Tak rád bych Vám ukázal vampa z mého pohledu hraní.
OK de se dung - morf. Skoro v každém dungu je možnost dostat IK. Podle obtížnosti do dungu nosím i horzit - low dungy medium. Pride, desp Hi.
Ovšem podle mě tak 1 IK za dung dostanu vždy. Pride, desp jich bývá tak 2-3. To chodím s 220 HP +-. Potom další odmorf u horzitu (opatí se odmorf z vyššího pro nižší?) a případně další morf při pokračování dungu. Když si to vemete tak pulku nabytí vyplitvam na jeden dung.
Plus opravdu to, že jako vamp mam maly DMG a malé AR. Pal, War s valorem a štítem má zhruba srovnatelný AR jako vamp v Hi. Zkuste si s vampem dát nějakou silnější potvoru sólo, prostě to nejde. Každá druhá rána mě veme +- 100 Hp. Fain můžu si vykouzlit BS, ale to vydrží tak 10 sekund a za těch 10 sekund když zrovna nemisuju mu možná uberu 50 HP a to fakt přeháním.
Předělání horzitu na krystal za GP bych klidně uvítal, stejně to dělají krafti gratis a navíc by odpadlo zbytečné shánění a za GP si na DP stejně nic nekoupíte.
Závěr - platit za předělání horzitu dejme tomu 10-20k (v závislosti na stupni horzitu). Cena je jen navrhovaná. Nb - ponechat.
Nemělo by se radějí něco udělat s AR mága který má skoro stejně velký AR jako já v humanu v Bloodu bez štítu???