Blok acc

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Al Axa píše:...Todle je možná sranda,ale když se to stane v reálu a nekdo sedí nevinně za nejakou svini, která se mu směje do ksichtu to bych vraždil.
Už do toho začíná tahat reálný život, to je vážné... :lol:
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Nevím proč, ale tahle hra lidi tohohle typu přitahuje, přičemž jim při tom jde o zdraví, nemělo by se to některým zakázat? Aby třeba nedostali infarkt, nebo tak něco.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Zdravím, jaký tip myslíš, když mě ani neznáš, a jen pro zajímavost , jak jsem se měl podle vás korektně zachovat, když se mi stalo co se stalo? abych z toho vyšel s navráceným acc a podle vás i s hrdostí nebo tak nějak.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Nepsat na forum.
Jednat s GMs slušně.
Mít trpělivost.

To by asi stačilo.
Ale vem to z té druhé stránky. Pobavil jsi spoustu lidí. Máš teď spoustu obdivovatelů a hodně lidí Tě chce poznat.
podpis
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Al Axa píše:Zdravím, jaký tip myslíš, když mě ani neznáš, a jen pro zajímavost , jak jsem se měl podle vás korektně zachovat, když se mi stalo co se stalo? abych z toho vyšel s navráceným acc a podle vás i s hrdostí nebo tak nějak.
No ja bych ten typ popsal ale bylo by to za ban :mrgreen:
Správce charity válečníků
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

jj máte pravdu, jen já jsem ten zloděj a prašivá svině :D vy jste všichni svatí, to dá přece rozum
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

předtím si tvrdil, že půlka má kamarády a chudinky, jako ty, ne...
podpis
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

promin Duffy,ale nevím co to žvatláš a po přečtení příspěvku Samuraje, je mi vše dost jasné, máte tu své kamarádíčky , jinak nikdo jinej sem nepíše, chápu skalní příznivci DP a tak to má být a ti drží pospolu. Na druhou stranu Regise jsem trošililinku znal z BH a přišel mi jako pohodovej férovej člověk. Ale vaše ubohé reakce , jako další Al Axa atd. to mě teda vadí.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Já "nepotřebuju" kamarádíčky, ale je jasný, že je tu mám. Ostatní sem nepíšou, protože jsou rádi, že tu můžou hrát. A běda! Běda, jestli mě někdo někdy pojede nebo se jen špatně podívá! Stihne ho krutý trest!
podpis
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

nevím, ale ty to bereš aspon pěkně z nadhledu, to má taky své kouzlo
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Když máš, jak Ty říkáš, kamarádíčky, tak si to můžeš dovolit, vždycky ololovat takový, jako jsi Ty.
podpis
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

nechtoho nebo zas začnu litovat, že jsem zabananovanej,ale to je lito asi jen mě :D , i když jsem potkal tady na DP kopici správnejch lidí
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

par lidi tu taky bylo a melo kamaradicky...pak dostali vsichni ban :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Al Axa píše:nechtoho nebo zas začnu litovat, že jsem zabananovanej,ale to je lito asi jen mě :D , i když jsem potkal tady na DP kopici správnejch lidí
hele vem to z te lepsi stranky.. misto ultimy mas ted cas na spoustu zajimavejsich a lepsich veci.. :wink:

az si zmenis ip a budes chtit acc :p pisni :pppp
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Ja mam taky dojem ze ludia si tu vlezprdelne obhajuju GMka ze nemaju na nic cas a tak, tak nech radsej prenechaju veci pri ktorych treba byt non stop hracom co mozu hrat stale a "velke GMka" nech ich len kontroluju. Neviem no spravil by som viac takych The Eightov. Ludia co mozu rozhadzat par summov v meste a na konci dat rewardu. Ludi co budu behat pvp v RP style. Da sa hocico a netreba to ani scriptovat aspon myslim.
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Amen píše:tak nech radsej prenechaju veci pri ktorych treba byt non stop hracom co mozu hrat stale a "velke GMka" nech ich len kontroluju. Neviem no spravil by som viac takych The Eightov. Ludia co mozu rozhadzat par summov v meste a na konci dat rewardu. Ludi co budu behat pvp v RP style. Da sa hocico a netreba to ani scriptovat aspon myslim.
Jenže abys mohl dát někomu pravomoc k tomu, aby mohl rozházet pár summů, tak mu musíš dát vyšší plevel a tím pádem moc nad ostatními, takže i GM, které má být jen na afk nebo jen na jednoduché questíky musí být důvěryhodná osoba musí to být v podstatě plnocenné GM, musíme si být jisti, že toho nebude zneužívat atd. Věř mi, že takové lidi hledáme dnem i nocí, občas uvažujeme ze zoufalství už i o dost nereálných kandidátech, snažíme se ze všech sil najít nová GMka, ale není to jednoduché. Nejsme sobci, kteří se drží svých postů a nechtějí mezi sebe nikoho jiného pustit, naopak velmi rádi přivítáme každého o kom si myslíme/myslíte, že by byl pro hru přínosem.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Sofia píše:Občas uvažujeme ze zoufalství už i o dost nereálných kandidátech
A mě se furt nikdo ne a ne ozvat :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Na PvP GM bych navrhoval Drtikola, je to skvělý GZ PvP hráč, málokdy se stane, že by zklamal a myslím si, že by toho statusu nikdy nezneužil :wink:
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Já bych klidně GM dělal, ale bohužel se nevyznám v technických věcech apod. takže bych byl asi ze začátku jen přítěž :) Resp. mít nějakou tu omezenou funkci, by asi šlo ... :twisted:
Ačkoliv nevím jestli bych na to měl vždy trpělivost :)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

rozjíždí se nám tu "debata" já bych mohl být gm :roll: nechte to na GMs a řešte radši něco pro vás konstruktivnějšího ;)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Zamčeno