Ahoj,
jsem rad ze navrh s nami diskutujes myslenka se libi. Prispeju takto.
GM Alois píše:1,Zavedli bychom to do pár dungeonů. Určitě ne do všech. V jedněch tj. cca 3 dungeony (low, low, medium) by bylo něco z miningu. V druhých 3 by byl třebas lumberjacking. Konkrétně třebas v hythlothu už by to nebylo, protože tam kraft už něco má.
2,Je to bonus, nikoliv něco must have. Spestření, pokud někdo nechce zrovna kopat/sekat a raději by šel dungeon i s craftíkem.
3,Mining mám v hlavě asi tak, že by minimálně padlo v Black ore/Myth ore to, co časově padne za dobu kopání v dole.
4, Šance vidím takto na 10 kopnutí padne: 7x myth a 3x black, dále pak šance na množství z 10 pokusů je že normální amount padne v 5 pokusech, ve 4 pokusech padne 2x tolik a v posledním pokusu 3x tolik. Dále pak bude šance 1:(150-250) na to, že může padnout adamantium ore.
5, Jen pro postavy s miningem na max (craft)
OK, za me. Sance na drop, jak tu nekdo psal, tak aby to bylo zajimave.
GM Alois píše:
Teď jsem tady četl ohledně toho způsobu alá horizite. To se mi moc nepozdává, vláček craftíků a nebo nějaké opakované běhání dokola se mi moc nelíbí. Viděl bych to na homoli, do které se seká, a jakmile se to povede tak to odsekne tu rudu a bude chvíli trvat (24-36h) než bude se moci znovu.
Zde bych se priklanel k nazrou, ze proc vymyslet novy system, kdyz uspesny a funkcni uz tu je a videl bych to na ten horizit, tj. timer / mark na ID postavy, tj. vykope si to kraft a on konkretne muze zas za 24-36 (spis tech 24). Tech zastupu kraftu, no, toho bych se neobaval, ale i kdyby, tak to vidim jako porad lepsi variantu nez Autonomni roboti v dolech ;], aspon by lidi aktivne klikali. Ale chapu, ze GM to vidi treba jinak.
GM Alois píše:Mohl by na to existovat nějaký krumpáč, který se při neúspěšném o něco rozbije. Výroba z nějakého nesmyslného bordelu.
Proc ne, ale uprime bych to nekomplikoval. Jako jedine kdyby jste chteli treba ho vyrabet z good forem/excelent forem na war zbrane (stale dropuji a jsou knicemu) a vydrzel by nejakou chvilku 10+- pruchodu.