Jen nápad

Retromancer píše:Šamanovi by stačilo mírně se podívat na morf do jelena - aby byl použitelný jako záložní (omezený) prsk. Tím nenavrhuji aby měl zeď a ort, ale aby měl například vyšší magery než 60 (třeba 70, to už sumoni moc nefízzují) a pár bojových sumonů (třeba vlka) i v základním morfu jelena. Potom by mohl chodit bez fame jelena a nikomu by nijak nepřekážel.
Jen nápad
kocky (basteti) to majiRetromancer píše:Hehe, a za chvíli budou pláště nosit i kočky a myši. To jako že by medvěd při nasazení změnil barvu? Už teď mi to všechno přijde barevný až moc
Neplanuje se.erunno píše:Mimochodem když složím virtues/chaos cloak... šlo by udělat aby šel "nasadit" v morfu? s ovlivněním barvy. klidně bez jeho efektu pridaní Armoru.
Aken píše:Zdravíčko mám na gm team jeden dotaz. Neplánuje se nějaká úprava tamingu ?? Založil jsem si nového rangera, který má počáteční skill taminu 0 jediné co mi jde tamnout jsou ptáčci a kuřátka do 3hp života a těch moc nepotkávám. Proč má ranger jeho hlavní skilly na nule ?
To je sice hezké, že to obíhaš s max postavou, ale zkus to brát z druhé strany, že začínáš hrát svět skoro neznáš, neznáš žádné spawny, máš 0 taming a 0 tracking chtěl bych vidět jak by si hned přišel na 20 spawnu nehrat tu x let.Pallando píše:Jak jsem logl, tak jsem několikrát spawny zvířat oběhal a myslím, že si stěžuješ naprosto neprávem. Překopaná tabulka skillu potřebného na tamnutí a předělané nové spawny jsou ulehčení tamingu, kéž kdyby to takto bylo už dávno. A osobně právě ptáčků, krys atd. potkávám hodně, minimálně bych přišel jen z hlavy na 20 velice dostupných spawnů, takže nebuď línej víc si proběhni lokace.
Nic jiného než pláčeš jsem tu ani čekat nemohl. Díky za cennou informace z tvojí strany.Lucyfer píše:prave ten taming + tracking ti dava jedinecnu sancu spoznat zakutia DPckatak neviem co tu places. ja som spoznal svet prave ked som trenoval, zapni si tracking a trosku sa prebehni a uvidis kolko zaujimavych veci najdes.
Udelej si track to mas rychle lezouci skill a pak de vsechno lip, ale pravda je ze ten zaklad 0 je celkem smelo..Aken píše:To je sice hezké, že to obíhaš s max postavou, ale zkus to brát z druhé strany, že začínáš hrát svět skoro neznáš, neznáš žádné spawny, máš 0 taming a 0 tracking chtěl bych vidět jak by si hned přišel na 20 spawnu nehrat tu x let.
V britu je tech respu mnohem vic jenze jediny co tamnu je ptacek kousek pred Order hradem a kuratko za hradem, krysy me nejdou vubec, ale ono povidat a zkusit si to je trosku rozdil. Ale to je jedno, jen jsem to chtěl navrhnout aby se to dalo na 5 taming nb hracu by to pomohlo já, jelikož hraju dyl jsem to vyřešil po svém.Arianna píše:No pokud se dívám dobře na web tak tamovat můžeš ty male krysy, kuřata, a ptáky... A jak tady někdo psal tak těch je docela spousta a hlavně po městech se nerespuje nic jiného... jen v britu je takových 7 respů, v serpents hold tak samo... takže v tom, že rang začíná hrát s tamingem na 0 nevidím žádnou překážku...