Ranger
Sadist píše:mno já sem to jednu dobu krmil taky, ale neviděl sem v tom zadné zrychlení nebo vyhodu, a světlo mam taky pořád
ono nemozes zistit jak to zviera rychlo tamnes lebo ma kazde ine rozedzie tamovatelnosti ale cim mas vacsi taming tak tym mas vacsiu sancu na tamnutie toho zvierata , obcas to moze trva 20 minut a niekedy na prvy krat
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Boosty jsou dobrý placebo .. ale někdy to vypadá, že pomáhaj.
Ale mně se nejvíc osvědčilo vyhrožování, to jsou tvoji hned
edit by Excelsior:pročištěno.
Ale mně se nejvíc osvědčilo vyhrožování, to jsou tvoji hned
edit by Excelsior:pročištěno.
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Hůl zakoupitelná u vendora pod názvem Crook nebo shepherd's crook. Poklikáš, vybereš zvíře, vyskočí ti znova target a vybereš kam to zvíře má jít a pak vzhledem k tvému skillu tam buď půjde nebo se ti na to vydlabe.Joe píše:Ja ani nevim co to je tak kdybys vysvetlil? prosim prosimLeny-m píše:Používáte někdo v praxi herding stafku?
Jediný využití, který jsem v praxi prováděl, když jsem ještě neměl dostatečnej taming, ale chtěl jsem tamovat LeopardyShadowsong píše:da sa s tym napr zahnat splasene zviera do domceku....
Dlouho jsem o tom přemýšlel, ale nevykoumal jsem skoro nic.. skoro.
E: napadlo mě jedno využití, které by pro hraničáře mělo poměrně velký význam, ozkoušel jsem to teoreticky a fungovalo to, jen nevím, jestli se v praxi nebude vše chovat jinak
Jake vyuziti v praxi moc me nenapinej jsem hrozne zvedavej.Leny-m píše:Hůl zakoupitelná u vendora pod názvem Crook nebo shepherd's crook. Poklikáš, vybereš zvíře, vyskočí ti znova target a vybereš kam to zvíře má jít a pak vzhledem k tvému skillu tam buď půjde nebo se ti na to vydlabe.Joe píše:Ja ani nevim co to je tak kdybys vysvetlil? prosim prosimLeny-m píše:Používáte někdo v praxi herding stafku?
Jediný využití, který jsem v praxi prováděl, když jsem ještě neměl dostatečnej taming, ale chtěl jsem tamovat LeopardyShadowsong píše:da sa s tym napr zahnat splasene zviera do domceku....
Dlouho jsem o tom přemýšlel, ale nevykoumal jsem skoro nic.. skoro.
E: napadlo mě jedno využití, které by pro hraničáře mělo poměrně velký význam, ozkoušel jsem to teoreticky a fungovalo to, jen nevím, jestli se v praxi nebude vše chovat jinak
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
A já to vím, ale nepovímLeny-m píše:To Joe: Nemůžu to říct jistě, ale teoreticky by ti to mohlo usnadnit práci za hraničáře na určitém místě, kde bys mohl být sám a nepotřeboval k tomu pomocníka. Ale tak teď už to je snad jasné každému, kdo trochu ví
Dotaz: přidávjí Elven kuše archery stejně jako Elven luk ?
Kelnor - Člen Spolku
Ano.Kelnor píše:A já to vím, ale nepovímLeny-m píše:To Joe: Nemůžu to říct jistě, ale teoreticky by ti to mohlo usnadnit práci za hraničáře na určitém místě, kde bys mohl být sám a nepotřeboval k tomu pomocníka. Ale tak teď už to je snad jasné každému, kdo trochu ví
Dotaz: přidávjí Elven kuše archery stejně jako Elven luk ?
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
tak akorat = rozumne
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56