Ranger

Odpovědět
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Retromancer »

Šamanovi by stačilo mírně se podívat na morf do jelena - aby byl použitelný jako záložní (omezený) prsk. Tím nenavrhuji aby měl zeď a ort, ale aby měl například vyšší magery než 60 (třeba 70, to už sumoni moc nefízzují) a pár bojových sumonů (třeba vlka) i v základním morfu jelena. Potom by mohl chodit bez fame jelena a nikomu by nijak nepřekážel.

Jen nápad :)
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Retromancer píše:Šamanovi by stačilo mírně se podívat na morf do jelena - aby byl použitelný jako záložní (omezený) prsk. Tím nenavrhuji aby měl zeď a ort, ale aby měl například vyšší magery než 60 (třeba 70, to už sumoni moc nefízzují) a pár bojových sumonů (třeba vlka) i v základním morfu jelena. Potom by mohl chodit bez fame jelena a nikomu by nijak nepřekážel.

Jen nápad :)

To by bylo fajn protože pak můžeš jít jako Jelen, který je opravdu nedodělaný když i na blbé sumy potřebuje specialní morf. Ať ten specialní má, ale ať v něm dokaze hazet třeba fenixe pak ten speciální morf bude mít smysl.

Ale jak řiká Retro ať jelen bez morfu dokaže sumit(všechny běžný rang sumy), pogovat a ma aspon o 10% (nejlepe 20%) víc magery.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Mimochodem když složím virtues/chaos cloak... šlo by udělat aby šel "nasadit" v morfu? s ovlivněním barvy. klidně bez jeho efektu pridaní Armoru.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Hehe, a za chvíli budou pláště nosit i kočky a myši. To jako že by medvěd při nasazení změnil barvu? Už teď mi to všechno přijde barevný až moc 8)
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Retromancer píše:Hehe, a za chvíli budou pláště nosit i kočky a myši. To jako že by medvěd při nasazení změnil barvu? Už teď mi to všechno přijde barevný až moc 8)
kocky (basteti) to maji :)
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

A proč ne, je to jen nápad.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

erunno píše:Mimochodem když složím virtues/chaos cloak... šlo by udělat aby šel "nasadit" v morfu? s ovlivněním barvy. klidně bez jeho efektu pridaní Armoru.
Neplanuje se.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

oki diky Acarusi
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Zdravíčko mám na gm team jeden dotaz. Neplánuje se nějaká úprava tamingu ?? Založil jsem si nového rangera, který má počáteční skill taminu 0 jediné co mi jde tamnout jsou ptáčci a kuřátka do 3hp života a těch moc nepotkávám. Proč má ranger jeho hlavní skilly na nule ?
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Aken píše:Zdravíčko mám na gm team jeden dotaz. Neplánuje se nějaká úprava tamingu ?? Založil jsem si nového rangera, který má počáteční skill taminu 0 jediné co mi jde tamnout jsou ptáčci a kuřátka do 3hp života a těch moc nepotkávám. Proč má ranger jeho hlavní skilly na nule ?

Protože by to jinak "měl moc snadné". O nějaký update tamingu už tu křičelo hodně rozumných hráčů, vždycky byli překřičeni těmi několika cvoky, kteří si to za půl roku běhání poctivě natrénili (a také těmi několika, kteří už dostali postavu od někoho, kdo si celý taming vytrénil v ohrádce na black mustovi).

Je velmi pravděpodobné, ne li jisté, že taming zstane i nadále opruz skillem jen pro HC hráče. Pokud ho chceš, vžij se do toho, třeba tě to začne bavit. Pokud ne, tak jezdítka kupuj, nestojí zas tak moc.

EDIT : Já taming nemám, po pár hodinách zkoušení jsem si řekl, že můj čas a zdravý rozum jsou mi přednější, než možnost po hodině mávání holí tamnout černého koně :lol:
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Jak jsem logl, tak jsem několikrát spawny zvířat oběhal a myslím, že si stěžuješ naprosto neprávem. Překopaná tabulka skillu potřebného na tamnutí a předělané nové spawny jsou ulehčení tamingu, kéž kdyby to takto bylo už dávno. A osobně právě ptáčků, krys atd. potkávám hodně, minimálně bych přišel jen z hlavy na 20 velice dostupných spawnů, takže nebuď línej víc si proběhni lokace.
Přeji pěkný den!
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Pallando píše:Jak jsem logl, tak jsem několikrát spawny zvířat oběhal a myslím, že si stěžuješ naprosto neprávem. Překopaná tabulka skillu potřebného na tamnutí a předělané nové spawny jsou ulehčení tamingu, kéž kdyby to takto bylo už dávno. A osobně právě ptáčků, krys atd. potkávám hodně, minimálně bych přišel jen z hlavy na 20 velice dostupných spawnů, takže nebuď línej víc si proběhni lokace.
To je sice hezké, že to obíhaš s max postavou, ale zkus to brát z druhé strany, že začínáš hrát svět skoro neznáš, neznáš žádné spawny, máš 0 taming a 0 tracking chtěl bych vidět jak by si hned přišel na 20 spawnu nehrat tu x let.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

já teda nevím, ale jako jedna z prvních věci, když sem začal hrát Uo tak sem si proběhl celou mapu, čistě ze zajímavosti..
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

prave ten taming + tracking ti dava jedinecnu sancu spoznat zakutia DPcka :) tak neviem co tu places. ja som spoznal svet prave ked som trenoval, zapni si tracking a trosku sa prebehni a uvidis kolko zaujimavych veci najdes.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Jak jsem psal - jsou 2 skupiny rangerů. První taming baví, druhé to přijde jako naprosto nedoceněný opruz. Já patřím do té druhé skupiny a nelituju - jen je třeba s tím počítat a vůbec s tamingem nezačínat. 8)
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Lucyfer píše:prave ten taming + tracking ti dava jedinecnu sancu spoznat zakutia DPcka :) tak neviem co tu places. ja som spoznal svet prave ked som trenoval, zapni si tracking a trosku sa prebehni a uvidis kolko zaujimavych veci najdes.
Nic jiného než pláčeš jsem tu ani čekat nemohl. Díky za cennou informace z tvojí strany.
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Aken píše:To je sice hezké, že to obíhaš s max postavou, ale zkus to brát z druhé strany, že začínáš hrát svět skoro neznáš, neznáš žádné spawny, máš 0 taming a 0 tracking chtěl bych vidět jak by si hned přišel na 20 spawnu nehrat tu x let.
Udelej si track to mas rychle lezouci skill a pak de vsechno lip, ale pravda je ze ten zaklad 0 je celkem smelo..
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Na jednu stranu se to dá pochopit, že je ten skill na 0, ale kdyby mel výši aspon 5% hned by to šlo lépe. Přeci jen jak se člověk odrazí od toho začátku tak pak to půjde lépe. Jen mi nešlo do hlavy proč ma taming 0 to je jak kdyby mag měl 0 alchemku. A ještě jedna věc dřiv si za ranga mohl začít s tamingem 50 a nikomu to nevadilo a teď když se někdo ozve tak děláte jak ste strašně trpěli při trénování.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

No pokud se dívám dobře na web tak tamovat můžeš ty male krysy, kuřata, a ptáky... A jak tady někdo psal tak těch je docela spousta a hlavně po městech se nerespuje nic jiného... jen v britu je takových 7 respů, v serpents hold tak samo... takže v tom, že rang začíná hrát s tamingem na 0 nevidím žádnou překážku...
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Arianna píše:No pokud se dívám dobře na web tak tamovat můžeš ty male krysy, kuřata, a ptáky... A jak tady někdo psal tak těch je docela spousta a hlavně po městech se nerespuje nic jiného... jen v britu je takových 7 respů, v serpents hold tak samo... takže v tom, že rang začíná hrát s tamingem na 0 nevidím žádnou překážku...
V britu je tech respu mnohem vic jenze jediny co tamnu je ptacek kousek pred Order hradem a kuratko za hradem, krysy me nejdou vubec, ale ono povidat a zkusit si to je trosku rozdil. Ale to je jedno, jen jsem to chtěl navrhnout aby se to dalo na 5 taming nb hracu by to pomohlo já, jelikož hraju dyl jsem to vyřešil po svém.
Odpovědět