Ranger

Odpovědět
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Arianna »

Tak ja nevim taming sem si natrenil na 100 takže vím co to obnáší...a čekal jsem že když upravovali ty hranice že uz to tak bude... na druhou stranu pokud te to nebavi trenit tak hrej bez nej nijak te to neomezuje v dungovani.... Jo jinak jak dlouho hrajes jeslti se muzu zeptat...
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Arianna píše:Tak ja nevim taming sem si natrenil na 100 takže vím co to obnáší...a čekal jsem že když upravovali ty hranice že uz to tak bude... na druhou stranu pokud te to nebavi trenit tak hrej bez nej nijak te to neomezuje v dungovani.... Jo jinak jak dlouho hrajes jeslti se muzu zeptat...
Dlouho skoro od založení
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Tak v tom pripade by si mel tak trochu urco svet znat...A z vlastni zkusenosti ti reknu ze fakt tech ptacku je po svete vic nez dost :)
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Arianna píše:Tak v tom pripade by si mel tak trochu urco svet znat...A z vlastni zkusenosti ti reknu ze fakt tech ptacku je po svete vic nez dost :)
A já ti řeknu přečti si to celé ještě jednou, psal jsem, že já si poradím, ale beru to z hlediska NB hráčů... Já si tu druidku co mi prida 5 taming muzu dovolit.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

a zase na druhou stranu jak jsem psal, taming neni potrebny k tomu aby si mohl hrat... Predpokladam ze kazdy si prvne natreni nejake bojove skilly nebo tak neco... coz mu zabere dejme tomu mesic a za ten mesic uz si je schopny projit mesta a takove veci... takze pozna i par respawnu :)
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Arianna píše:a zase na druhou stranu jak jsem psal, taming neni potrebny k tomu aby si mohl hrat... Predpokladam ze kazdy si prvne natreni nejake bojove skilly nebo tak neco... coz mu zabere dejme tomu mesic a za ten mesic uz si je schopny projit mesta a takove veci... takze pozna i par respawnu :)
A zase na druhou stranu :) když někdo bude brát do dungu ranga koho veme s tamingem nebo bez tamingu ? :-D
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Jasne ze radsi s tamingem, ale pokud jsi nbik tak si rad ze jdes dung a navic neni problem vzit 2 rangy spousta lidi nema na rangovi taming a do dungu se tahaji...to je muj nazor ale klidne at jeste vic ten taming zlehci je mi to fuk
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Arianna píše:Jasne ze radsi s tamingem, ale pokud jsi nbik tak si rad ze jdes dung a navic neni problem vzit 2 rangy spousta lidi nema na rangovi taming a do dungu se tahaji...to je muj nazor ale klidne at jeste vic ten taming zlehci je mi to fuk
Ale tady nikdo o zlehčení tamingu nemluví to, že bojuju za to aby se rangovi dal zaklad tamingu 5% podle mě není zas tak velké zlehčení. Myslím si, že ranger si nějakej základ tamingu zaslouží.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

To asi ano pokud je nejaky zaklad u alchemky coz neni maguv hlavni skill tak urco by i rang mohl mit neco u tamingu to mas pravdu no...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

No ja nevim, když jsem začínal taming u vampa, tak prvnich 0,1 bylo asi 50 ptaku, ale pak neni dat problem kolem 2 procent za den až tak do skillu 60 (se starejma hodnotama zvířat) a u ranga mi to vyskočilo o to prvni 0,1 asi na třetí zvíře, a fakt to docela odsejpa. Jinak bych doporučoval si někde v klidu namakrovat tracking (trava to asi tři hodiny) a pak už v klidu obiham a trackuju svět a dělám si poznámky do mapy o spawnech.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Arianna píše:To asi ano pokud je nejaky zaklad u alchemky coz neni maguv hlavni skill tak urco by i rang mohl mit neco u tamingu to mas pravdu no...
mno mág má ale 5% alchemku základ, protože na nejnižší potion je potřeba pravě těch 5%, takže tu nepleťte jabka s hruškama :wink:
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Arianna píše:To asi ano pokud je nejaky zaklad u alchemky coz neni maguv hlavni skill tak urco by i rang mohl mit neco u tamingu to mas pravdu no...

Pri 0% alchemy clovek nic nenamicha - neni moznost trenovat

Pri 0% tamingu hrac muze trenovat tamovanim ( i kdyz omezene )

Pri 0% trackingu lze trenovat...

Proto je tam nastaven zaklad ( jako u alchemky ) na nejakou hodnotu... ;-) a navic max alchemy muzou dostahnout jak upiri, tak prskove... Max tamingu nemuze nikdo jiny nez ranga...

Uprimne receno, tak Mustang je jen kun protahnutej temperama... Jasne, ma par HP navic, ale o to tu asi moc nejde... navic je cena mustanga nekolikrat vetsi nez kone... ;-)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

ale ano o tie HP ide
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Wilson píše:
mno mág má ale 5% alchemku základ, protože na nejnižší potion je potřeba pravě těch 5%, takže tu nepleťte jabka s hruškama :wink:
A já myslel, že mág začína na 10 :( ale to je fuk... Ale tak 5% sem 5% tam jak sem psal mne je to celkem jedno :)
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Dle webu DP by měla jít krysa tamnout od 0 taming, ale nejde.
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

Klidně ať je 5% počáteční skill, nicméně podle mého názoru to není třeba. Ten skill tě buď baví, nebo ne. Budou i upíři paladini a crafti chtít přidat?
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Marcus De Raven píše:Klidně ať je 5% počáteční skill, nicméně podle mého názoru to není třeba. Ten skill tě buď baví, nebo ne. Budou i upíři paladini a crafti chtít přidat?
Myslím si, že nikoho nebaví trénovat já bych raději chodil dungy nevím jak ty.
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

Víš já k tomu tamingu přistupuju jinak, já si tamuju klamáčky a když vidím něco z čeho mi roste skill, tak to tamnu na skill. Popravdě dokud nebudu mít skill na lamku (35%) tak se o svoji výši nezajímám. Mám myslím kolem 18-20% teprv :) .

Nejlepší bude, když všichni budou mít pořád počátek na 0% ať je to stejné pro všechny.
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Marcus De Raven píše:Víš já k tomu tamingu přistupuju jinak, já si tamuju klamáčky a když vidím něco z čeho mi roste skill, tak to tamnu na skill. Popravdě dokud nebudu mít skill na lamku (35%) tak se o svoji výši nezajímám. Mám myslím kolem 18-20% teprv :) .

Nejlepší bude, když všichni budou mít pořád počátek na 0% ať je to stejné pro všechny.
Já to řeším druidkou. A hned je ten rozsah o pár zvířátek větší.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Objevil jsem jeden docela zavaznej problem :(

Shamanska maska -- kterou vyrobi craft ma durabku 0/0 a po prvni jakekoliv rane se rozpadne. Je to zamer nebo chyba ve scriptu?
Sice by nekdo mohl říct že rang ma bejt daleko od monstra ale i tak je to docela blby mít durabku 0/0
Odpovědět