Ranger

Odpovědět
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

nějak jsem ještě nenašel možnost jejího využití, takže jsem si ji ještě neudělal.
The Pukka Ranger
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Tobias píše:nějak jsem ještě nenašel možnost jejího využití, takže jsem si ji ještě neudělal.
Přirovnal bych to k lepším mečům z kamenů v přeneseném významu. Magické dřevo kuším dodává větší sílu, ale právě proto, že jsou vyrobené z takového dřeva, jsou křehké a snadno se ničí ;-)

Edit by Excelsior:Promáznuty nesmysly.
Safaneat
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Safaneat »

Leny-m píše: E: napadlo mě jedno využití, které by pro hraničáře mělo poměrně velký význam, ozkoušel jsem to teoreticky a fungovalo to, jen nevím, jestli se v praxi nebude vše chovat jinak :-)
Asi ne, no bohuzel ;o)
Herding totiz nefunguje na vsechny zviratka ;p

Kdyz se zamyslim nad dotazem jestli sem nekdy videl nekoho vyuziva herding v praxi..tak ano. Pouzival ho Kejklir a docela sikovne co pamatuji ;o)
Sam sem chvili crook nosil a vykoumal nekolik vhodnych situaci kde se da herding vyuzit..je to da se rict velmi silna zbran v urcitych situacich ve kterych se ranger sem tam ocitne.........problem u me je zatracena vaha crook a jelikoz nejsem moc zdatny v baleni (ma vaha se pohybuje pres 400sutru) tak hold je crook pro me jednou z veci, kterou obetuji, abych se mohl hybat...a taky sem moc linej po kazdem vylehu jit kupovat novou :roll:

ps; sy za trosku opozdenou reakci :oops:
I've never been an intellectual but I have this look.
Stain
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stain »

Shepherds Crook 6 logs 23,0 % carpentry i zacinajici craft Ti ji vyrobí, takže není to draha vec, ale na jeji vyuzit musim prijit.
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

[quote="Safaneat"][/quote]

Až takovouhle bagáž s sebou netahám, balim se poctivě, ale stejně jsem to kvůli váze zamítnul a přestal nosit. A na to zvíře, co jsem myslel, mi to šlo.. jenže patřilo mně a nevim, jestli bude divoké tak "povolné" ;-)
Safaneat
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Safaneat »

Leny-m píše: Až takovouhle bagáž s sebou netahám
..a to mam jeste plneho jednoho nebo dva packy ,p nekdo by asi mohl rict, ze sebou taham kazdou blbost...

Je to asi rok co sem naposledy machal Crook.....ale stejne..ochoceny a divoky neni to same...
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Safaneat píše:
Leny-m píše: Až takovouhle bagáž s sebou netahám
..a to mam jeste plneho jednoho nebo dva packy ,p nekdo by asi mohl rict, ze sebou taham kazdou blbost...

Je to asi rok co sem naposledy machal Crook.....ale stejne..ochoceny a divoky neni to same...
U hraničáře je podle mě váha klíčová hlavně v krizovkách. Zároveň ale musíš mít všechno, aby si tu krizovku přežil, takže je podle mě nejlepší hledat jakýsi kompromis mezi scoutem ( jen trenky a jde ) a rytířem ( plechy ). Já se řídím pravidlem, že by má váha neměla být větší jak 400 cihel, pak už stamina působí potíže a při snížení statů se hraničář stává jen chodící zásobárnou ekvipu ( všehno imo ).

400 + dva packy? Kolika lidem ještě nosíš ekvip? ;)

Edit by Excelsior:Přesunuto do diskuze http://www.darkparadise.cz/Forum/viewforum.php?f=6
Alaryk
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alaryk »

Chtel bych se zeptat co bych si jako rang mel brat do dungu?
prosim rozepiste to do lehkych,strednich,tezkych dungu
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

na to prides hrou, ale inak sa hodi brnko, zbrane, potiony a regy....
Esge
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Esge »

to je velmi individualne, kazdemu vyhovuje nieco ine
ale zhruba(podla mna)na tie lahsie/stredne:
1-2 zbrane, myslim ze 1 plny toulec bohato postaci, dake gs,gh,mr/tmr,
pripadne dake veci na boostenie sa - bizuteria, magicke ryby.
a potom tie bezne veci, regy, taming stafka...a hlavne nezabudni par paklucov :p
[color=blue]Esge [-LD-][/color] - ranger / dvorny blazon
[color=blue]Kakarot[/color] - necro - len do poctu
v srdci nb v dungu klamak :D
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

Jezis to ti tu nikdo nerekne presnej postup a jen tu vznikdne flejm,je to variabilni od ranga k rangovi....
Do low dungu si muzes vzit rare lol ekvip jako i do hard dungu si muzes vzit rose komplet a obyc crossbow,vis?

Jinak jen abych nebyl kousavej,tak do dunku to chce cca veci na leceni,na tamovani a na udelani nejaky dmg(fyzickeho,magickeho) a neco na jezdeni...
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Jhereg
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Jhereg »

Alaryk píše:Chtel bych se zeptat co bych si jako rang mel brat do dungu?
na tohle se asi opravdu neda odpovedet .. jak uz bylo xy krat receno tak kazdy "plytva" s vecma uplne jinak :) nekdo setri,nekdo se neohlizi na to co kolik stoji :) vyzkousej a uvidis .. ale podle me je lepsi si vzit vzdycky aspon o pulku vic nez potrebuju s tim,ze to prinesu zpet nez abych zjistil,ze mi zasadni veci chybi
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Alaryk píše:Chtel bych se zeptat co bych si jako rang mel brat do dungu?
ber to co vyuzijes a to abys byl uzitecny, po projiti dungu si rekni cos tam delal, co ti chybelo abys mohl udelat neco dalsiho a podle toho to dopln, kazdym dungem budes ziskavat dalsi zkusenosti, co brat a co nebrat, pripadne se treba zeptej organizatora dungu co se od tebe ocekava a priprav se na to...
Přeji pěkný den!
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Jenom bacha, když si bereš dobrej ekvip do low dungu, tak se tvoje šance na bug/crash bez návratu save/vypadlej net o 30% zvyšují.

Jinak hraj, hraj, hraj, to je totiž nejlepší způsob, jak si přijít na to, co potřebuješ.
Alaryk
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alaryk »

thanks
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

používate někdo mace fighting, swordsmanship nebo wrestling u rangera?
The Pukka Ranger
Rudokop
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudokop »

Tobias píše:používate někdo mace fighting, swordsmanship nebo wrestling u rangera?
wrestling se hodi, kdyz te nekdo/neco morfne do nejakeho zviratka... jinak vyuziti macefightingu a swordsmanshipu me nenapada.
Vizi, Vilsne, Hantre, Ele,
jdete vsichni dopr....
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

No videl som rangera co najprv ubuchal svoj ciel stunou a potom dostrielal :) ja osobne nevyuzivam /nemam ani natrenovane/ :)
Safaneat
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Safaneat »

-sw sem pouzival, kdyz byly mece ze sutru..a nebyl sem sam. Urcite se to hodilo...treba mec na ort ci ijs sem pouzival. Belg nosil i invul lba a missoval, kdyz nemel moc sipek :o)
-mace nevim no..sem snad ani nikoho nevidel..a sam nemam natreneny...pouziti stuny v pvp no mozna no..
-wrest nemam natrenenej bo nevim na co by mi to bylo..a morfnutej do zviratka mam veterinu takze muzu lecit ostatni a pripadne sumit/bleskovat
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Urcite sa da vyuzit na poison so zbranou.
Odpovědět