Horizity

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Drakulia
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakulia »

Wizzy píše:
Drakulia píše: To sa ti zda byt fer? :)
me treba jo, protoze vamp ma ten armor konstantni vsude
Tvle, som netusil, ze vamp ma furt konstantny AR.. to by som potom chcel nahlasit bug bo ked vela umieram tak mam nizsi AR....
Dufam ze si pochopil na co narazam
Palovi sa toto pri farebnom brncu asi nestane 8)
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Drakulia píše:..
Jestli treba nemyslel konstantni vsude jako na vsech castech tela.. :) Ja nevim, nerozumim tomu, ale rekl bych, ze vamp v morfu ma proste tech svejch placnu 50 (podle morfu) na kazdy casti tela. Kdezto kdyz si plechac veme +25 komplet a obyc iron krk, tak ho rana do krku muze zranit za dost.. ;) To se teda jen domnivam, takze kdyztak me Wizzy opravi.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

samozrejmne sem nechtel rict ze vamp je k nicemu ale nikdy nebude prim jako mlaticka.Jeho sila je v jeho vsestranosti od moznosti ressu,pary,blade spirita po hid a nasledne stealth.Jen sem se chtel zastat vampu at jim ten nb status zustane.Ale je pravda ze hodne lidi co nechtela v dungu nic stratit si udelaly vampa.Ale taky myslim ze kdyby se nb status zrusil nic vaznyho by se nestalo a nebylo by ani moc cavyku protoze horozit neni velky problem sehnat z dungu a kdyztak se da jit u human.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Drakulia píše: Tvle, som netusil, ze vamp ma furt konstantny AR.. to by som potom chcel nahlasit bug bo ked vela umieram tak mam nizsi AR....

kdyz sem napsal vsude tak je celkem zrejmy ze sem myslel ze na kazdy casti tela (hlavne taky diky tomu ze se tady o tom bavilo)
Raegann píše:
Drakulia píše:..
Jestli treba nemyslel konstantni vsude jako na vsech castech tela.. :)

... Vision vs Speech test ...
Drim
Inkless
Inkless

Příspěvek od Drim »

Tak rád bych Vám ukázal vampa z mého pohledu hraní.
OK de se dung - morf. Skoro v každém dungu je možnost dostat IK. Podle obtížnosti do dungu nosím i horzit - low dungy medium. Pride, desp Hi.
Ovšem podle mě tak 1 IK za dung dostanu vždy. Pride, desp jich bývá tak 2-3. To chodím s 220 HP +-. Potom další odmorf u horzitu (opatí se odmorf z vyššího pro nižší?) a případně další morf při pokračování dungu. Když si to vemete tak pulku nabytí vyplitvam na jeden dung. :shock:
Plus opravdu to, že jako vamp mam maly DMG a malé AR. Pal, War s valorem a štítem má zhruba srovnatelný AR jako vamp v Hi. Zkuste si s vampem dát nějakou silnější potvoru sólo, prostě to nejde. Každá druhá rána mě veme +- 100 Hp. Fain můžu si vykouzlit BS, ale to vydrží tak 10 sekund a za těch 10 sekund když zrovna nemisuju mu možná uberu 50 HP a to fakt přeháním. 8)
Předělání horzitu na krystal za GP bych klidně uvítal, stejně to dělají krafti gratis a navíc by odpadlo zbytečné shánění a za GP si na DP stejně nic nekoupíte. :D :oP
Závěr - platit za předělání horzitu dejme tomu 10-20k (v závislosti na stupni horzitu). Cena je jen navrhovaná. Nb - ponechat.
Nemělo by se radějí něco udělat s AR mága který má skoro stejně velký AR jako já v humanu v Bloodu bez štítu??? :?: :!: :idea:
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Drim píše:...
kdyz je vamp tak strasne spatnej tak proc nehrajes wara nebo pala?
Drim
Inkless
Inkless

Příspěvek od Drim »

Ja neříkám že je špatnej, já se snažím ukázat můj pohled na tuto věc. Mě se vamp líbí se zápory i klady. A že poslední dobou se upravujou hlavně vapmové a ke kladům zrovna ne. :wink:
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Drim píše: Nemělo by se radějí něco udělat s AR mága který má skoro stejně velký AR jako já v humanu v Bloodu bez štítu??? :?: :!: :idea:
Má i stejně HP? Má taky možnost štítu? Je cena Blood brnka srovnatelná s +25 kůžemi?
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Drim píše:Ja neříkám že je špatnej, já se snažím ukázat můj pohled na tuto věc. Mě se vamp líbí se zápory i klady. A že poslední dobou se upravujou hlavně vapmové a ke kladům zrovna ne. :wink:
mozne proto, ze je bylo treba trosku "strouhnout", urcite ne kvuli tomu, ze si nejake skodolibe dziem chtelo zlepsit naladu :p
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
PStormy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PStormy »

[quote="Drim"][/quote]

zacni hrat aj inu postavu a pochopis rozdiel v cene. Myslim hrat ako hrat, nie ako mat.
Lord PStormy [-Legie-] The Greater Fame Deed
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Drim píše:Ja neříkám že je špatnej, já se snažím ukázat můj pohled na tuto věc. Mě se vamp líbí se zápory i klady. A že poslední dobou se upravujou hlavně vapmové a ke kladům zrovna ne. :wink:
to ze budou mit serpu ti kteri si ji zaslouzi a ne kazdej nubik je podle me kladna vec..
a to ze by se mohl zmenit nb status u horizitu tak si myslim ze je taky kladna vec.. opet ti kteri za vampa umi tak nepoznaji zmenu.. maximalne tim, ze misto 20ti horizitu v bance budou mit jenom 15.. a ti kteri si dnes kupuji na trhu a nestaci jim horizity, ikdyz jsou nb, se budou hold muset naucit hrat jinej styl hry.. trosku jinak setrit s morfama atd.
Amy píše:Pac ho ta postava bavi to asi tvuj mozecek nedokaze pochopit co.
laskave si neber do svych ust muj mozecek. dekuji.

me jen zarazi to ze v jeho postu v podstate rekl jak je vamp strasne slabej a nic nedokaze.. tak sem si myslel ze mu to vadi.. a kdyz by mu to vadilo tak muj post (o tom aby zkusil hrat wara/pala) by byl na miste.. pokud kritizuje vampa jak je slabej a presto ho bavi tak to se pak omlouvam za "zbytecny post"
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 30 črc 2007 13:59, celkem upraveno 1 x.
Drim
Inkless
Inkless

Příspěvek od Drim »

Tak serpa je jedna věc s tím souhlas, druhá je saláty v humanovy nesouhlas, třetí stížení Brujahu a snížení horzitu v dungách. Ale to sem nepatří, chci reakce na hlavní post. Kolik waru, palu - obětuje každý dung část výbavy? Vamp si ten horzit hold udělat nemůže, na to musí chodit dungy. Tak hold jednou za čas obětujou blod popř. myth(jednou za pul roku?). Vampovi se nabytí odčítají za každý dung. Pokud by byla přeměna za určitý obnos GP viděl bych to na vyrovnání ztráty při výlehu. Možnost znovu morf nedosahující takových kvalit jako top brnění a zbraně. Zachovat ale potom NB status.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Drim píše:Vamp si ten horzit hold udělat nemůže, na to musí chodit dungy. Tak hold jednou za čas obětujou blod popř. myth(jednou za pul roku?). Vampovi se nabytí odčítají za každý dung. Pokud by byla přeměna za určitý obnos GP viděl bych to na vyrovnání ztráty při výlehu.
fakt jo ? na dung padne jedno max dve "nabyti", za dung si vyneses 6-8 "nabyti" pricemz krystal je nb

jediny co se tak zmeni ze uz hold nebude normalni u kazdyho vampa po dojiti si na loot odmorphnout ale zustane v morphu

... Vision vs Speech test ...
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

jn pravda.. ale vamp si na konci dungu kopne "zbran a brneni" ktery v tom dungu muze priste vyuzit.. ale pal a war zase nema to brneni a zbran z kadyho dungu.. -> ano brneni a zbrane a znici warovi a palovi pomalej nez vampovi se vybije krystal.. ale to bysme mohli resit porad dokola..

kazdopadne aktivne hrajici war / pal .. s prumerem dungu jeden na den a jednou tydne desp.. tak takovej hrac urcite za pul roku v dungu nenecha jenom blood a myth..
Wizzy píše:jediny co se tak zmeni ze uz hold nebude normalni u kazdyho vampa po dojiti si na loot odmorphnout ale zustane v morphu
asi tak..
Drim
Inkless
Inkless

Příspěvek od Drim »

Napsal:
kazdopadne aktivne hrajici war / pal .. s prumerem dungu jeden na den a jednou tydne desp.. tak takovej hrac urcite za pul roku v dungu nenecha jenom blood a myth..

Ano ten si vynese celkový ekvip do měsíce. Jen z despu jak ty říkáš jednou týdně si každý odnese tak jednu až dve věci (+9 zbraň, +25 brnko). Diky tomu jich tam nechá taky víc - víc chodí, větší riziko.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

[quote="Drim"][/quote]

Nikdo nerika ze je wamp nejaky super DMG, ale moznosti hrani a pocet questu ktere jsou mu dostupne toto vsechno vynahrazuje. Stone Garg/imp, fire imunka, ted questiky na serpy, moznost GM alchemky, GB zdarma, moznost morfu a vybrani si specialnich dovednosti v podobe klanu.

Uz jeho zacatky kdyz ho pojede PK v zelenem crystalu o nic neprijde, zatimco jina povolani prijdou o vsechno na co harvi tyden na HB.

Wamp de dung pro zabavu s ostatnimi, nema zadnou zodpovednost, z dungu si odnese full komplet i zbran v podobe horizitu. Pri deleni bere stejne jako kazdy jiny.

Pri vylehu kdyz jiny prijdou o 500k on prijde o 80k a argumentovat tim ze neni tak dobrej je blbost, kdyby byl tak spatnej jak rikate proc toho wampa hrajete a proc by ho lidi brali do toho dungu ?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Drim
Inkless
Inkless

Příspěvek od Drim »

Byotch: ...........

Hodně kvestů je vážně fain, ale až díky nim se stává platnějším členem družiny v dungu a věř mě, že opravdu nejsou nijak jednoduché.

U NB vampa je vážně supr že o nic nepříjde souhlas. Ale ten valor ti později příjde taky směšná ztráta. I když teď se pro tebe zhroutil DP svět a těm rudochům přísaháš jednou pomstu :-).

Ano zase mě nezbývá než s tebou souhlasit, že dunga chodím pro zábavu a to stylem, že sem tam mě nejede dobře net, lagy - du v morfu a je mě jedno jestli někde zůstanu. Pokud DP valí jak má, du v humanu (daleko větší dmg i při missu, větší reskill party :) a větší zábava). Na vampovi nestojí záchrana výpravi v top dungách (tam to zvládnou asi jen prskové), ale v obyč může příjemně překvapit.

Plně tímto topikem souhlas s Byotchem :clap: , nejsou špatné povolání jen špatní hráči.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

xa
Naposledy upravil(a) Pheme dne 30 črc 2007 17:34, celkem upraveno 1 x.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Drim píše:Napsal:

Ano ten si vynese celkový ekvip do měsíce. Jen z despu jak ty říkáš jednou týdně si každý odnese tak jednu až dve věci (+9 zbraň, +25 brnko). Diky tomu jich tam nechá taky víc - víc chodí, větší riziko.
chces snad rict ze vamp schani 1 high horizit (6-8 nabiti) hur nez warrior 6 casti brnka + stit + zbran.. nemluvne o tom ze kdyz jde vamp nejakej dung kterej dojde tak ma stoprocentni jistotu ze ma "zbran a brneni".. war nema jistotu ani ze mu dropne jedna jedina cast toho brneni.. nebo dokonce pouzitelna zbran.. to skoro nepripada v uvahu..
Byotch píše:kdyby byl tak spatnej jak rikate proc toho wampa hrajete a proc by ho lidi brali do toho dungu ?
to sem se taky snazil zjistit ale Amy mi vysvetlila ze mam malej mozek a nechapu to prej..
Pheme píše:
Wizzy píše:jediny co se tak zmeni ze uz hold nebude normalni u kazdyho vampa po dojiti si na loot odmorphnout ale zustane v morphu
Tak uz sem si rikal, ze me ty vase zmeny nechaji klidnym, ale tohle me nevim proc nak zarazi, chcete jako, aby vamp z opatrnosti zustaval radsi furt v morphu?
wizzy to myslel tak ze ty lidi maj tech horizitu tolik ze si jdou na hodku zaharvit do maze tak si morfnou high.. pak jdou na trh tak odmorfnou.. pak jdou dung tak morfnou high.. pak se deli loot tak aby vypadali lip tak si odmorfnou a oblecou pekny hadry.. chapes.. a pritom by mohli byt porad v tom jednom morfu.. a wizzy tim naznacil ze si ho budou lidi vic vazit kdyz nebude nb..

nvm jak si to myslel s tou opatrnosti.. spis proste lidi nebudou plejtvat..
Drakulia
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakulia »

Drim píše:Na vampovi nestojí záchrana výpravi(nema tu byt y?)...
S tymto dovolim nesuhlasit... Nevies si predstavit co dokaze vamp v hidu a jediny zivy: zabehnut za roh, resnut maga(aby nanho nic nevidelo) a voila, akcia zachranena... popripade vampa v hidu dokaze niekedy prestalthovat aj 3 obrazovky, takze si vies predstavit kolko krat sa moze otocit s niekoho equipom za ten roh a voila zije kler a naka zalozna dimidz... Nie raz sa mi stalo ze s vampom som lootil polovicu vypravy, len aby sme sa dostali dalej/aby sme odkopli kazdy so svojim equipom....
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Odpovědět