nevidel..a sam nemam natreneny...pouziti stuny v pvp no mozna no..
-wrest nemam natrenenej bo nevim na co by mi to bylo..a morfnutej do zviratka mam veterinu takze muzu lecit ostatni a pripadne sumit/bleskovat