Ranger
Re: Ranger
Nepřemýšlíte dát vyměňovač na brnění někam do dungu třeba decík nebo cove nebo tak něco? Všechny povolání mají aspoň trochu na výběr co si na sebe vemou pouze druid může jediný typ brnění a to je ringmail i blbej mag má na výběr 2 druhy kůží
Druid nemuze ty dva druhy kuzi?Ciatronic píše:Všechny povolání mají aspoň trochu na výběr co si na sebe vemou pouze druid může jediný typ brnění a to je ringmail i blbej mag má na výběr 2 druhy kůží
no vidíš to tohle rešení mě nenapadlo 

Zdravíčko mám takovej problém u rangerky jsem si udělal q na druid hulku... hulka je NB jenže já jak byl naučenej davat si hode do pytlíku tak sem tam šoupnul i druid hůl. Co se nestalo umřel jsem a o hůl přišel. Teď mě to již nechce pustit splnit q znovu. Píše mi to Q si již jednou splnil. Co s tim ??
Napis mi na icq, ja si to overim a dam ti jinou no. JE to takhle proste kuli tomu aby mel kazdy jen a jen jednu.Aken píše:Zdravíčko mám takovej problém u rangerky jsem si udělal q na druid hulku... hulka je NB jenže já jak byl naučenej davat si hode do pytlíku tak sem tam šoupnul i druid hůl. Co se nestalo umřel jsem a o hůl přišel. Teď mě to již nechce pustit splnit q znovu. Píše mi to Q si již jednou splnil. Co s tim ??
Ahoj Všem,
chci se zeptat lidí, co běhají za Shamana, zde mají stejný problém jako já. Byl jsem pár dungů a pokaždé, když jsem byl naboostovanej a umřel nebo se vrátil ze speciálního morfu do normální morfu, tak jsem měl "buglé" staty tím způsobem, že když jsem vypil GS, tak mi vůbec nepřibily HP a někdy mi dokonce samy klesaly. Toto se nadalo spravit ani kouzlem. Jediné, co pomohlo byla oprava statů přes knihu. Musel jsem toto dělat pokaždé, pokud nastaly výše uvedené situace. Nejedná se o problém, na který jsem se tu ptal minule. Ten jsem vyřešil radou od Retromancera.
Předem díky za odpovědi k problému.
chci se zeptat lidí, co běhají za Shamana, zde mají stejný problém jako já. Byl jsem pár dungů a pokaždé, když jsem byl naboostovanej a umřel nebo se vrátil ze speciálního morfu do normální morfu, tak jsem měl "buglé" staty tím způsobem, že když jsem vypil GS, tak mi vůbec nepřibily HP a někdy mi dokonce samy klesaly. Toto se nadalo spravit ani kouzlem. Jediné, co pomohlo byla oprava statů přes knihu. Musel jsem toto dělat pokaždé, pokud nastaly výše uvedené situace. Nejedná se o problém, na který jsem se tu ptal minule. Ten jsem vyřešil radou od Retromancera.
Předem díky za odpovědi k problému.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se o chybu vzniklou vypitím GS před zpětným morfem.Bizon píše:Ahoj Všem....
Všeobecně jsem vypozoroval, že morfnutí do speciální formy vymaže "zpětný efekt" GSka a zruší boost - proto není po morfu třeba nic opravovat, síla nespadne.
Ovšem při návratu do základního morfu, není onen "zpětný efekt" vymazán, proto až GSko doběhne, ubere 30 síly, přestože ten boost samotný je již odmazán. (grizzlimu zbyde 150 str).
Tento neduh lze opravit opravdu pouze použitím opravy statů, a to i s vypitým dalším GS, nebo bez něho. Osobně to považuji za mnohem menší zlo, než padání statů u plechovek - oprava by jistě nebyla náročná, ale není náročné ani vytvoření makra do phoenixe nebo yoka na opravu statů - obzvláště když šamanovi nespadne ani zbroj, ani zbraň

Ahoj,
tim makrem jsem to vyresil, ale me vazne HP klesaly az na 100. Nezastavily se.
Jen me zajimalo, zda maji i ostatni stejny "problem".
Diky za zpetnou vazbu.
tim makrem jsem to vyresil, ale me vazne HP klesaly az na 100. Nezastavily se.
Jen me zajimalo, zda maji i ostatni stejny "problem".
Diky za zpetnou vazbu.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Bizon
Bizon
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
To nevím, nikdy jsem to nenechal zajít tak daleko - jakmile mě to odmorfne, zmáčknu čudlík na opravu statů a buď mi poskočí STR o 30, nebo ne 

když nemám dotreněnej parrying a fenc a udělám si Ostrostřelce, jsem pak schopen to nějakym způsobem dotrenovat, když mi štíty přidávaj skilly?
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ano, protože i s bonusem od štítu máš 100 fenc a 90 parrying.snower píše:když nemám dotreněnej parrying a fenc a udělám si Ostrostřelce, jsem pak schopen to nějakym způsobem dotrenovat, když mi štíty přidávaj skilly?
Ne vsechny stity nanstesti pro tuto situaci pridavaji ke skillum. trebas obycejny bronze metal shield.snower píše:když nemám dotreněnej parrying a fenc a udělám si Ostrostřelce, jsem pak schopen to nějakym způsobem dotrenovat, když mi štíty přidávaj skilly?
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak už je to pár měsíců po změnách. Jelikož je ten správný topic "Přerozdělování postav - doufám, že ne" locklý, rád bych se zeptal tady.. Jak se vám hraje za Shamana, co Druid, tamne vše, nemissuje při střílení, Ostrostřelec dává opravdu takovou dmg jak jsem slyšel?
Ptám se, jelikož mě to zajímá a rád bych se poučil do budoucna
. Díky za adekvátní odpověď
.

-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Za shamana se hraje dobře - jako za vampíka.
Ostrostřelec je dobrej dmg dealer do všech dungů, jen je klasicky náročný na výbavu.
Druid je také fajn - má hromadu užitečných schopností do lepších dungů - blesky, teleport, sumíky, paru, klamáky za 1 sec, tamnutí na 1 mávnutí a tak podobně.
Takže ve výsledku - nejslabší z těchto tří specializací je šaman, na stranu druhou je nejlevnější na provoz.
Ostrostřelec je warrior nadálku - perfektní DPS a k tomu taming mustů, lockpick a klamáky.
Druid - podle mého názoru stejně silný jako Ostrostřelec. Není tak silný damager, ale je univerzálnější.
Ostrostřelec je dobrej dmg dealer do všech dungů, jen je klasicky náročný na výbavu.
Druid je také fajn - má hromadu užitečných schopností do lepších dungů - blesky, teleport, sumíky, paru, klamáky za 1 sec, tamnutí na 1 mávnutí a tak podobně.
Takže ve výsledku - nejslabší z těchto tří specializací je šaman, na stranu druhou je nejlevnější na provoz.
Ostrostřelec je warrior nadálku - perfektní DPS a k tomu taming mustů, lockpick a klamáky.
Druid - podle mého názoru stejně silný jako Ostrostřelec. Není tak silný damager, ale je univerzálnější.
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
chci se zeptat kde se daji sehnat specialni tamovaci hole pro druida za boha nemužu sehnat vendora co je prodává
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ta se vyrabi, jen NPC ti ji pak nabijeSir Arthorius píše:chci se zeptat kde se daji sehnat specialni tamovaci hole pro druida za boha nemužu sehnat vendora co je prodává

-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
a ktery npc stači nějaka obyčejna nebo na to je nějakej recept ani sem ji neviděl na strankach mezi carpentry
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Recepis si budeš asi muset zjistit sám.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Díky RetroRetromancer píše: Odpověď, kterou jsem chtěl vidět.

Čaute, chtěl bych se zeptat jak je to s čarováním Phoenixe za druida. S robou mám 75mg a 115 animal lore a nemůžu ho kouzlit. Nevíte někdo proč? Nebo co k tomu ještě potřebuju? Díky za odpovědi.