Craftsman
Re: Craftsman
Zdravím,
můj Golem mastr začal z ničeho nic vyvolávat Agapite golemy, kterí se trefí tak 1x z 10 pokusů...Nechal jsem ho utocit na svou kraftku a jakýkoli agapite co ted vyvolam není schopný mě zabít jestli me zrovna Agapit lajskne za 30 hp tak jsem happy... Kdyz do nej mlatím tak treba 7x mu nic neuberu az pak treba.. kdyz odstoupim od golema který na mě utoci tak jen stojí na míste a snazi se ke me jít ale nejde..
Na mapce jsem koukal cca 5 minut jak pět mých Agapitu stalo u Balrona a nic se nedelo.. Nic mu neubírali, ale podivné že ani Balron nic neubíral Agapitum nacoz me lasknul s přehledem za 150 ale proste golemum skoro nic nedelal a i naopak..Po 5 minutach jsem shrinkl golemy a na mapku se vy... pač když monstrum neubira golemum a naopak tak jako nevím no ...
Tak se ptám máte nekdo s tím zkusenost nebo co bych s tím měl dělat ?
Díky za odpovědi..
můj Golem mastr začal z ničeho nic vyvolávat Agapite golemy, kterí se trefí tak 1x z 10 pokusů...Nechal jsem ho utocit na svou kraftku a jakýkoli agapite co ted vyvolam není schopný mě zabít jestli me zrovna Agapit lajskne za 30 hp tak jsem happy... Kdyz do nej mlatím tak treba 7x mu nic neuberu az pak treba.. kdyz odstoupim od golema který na mě utoci tak jen stojí na míste a snazi se ke me jít ale nejde..
Na mapce jsem koukal cca 5 minut jak pět mých Agapitu stalo u Balrona a nic se nedelo.. Nic mu neubírali, ale podivné že ani Balron nic neubíral Agapitum nacoz me lasknul s přehledem za 150 ale proste golemum skoro nic nedelal a i naopak..Po 5 minutach jsem shrinkl golemy a na mapku se vy... pač když monstrum neubira golemum a naopak tak jako nevím no ...
Tak se ptám máte nekdo s tím zkusenost nebo co bych s tím měl dělat ?
Díky za odpovědi..
-
- Orc Writer
No ja bych si asi vzal s sebou někoho, kdo je primárně určen k boji na tak silná monstra jako je balron. Nebo bych ho otrávil kudličkou. Už si přesně možnosti nepamatuji. Každopádně to v jednom vždycky trvalo celkem dlouho, ale pokuď není balron na jed, tak to šlo s kudličkou sólnout i s kraftem a pomocí klamáků.
Tady asi nejde o to jak dát mapku, ale o stav agapite golemů...
Proběhla nějaká změna, která není v novinkách? Oslabili jste golema? Nebo se jedná o nějaký dočasný bug?
Proběhla nějaká změna, která není v novinkách? Oslabili jste golema? Nebo se jedná o nějaký dočasný bug?
Upozornil jsem na možnou chybu v nastavení golemů, chyba byla nalezena a opravena. Jen bych soudil Vás, protože jste sami neupozornili na to, že jeden golem je 10x silnější než ostatní bez zjevného důvodu.LaPiZza píše:Agapite golemové
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
--Nejmenovaný profesor matematiky
Aahz píše:Upozornil jsem na možnou chybu v nastavení golemů, chyba byla nalezena a opravena. Jen bych soudil Vás, protože jste sami neupozornili na to, že jeden golem je 10x silnější než ostatní bez zjevného důvodu.
Čili bylo špatně nastaveno, teď je opraveno a současný agapite golem je k nepoužití.

Nelze soudit hráče, neboť nikde není psáno, který golem co dělá a jak má být silný...

Aahz píše:Upozornil jsem na možnou chybu v nastavení golemů, chyba byla nalezena a opravena. Jen bych soudil Vás, protože jste sami neupozornili na to, že jeden golem je 10x silnější než ostatní bez zjevného důvodu.LaPiZza píše:Agapite golemové
Nie nie, nejde o to ze my sme na nieco neupozornili, ale je to tak, ako to na dp bolo vzdycky. Vymyslelite ste vec ktora je OP, zacalo sa to zneuzivat, tak ste to nerfli a snazite sa to hodit na hracov, ze to zneuzivali. Zacnite testovat veci, predtym nech ich vypustite do sveta. A mozes mi prosimta este velmi pekne povedat, kde som ta ako mal upozornit? Na to tvoje imaginarne ICQ, ktore som si nenasiel na strankach? Alebo som ti mal napisat list a poslat ho holubom? Ked si po tyzdni vsimnete ze vam nejdu stranky, tak sa potom necuduj, ze ludia sa uz ani nesnazia kontaktovat GMko, lebo jedina sanca, jak to spravit je, ze to napises na forko, a cakat ci si to niekto vsimne. Tak tu laskavo nehovor, ze sme my na nieco neupozornili ...
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Vzhledem k tomu co ty golemové dělají ted tak mě to příjde jako výsměch.. To rovnou vemte a dejte pryč ty golemy... Fakt vše musíte doje.... 10x silnější ? POřádně nevíte co musí udělat kraft proto aby si šel něco dát... KDyž na něj koukate si říkate to je fakt pecka.. Ne neni není to uplne jednoduchy... A vlastne je uplne jedno co tu budu psat pač GM tym udelal ted zase neco co nasralo spoustu lidi takže děkuji..
Rovnou smažte specku Golemáka....
Rovnou smažte specku Golemáka....
A když už jsme u 10x silnější ? Podívejte se na nastevení LAWA.. Brutalní dmg co vyndava agapity jednoho za druhým! Takže mi nepříjde že by Agapite byla nějaká výhoda.. Lot je trapný když ho člověk zabije..Aahz píše:Upozornil jsem na možnou chybu v nastavení golemů, chyba byla nalezena a opravena. Jen bych soudil Vás, protože jste sami neupozornili na to, že jeden golem je 10x silnější než ostatní bez zjevného důvodu.LaPiZza píše:Agapite golemové
Si myslíte že člověk si nějak hrabe nějaký mamon ... ale krafta to doposud stálo dost věcí nehledě na ekvip co musel mít a možnost pojezdu atd.. Vidíte vždy jen jednu věc a ne všechno okolo...

Golem specka = delete

Ty jsi tady asi jeden z těch mála rozumnějších. Tak ti i trošku odpovím. Nevím jak přesně je to kolem Golem masterů nastaveno (viděl jsem to jen při startu). Máš pravdu nezle nikoho soudit. Je to naše chyba a také to, že se na to do teď nepřišlo. Nevím přesně kolik druhů golemů je. Ale pokud mě rozum neklame jejich síla by měla být vzestupná. Něco ve stylu. Rusty -> Agapite -> Black rock -> Mytheril + ti ze dřeva u kterých neznám názvy. Ale všech těchto x golemů mělo základ str/hp nastaven v rozmezí 200 - 350+-. Jediný Agapite golem měl u druhé hodnoty připsanou omylem 0. Proto byl tak neskutečně našláplej. Chápu, že to nikomu nepřišlo divný a nikdo to nehlásil. Proč taky. Vyvolám si golema, kterej je schopnej vyskládat půl dungeonu tak toho využiju dokud to jde. Nicméně tohle nebylo v plánu. Proto se golem opravil na původní hodnotu, tak jak správně měl být. Nikdo Vás nikdy nenutil si specky dělat + craft nikdy nebyl dps povolání. Kdo to nechápe už jen z toho názvu tak je mi líto.Trinity píše:Aahz píše:Upozornil jsem na možnou chybu v nastavení golemů, chyba byla nalezena a opravena. Jen bych soudil Vás, protože jste sami neupozornili na to, že jeden golem je 10x silnější než ostatní bez zjevného důvodu.
Čili bylo špatně nastaveno, teď je opraveno a současný agapite golem je k nepoužití.
Nelze soudit hráče, neboť nikde není psáno, který golem co dělá a jak má být silný...
Smajlík master honza, Pizza co srovnává summony s Lawem a všeználek co sežral svět chápu, že se vás to dotklo, ale buďte stateční spolu to zvládnete!
Qvido píše:Ty jsi tady asi jeden z těch mála rozumnějších. Tak ti i trošku odpovím. Nevím jak přesně je to kolem Golem masterů nastaveno (viděl jsem to jen při startu). Máš pravdu nezle nikoho soudit. Je to naše chyba a také to, že se na to do teď nepřišlo. Nevím přesně kolik druhů golemů je. Ale pokud mě rozum neklame jejich síla by měla být vzestupná. Něco ve stylu. Rusty -> Agapite -> Black rock -> Mytheril + ti ze dřeva u kterých neznám názvy. Ale všech těchto x golemů mělo základ str/hp nastaven v rozmezí 200 - 350+-. Jediný Agapite golem měl u druhé hodnoty připsanou omylem 0. Proto byl tak neskutečně našláplej. Chápu, že to nikomu nepřišlo divný a nikdo to nehlásil. Proč taky. Vyvolám si golema, kterej je schopnej vyskládat půl dungeonu tak toho využiju dokud to jde. Nicméně tohle nebylo v plánu. Proto se golem opravil na původní hodnotu, tak jak správně měl být. Nikdo Vás nikdy nenutil si specky dělat + craft nikdy nebyl dps povolání. Kdo to nechápe už jen z toho názvu tak je mi líto.Trinity píše:Aahz píše:Upozornil jsem na možnou chybu v nastavení golemů, chyba byla nalezena a opravena. Jen bych soudil Vás, protože jste sami neupozornili na to, že jeden golem je 10x silnější než ostatní bez zjevného důvodu.
Smajlík master honza, Pizza co srovnává summony s Lawem a všeználek co sežral svět chápu, že se vás to dotklo, ale buďte stateční spolu to zvládnete!
Ty si taky vtipnej

Špatně jsi to pochopil. Já nikoho z vás nesoudím. Já se vám tu snažil vysvětlit jádro pudla. V čem byl problém a proč došlo k jeho opravě. Soudit se můžete navzájem, že nikdo z vás tuto věc nehlásil. Byla by jsitě opravena mnohem dříve.
Co se týká mé aktivity. Je to tak nejsem aktivní jako dřív. Od toho tu jsou mladší, ambicióznější kolegové. Pokud jsem někdy někomu neodpověděl, tak to nebylo úmyslně. A proto všichni komu se tak stalo přijměte moji nejpokornější omluvu.
Co se týká mé aktivity. Je to tak nejsem aktivní jako dřív. Od toho tu jsou mladší, ambicióznější kolegové. Pokud jsem někdy někomu neodpověděl, tak to nebylo úmyslně. A proto všichni komu se tak stalo přijměte moji nejpokornější omluvu.
Nezlob se na mě, ale jak to mohl někdo vědět že je to špatně.. Když už to bylo nastavené takto od začátku ? Tak si každý myslel že je to správně...Qvido píše:Špatně jsi to pochopil. Já nikoho z vás nesoudím. Já se vám tu snažil vysvětlit jádro pudla. V čem byl problém a proč došlo k jeho opravě. Soudit se můžete navzájem, že nikdo z vás tuto věc nehlásil. Byla by jsitě opravena mnohem dříve.
Teď už je to bezpředmětné řešit.. Chtělo by to více spolupráce dle mého.. Chyby ve hře jsou pořád.. a pokaždé se nějaká objeví..
Máš pravdu více spolupráce. Snad si to teď obě naše strany vezmou k srdci.
Jezis Thief ty si tak neskutocne arogantny, ze to ani neni mozne. Boli sme s tymi golemami jeden dung a si myslis ze sme zavisli teraz na golemoch? Je mi to uprimne jedno, ano bolo to setrenie casu, ale ten dung sa da dojst bez problemov sposobom, akym sa chodil davno predtym, nez nejake specky existovali. Pisu ti tu hlavne Kaceri preto, lebo sa to zahadne opravilo den potom jak s tymi golemami Kaceri isli prvy dung, pritom niektore guildy (kazdi si domysli, koho myslim) dung bez OP golemov pomaly ani nevideli. A nikto od nas narozdiel od niektorych jedincov na tomto serveri nechodil dungom stylom: preboostim si mytheril golemom crafta na 20K hp a hura do dungu. A asi by si fakt mal prenechat tieto veci aktivnejsim a ambicioznejsim kolegom, lebo ak si si za x rokov nevsimol, ze si craft dokaze solnut lvl 5 mapu, tak si si svoju "pracu" asi fakt neodvadzal moc dobre. Takze si laskavo nechaj tie povysenecke poznamky pre seba.
McDucks always pay their debts.
Mne asi len ostáva súhlasiť zo zvyškom osadenstva... Arogantnejšieho blbca tento server ešte nevidel, nepredviedol si to raz . Račej sa tej hre nevenuj vôbec a modlím sa aby tvoji kolegovia nešli v tvojích šlapajách. Názor typu "už tu aj tak skoro nikto nehrá, tak si bude robiť čo chcem " si nechaj na doma. Pokial ťa to nebaví a potrebuješ sa tu odbavovať, račej si otvor doma denníček a píš si to tam. Čo čítam jeden príspevok za druhým od teba , samá arogancia, žiadna úcta k ludom ktorý tu ešte hrajú a trávia čas pri tejto hre. Uvedom si jednu vec, robíš to pre Nás... Pokial to robíš len preto aby si si tu mohol masírovať ego, tak si to nechaj, nikto na to nieje zvedavý. A pokial ťa to nebaví, nechaj to tak. My to už niak prežijeme bez slz a nariekania... 

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mozno keby na dp strankach bolo napisanie nieco viac ako "mistr golemu vladne mystickou carovnou vzacnou zemnou magii ooo smekejte pred nim klobouky" tak by sa nam vsetkym lepsie orientovalo v tom co ma ako byt... vsetci si pamatame frazu "vypozoruj si to", ale tiez je dnes jednoduchsie zohnat navod na stone impa ako recepty na crafta alebo najst systemove zmeny v skriptovych novinkach. svet sa zmenil. na jednej strane su tu nejake ability, ktore ako keby bolo nebezpecne odhalit verejnosti podla toho ako su utajovane. na druhej strane mame postavy s premrstenymi schopnostami len aby sa dali hrat aj bez nutnosti nieco splnit/rozlustit/prejst/mysliet. viac krat som sa ponukal ze veciam kt nepovazujete za top secret by som spravil stranky, ale naposledy sa mi na to ozval acarus pri vzniku vamp speciek, co bolo uz nejaky ten piatok dozadu a vamp stranky ako som pozeral sa odvtedy neaktualizovali. nedala by sa vam spravit aspon nejaka taka cisto textova stranka s peknym modrym pozadim ako mal balt, kde boli take veci ako hodnoty fame na lvl vamp morfov (svojho casu to este nieco znamenalo) a ako funguje removetrap a lockovanie pokladov myslim, kam by sa hodili golemovia a rakvy a mystiky a taketo veci?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Nevíte někdo proč vždy když otevřu DP forum a začnu číst příspěvky od Kačerů, z nějakého podivného důvodu mně začne vlhnout monitor (zevnitř)?
Jestli jsem pochopil správně daný problém, jde o to, že CRAFT nedává už takovou DMG jako předtím. A jediné, co mně proběhne hlavou pánové je otázka...Pochopili jste vůbec k čemu CRAFT slouží?...
Poslední a zároveň nejvtipnější věcí je obvinění z arogance od lidí, kteří na foru brečí 24h denně, že každá změna na DP je dělána jen proto, aby je poškodila. Dovolte abych se zasmál...CHACHA CHICHI CHOCHO (normálně bych to nevysvětloval, ale udělám tu výjimku a dodám, že ten smích je ironický. Ono to totiž ani vtipné není.). Ta ironie...jedním dechem obviňovat z arogance a druhým tvrdit, že jsi středem DP vesmíru. Já myslím, že obrázek si lidi udělají/udělali
)))).
P.S.: Pokud by bylo všechno popsané a vysvětlené, naprosto by se vypařila ta zábava na to přijít, takže děkuji, ale ne děkuji...
Jestli jsem pochopil správně daný problém, jde o to, že CRAFT nedává už takovou DMG jako předtím. A jediné, co mně proběhne hlavou pánové je otázka...Pochopili jste vůbec k čemu CRAFT slouží?...
Poslední a zároveň nejvtipnější věcí je obvinění z arogance od lidí, kteří na foru brečí 24h denně, že každá změna na DP je dělána jen proto, aby je poškodila. Dovolte abych se zasmál...CHACHA CHICHI CHOCHO (normálně bych to nevysvětloval, ale udělám tu výjimku a dodám, že ten smích je ironický. Ono to totiž ani vtipné není.). Ta ironie...jedním dechem obviňovat z arogance a druhým tvrdit, že jsi středem DP vesmíru. Já myslím, že obrázek si lidi udělají/udělali

P.S.: Pokud by bylo všechno popsané a vysvětlené, naprosto by se vypařila ta zábava na to přijít, takže děkuji, ale ne děkuji...
Anoo... tento nám tu chýbal , Mistr Raxik. Už som si snád myslel že si aj prestal hrať pán Vrchný Riťolízač. Ono poradil by som ti jednu dobrú vec, zbav sa svojprávnosti, pretože tvoj mozog evidentne nezvláda čítať tolko písmenok naraz a zjavne si sa stratil v tom ,o čo sa tu jedná. Ako vravím, zbavenie svojprávno krok č.1 .
Krok č. 2 utekaj na úrad , vysomrovať niake človiečika ktorý ti to tu bude čítať s vysvetlivkami význam slov , viet.
Možno by som ti poradil aj zopár ludí z tvoj guildy ale tých rozumných je tam málinko a za chvilku sa ti aj tak vyserú na hlavu.
A pre budúcnosť, pokial sa chceš k niečomu vyjadrovať tak aby niekto tvoj primitívny názor s tým trapným ironickým podtonom bral aspoň trocha vážne tak sa začni vyjadrovať k merítku veci. Inak je to len úbohý prejav, individua ktorý je evidentne rozčarovaný s toho že je niekto lepší.
Pekný deň ti prajem, ty Náš hrdina
Krok č. 2 utekaj na úrad , vysomrovať niake človiečika ktorý ti to tu bude čítať s vysvetlivkami význam slov , viet.
Možno by som ti poradil aj zopár ludí z tvoj guildy ale tých rozumných je tam málinko a za chvilku sa ti aj tak vyserú na hlavu.
A pre budúcnosť, pokial sa chceš k niečomu vyjadrovať tak aby niekto tvoj primitívny názor s tým trapným ironickým podtonom bral aspoň trocha vážne tak sa začni vyjadrovať k merítku veci. Inak je to len úbohý prejav, individua ktorý je evidentne rozčarovaný s toho že je niekto lepší.

Je dobré jak jsi nevyvrátil ani jednu věc, co jsem zde napsal, a jen dal dohromady hromadu urážek, což samozřejmě značně vypovídá o tvé inteligenci (nejsem překvapen). To je asi tak vše, co bych ti k tomu řekl...Jo a ještě CHACHA CHICHI CHOCHO...Valec píše:Anoo... tento nám tu chýbal , Mistr Raxik. Už som si snád myslel že si aj prestal hrať pán Vrchný Riťolízač. Ono poradil by som ti jednu dobrú vec, zbav sa svojprávnosti, pretože tvoj mozog evidentne nezvláda čítať tolko písmenok naraz a zjavne si sa stratil v tom ,o čo sa tu jedná. Ako vravím, zbavenie svojprávno krok č.1 .