Presne nato spoliehame=)Perseus píše:Pro připraveného je maturita relativně dobře schůdná. Tupec ji nedá = hlavní zaměr. Už i tak ten papír dají dnes každému debilovi....
Maturita
No jasne ze pripravneho to nemusi nejak zvlast trapit ale muze se klidne stat a stava se to casto ze proste narazi na otazku ktere mu proste nesedne muze spanikarit a vse posrat ikdyz to umel. Nejlepsi tam jit nepripraveny kdyz clovek muze jenom prekvapit:DPerseus píše:Pro připraveného je maturita relativně dobře schůdná. Tupec ji nedá = hlavní zaměr. Už i tak ten papír dají dnes každému debilovi....
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No co viem tak do 20 ludi co maturovali v mojom rocniku isli tou istou strategiou ako ja: naucim sa polovicu otazok z kazdeho predmetu a budem sa modlit. Ked chytim zlu, pokusim sa to nejak otocit na jedno z temat ktoremu som trochu rozumel. Ucil som sa na ustnu maturitu iba cez akademicky tyzden a to som prave vtedy zacal s uo tak si moznoa viete predstavit ako moc sa clovek ucil...
jo a znamky: Slovencina: 2, Anglictina: 2, Nemcina: 3, Podnikova ekonomika: 3, Uctovnictvo: 2
jo a to som schytal z nemciny na ustnej temu Svajciarsko(kultura, politika, hospodarstvo, financie) a na pisomnej "Vplyv cestovneho ruchu na zivotne prostredie Alp z hospodarskeho a ekologickeho hladiska. Co muze delat stat a co turisti aby sa udrzovala cistota zivotneho prostredia..." - 6 stranova esej na 4 hodiny...
A ta matura z podnikovej ekonomiky bola taky v nemcine:p dost huste par lidi na tom vyhorelo.
jo a znamky: Slovencina: 2, Anglictina: 2, Nemcina: 3, Podnikova ekonomika: 3, Uctovnictvo: 2
jo a to som schytal z nemciny na ustnej temu Svajciarsko(kultura, politika, hospodarstvo, financie) a na pisomnej "Vplyv cestovneho ruchu na zivotne prostredie Alp z hospodarskeho a ekologickeho hladiska. Co muze delat stat a co turisti aby sa udrzovala cistota zivotneho prostredia..." - 6 stranova esej na 4 hodiny...
A ta matura z podnikovej ekonomiky bola taky v nemcine:p dost huste par lidi na tom vyhorelo.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Castian píše:No co viem tak do 20 ludi co maturovali v mojom rocniku isli tou istou strategiou ako ja: naucim sa polovicu otazok z kazdeho predmetu a budem sa modlit. Ked chytim zlu, pokusim sa to nejak otocit na jedno z temat ktoremu som trochu rozumel. Ucil som sa na ustnu maturitu iba cez akademicky tyzden a to som prave vtedy zacal s uo tak si moznoa viete predstavit ako moc sa clovek ucil...
To necenim=DDD
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a to je shart z celeho hated najstarsi. par ludi od nas chodi este do skolky...Darkness píše:Ja myslel za 7 let ze bude maturovat.Night Storm píše:pff za jak dlouho?... ja jeste tydn chodim do skoly a az pak mam teprve svatak...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Sir Artuhr