Opět a zase poklady
Re: Opět a zase poklady
Přijde mi to jako brečící topic.
Problém je v tom, že se server vyvýjí. Většina hráčů má mamon a chodí v top věcech, dung si proběhne za hodinku a když tam na ně čeká +7, tak je jim to k hovnu.
Já mamon nikdy neměl a vrátil se po 4 letech. Dungů jsem zatím prošel tak 20 a poklad žádný. Klikačky dropují občas pěkné věci (jen nechápu že v Quakmire krátké mi padl 2x za sebou šutr a když jdu pak střední, tak nepadlo nic použitelného). Každopádně - je to pořád adekvátní loot. Z klikaček padají pěkné věci a věřte, že ty +7 zbraně a +15 zbroje se hodí.
Já teď chodil dungy za mága jen v +15 robce. Moje skupina má max +7 zbraně, blood brnka a nevadí nám to. Jsme rádi za každej drop.
Zastávám názor - do dungu tahat jen to, co tam může dropnout a podle toho volíme equip, naladíme se na obtížnost dungeonu a jdeme si pro to.
Můj názor - klikačky jsou v pohodě, možná jen poštelovat výše zmíněný případ kdy v krátké kde si to vysoluje kde kdo, snížit loot, nebo na střední zvýšit.
Poklady v
low dungách - spotřebáky (a často doplňovat)
medium - málo itemů ale lepších
top - málo itemů, nejlepších/rare
Ale jak říkám, s nynější situací jsem spokojen, protože nejsem rozmazlený mamonář jako 90% hráčů ze serveru.
Díky všem GM, že to tu musíte snášet a stejně to pro nás děláte. Bojím se dne, kdy se naserete a shodíte to. Dneska to i za tu špetku spokojených a slušných hráčů stojí!!
Problém je v tom, že se server vyvýjí. Většina hráčů má mamon a chodí v top věcech, dung si proběhne za hodinku a když tam na ně čeká +7, tak je jim to k hovnu.
Já mamon nikdy neměl a vrátil se po 4 letech. Dungů jsem zatím prošel tak 20 a poklad žádný. Klikačky dropují občas pěkné věci (jen nechápu že v Quakmire krátké mi padl 2x za sebou šutr a když jdu pak střední, tak nepadlo nic použitelného). Každopádně - je to pořád adekvátní loot. Z klikaček padají pěkné věci a věřte, že ty +7 zbraně a +15 zbroje se hodí.
Já teď chodil dungy za mága jen v +15 robce. Moje skupina má max +7 zbraně, blood brnka a nevadí nám to. Jsme rádi za každej drop.
Zastávám názor - do dungu tahat jen to, co tam může dropnout a podle toho volíme equip, naladíme se na obtížnost dungeonu a jdeme si pro to.
Můj názor - klikačky jsou v pohodě, možná jen poštelovat výše zmíněný případ kdy v krátké kde si to vysoluje kde kdo, snížit loot, nebo na střední zvýšit.
Poklady v
low dungách - spotřebáky (a často doplňovat)
medium - málo itemů ale lepších
top - málo itemů, nejlepších/rare
Ale jak říkám, s nynější situací jsem spokojen, protože nejsem rozmazlený mamonář jako 90% hráčů ze serveru.
Díky všem GM, že to tu musíte snášet a stejně to pro nás děláte. Bojím se dne, kdy se naserete a shodíte to. Dneska to i za tu špetku spokojených a slušných hráčů stojí!!
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Nečekal jsem, že se tu najde tolik .....
+7ičky a +15 zbroje rozhodně nejsou adekvátním pokladem v medium dungách, možná tak někdy v roce 2008.
+7ičky a +15 zbroje rozhodně nejsou adekvátním pokladem v medium dungách, možná tak někdy v roce 2008.
Moje řeč. Když si někdo ukápne kus sopla z nosu, že by chtěl mít v sekurkách ne 50 +9 zbraní, ale 150 a stejně mu tam budou dál ležet, tak GM mají padnout naprdel a naházet to rovnou jemu ne? Proč do pokladu? Pak to stejně roztaví na MC a budou tady tlačit, aby se vymyslelo něco, jak zužitkovat MC, protože jich má 2,5mMe píše:A proč bych nešel třeba Hytl s + 7? Jste zhýčkaní, ale ono se nemusí všude lézt v topku. A těch pár minut, co vám to zabere navíc nsad nikoho nezabije.
Že nejste schopní ty +7 a pod. používat, to už není problém ani můj, ani GM.
Že by se mi někdy někdo smál? To jsem opravdu nezažil. Asi lepší parta.

Si budu jak nejaka socka soulshardovat ty voe +5 gun? Ses po... ne? Bych se z toho poblil, jak kdybych chtel svoji stare pritlouct hrebikama prsa aby je mela vetsi. Ji radsi poslu nekam
co tady meles se skladackama nebo nb mytikama? Uplne mimo misu. Prober se
Najednou tu kazdy dela machra jak nosi plus 7 zbrane a 15 magesky, vseci v tom najednou dunguji, co to tu melete? +7 zbran a podlabanou+15 magesku bych se stydel hodit i do koseBalsamiko píše:Si budu jak nejaka socka soulshardovat ty voe +5 gun? Ses po... ne? Bych se z toho poblil, jak kdybych chtel svoji stare pritlouct hrebikama prsa aby je mela vetsi. Ji radsi poslu nekam
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Hele o těch sockách pomlč , nejseš ty jeden z těch hrdinu od Loved co mě zlotil +15 platy v pride za modráka?Balsamiko píše:Si budu jak nejaka socka soulshardovat ty voe +5 gun? Ses po... ne? Bych se z toho poblil, jak kdybych chtel svoji stare pritlouct hrebikama prsa aby je mela vetsi. Ji radsi poslu nekam
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Tak prominte lidi... dnesni deceit, klikací poklad - firestone, +20 rukavky a +9 zbran, nastroj, goldy... smesne velky poklad. Nevim proc vsici breci.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
A to jako kdy?Zola píše:Hele o těch sockách pomlč , nejseš ty jeden z těch hrdinu od Loved co mě zlotil +15 platy v pride za modráka?Balsamiko píše:Si budu jak nejaka socka soulshardovat ty voe +5 gun? Ses po... ne? Bych se z toho poblil, jak kdybych chtel svoji stare pritlouct hrebikama prsa aby je mela vetsi. Ji radsi poslu nekam
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Předevčírem , šel sem s kamarádem v soc věcech začátek pride.Místo do pekla sem skočil říši zdechnuli sme, 5 minut po tom loved pozdravím ...a hle už nás lotejBalsamiko píše:A to jako kdy?Zola píše:Hele o těch sockách pomlč , nejseš ty jeden z těch hrdinu od Loved co mě zlotil +15 platy v pride za modráka?Balsamiko píše:Si budu jak nejaka socka soulshardovat ty voe +5 gun? Ses po... ne? Bych se z toho poblil, jak kdybych chtel svoji stare pritlouct hrebikama prsa aby je mela vetsi. Ji radsi poslu nekam

JInak k tématu , včera sem byl cove v pokladu +20 věci a +7 , sice ne všecko se dá použít ale jsem rád i za takovejhle poklad , potěší a je to lepší jak nic.(Aspon zas bude další euqvip pro lidí co se ho styděj hodit i do koše

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
vidis jednou vyrazis pride v soc vecech a umres v prvni mistnosti,to leccos vysvetluje v tomhle tematuPředevčírem , šel sem s kamarádem v soc věcech začátek pride.Místo do pekla sem skočil říši zdechnuli sme, 5 minut po tom loved pozdravím ...a hle už nás lotejTeda musím poděkovat za ress , apson sem nemusel refovat lahve no.

- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ani ne bejt v topku dopadne to stejně , šlo o to že to byla špatná gate a ve složení destro a mág s tím nešlo nic udělat.Depka píše:vidis jednou vyrazis pride v soc vecech a umres v prvni mistnosti,to leccos vysvetluje v tomhle tematuPředevčírem , šel sem s kamarádem v soc věcech začátek pride.Místo do pekla sem skočil říši zdechnuli sme, 5 minut po tom loved pozdravím ...a hle už nás lotejTeda musím poděkovat za ress , apson sem nemusel refovat lahve no.
![]()
A jaka moje postava? Ja nehraji jen sem ty postavy rozpujcoval az na jednu. Nepamatujes si jmeno?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli si to byl přímo ty , proto jsem se ptal.Vetšina byla z Loved..Remus , Rastashiu nebo jak a další.Fakt se si ty mena nenapsal na papírek abych se pak mohl mstít.A je mi z podivem když hraješ teda jednu postavu jak mužeš mít představu o pokladech a všeobecně o dění kolem UO , to je zas problém že sem píše naprostá většina lidí co nehraje nebo logne jenom na trh:/Balsamiko píše:A jaka moje postava? Ja nehraji jen sem ty postavy rozpujcoval az na jednu. Nepamatujes si jmeno?
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe muzu rict, ze poklady jsou posledni dobou slabota. Bud nejsou vubec doplnene nebo je tam 1 pouzitelnej item. A to ze tady nekdo pise, ze hraci jsou zhyckani neni problem hracu, ale GM. GM nastavuji system a bez nich by itemy ve svete nebyly. A uplne chapu argumentaci, ze za 2-3 hodiny v dungu si pak prohlidnout v pokladu +20 +7 zbrane a zbroje a kob je malinko depresivni a moc chuti do hry to neprida.
A nevim jak si tady muze vubec nekdo dovolit nakazovat co ma byt pro druhe zabava. A miluju takovy ty pseudo moralisty, co oznacuji vsechny co chteji nejake itemy za mamonare apod. Pokud je neci cil ve hre mit spoustu itemu, tak proc ne? Pokud je nekde nenakradl nebo neziskal na ukor nekoho druheho a poctive si je vychodil v dungu, tak to muze byt kazdymu uplne.... sadrovej trpaslik.
A pristup GM k tomuto a zvlaste v tomto topiku neni treba komentovat. Nekdo na GMkovani proste nema schopnosti a chovani.
Poklady jsou jednoduse v soucasne dobe neadekvatni vzhledem k hernimu casu a urovni vybaveni hracu. A nechapu proc vubec GM maji problem ty poklady davat. Poklady jsou odmena a pro lidi. Jsou motivacni a zabavne, at si o tom mysli kdokoliv cokoliv. A GM maji vytvaret zabavu pro hrace a ne je zbytecne deptat a v kazde situace mit potrebu ukazovat svoji bezmeznou moc a autoritu. Na to uz v roce 2014 neni nikdo zvedavej proste.
A nevim jak si tady muze vubec nekdo dovolit nakazovat co ma byt pro druhe zabava. A miluju takovy ty pseudo moralisty, co oznacuji vsechny co chteji nejake itemy za mamonare apod. Pokud je neci cil ve hre mit spoustu itemu, tak proc ne? Pokud je nekde nenakradl nebo neziskal na ukor nekoho druheho a poctive si je vychodil v dungu, tak to muze byt kazdymu uplne.... sadrovej trpaslik.
A pristup GM k tomuto a zvlaste v tomto topiku neni treba komentovat. Nekdo na GMkovani proste nema schopnosti a chovani.
Poklady jsou jednoduse v soucasne dobe neadekvatni vzhledem k hernimu casu a urovni vybaveni hracu. A nechapu proc vubec GM maji problem ty poklady davat. Poklady jsou odmena a pro lidi. Jsou motivacni a zabavne, at si o tom mysli kdokoliv cokoliv. A GM maji vytvaret zabavu pro hrace a ne je zbytecne deptat a v kazde situace mit potrebu ukazovat svoji bezmeznou moc a autoritu. Na to uz v roce 2014 neni nikdo zvedavej proste.
Zola píše:Nevím jestli si to byl přímo ty , proto jsem se ptal.Vetšina byla z Loved..Remus , Rastashiu nebo jak a další.Fakt se si ty mena nenapsal na papírek abych se pak mohl mstít.A je mi z podivem když hraješ teda jednu postavu jak mužeš mít představu o pokladech a všeobecně o dění kolem UO , to je zas problém že sem píše naprostá většina lidí co nehraje nebo logne jenom na trh:/Balsamiko píše:A jaka moje postava? Ja nehraji jen sem ty postavy rozpujcoval az na jednu. Nepamatujes si jmeno?
Spatne si to pochopil, nehraju zadnou postavu. A mit predstavu o pokladech neni zasbtak tezke. Nicmene ja te na 100% nelotil, ale to je jedno, o tohle tu nejde
Nebejt specek a miliardy nových kvestů, tak vám každýmu stačej i ty +7.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
medium dungy se nijak zásadně nebo vubec neměnily ne? tak proč ten pláč? chcete lepší itemy? jděte desp, třeba vám ho doplní.. 

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
-
- Book Snake
Jj pred speckami sa chodilo v +10 brnkach a v +3 zbraniach. Dava to zmyselLmk píše:Nebejt specek a miliardy nových kvestů, tak vám každýmu stačej i ty +7.

The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
-
- Book Snake
Chodime despa, neni su tam nejake uzasne poklady. Aspon s porovnanim pred rokom/rokom a pol.Erik Nighelt píše:medium dungy se nijak zásadně nebo vubec neměnily ne? tak proč ten pláč? chcete lepší itemy? jděte desp, třeba vám ho doplní..
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nj odpovědnost odpovídat je zde přehazovana jako horkej brambor ,posleze většinou zakončovana již tolik omilanou vetou (neni divu zde cokoliv psat ,nic nebudu řešit mažu učet ) Dami a panová GM proč vlastne nezaklapnete notasi neurvete šnurky od zastček venku je přece krasně")JA navrhuju uz par let automaticke doplnovani ale vzdYcky ze me udelate vola ze to nejde možna by jste mohli poprosit nekodo o radu (Maikiho nebo jineho schopneho scriptera když je zde potiž ze napsanim random lwl doplnovaku pres script) Pokud ještě berete v potaz rady hraču ? A ne jse jen ohanět napadanim.Dle meho konstruktivni přistup a simbioza z hrači by vam mozn mohla ledacost napovedet . Tod muj nazor a dej se vule BOŽÍ