Sofia píše:Tohle je ovšem případ, kdy jsme opravdu ochotni přihlédnout k objektivnímu pohledu hráčů (ne Cool Arta) a pokud se hráčská komunita shodne na tom, že tu Goga nechce, tak s tím něco provedeme, i když ...
Sofi ani se mi nechce verit ze tohle myslis vazne. To muzes rovnou na kazdy jmeno vyhlasit hlasovani jestli ho tu lidi chteji nebo ne..
Sofia píše:Tohle je ovšem případ, kdy jsme opravdu ochotni přihlédnout k objektivnímu pohledu hráčů (ne Cool Arta) a pokud se hráčská komunita shodne na tom, že tu Goga nechce, tak s tím něco provedeme, i když ...
Sofi ani se mi nechce verit ze tohle myslis vazne. To muzes rovnou na kazdy jmeno vyhlasit hlasovani jestli ho tu lidi chteji nebo ne..
"ja tu nechcu guildu vir.. smazes je prosim?"
Špatně jsem se vyjádřila. Jde o názor těch, kteří byli Gogem poškozeni, ne všech hráčů. I když já bych možná přihlédla i k názoru komunity obecně. Tím neříkám, že se zařídíme podle vás, ale pokud se dokážete na věc podívat objektivně, tak váš názor určitě vítáme.
"ja tu nechcu guildu vir.. smazes je prosim?"
Ja viem, že ma nemá rada...
Sranda je však tá, že ma mnoho ľudí len vidí ale v skutočnosti vôbec nepozná...
Proste ja som ten najhorší človek na svete, čo sa nikomu nikdy nesnažil pomôcť, čo nikdy nenahlásil žiadny bug a ani nič podobného, čo ubral GMs zo života mnoho hodín tým, že prudil alebo realizoval nejaký bug viď zlodeji. Ano presne, ja som ten najhorší na svete a možno niekde ďaleko zamnou sú všetci ostatní poškodení, ktorých sa to týka, pretože, my sme porušili všetky pravidlá atď, pretože sme chceli len spravodlivosť...
A už sa aj ja pripájam k názorom asi každého hráča na DP ako aj sám NightStorm opäť povedal: "a ze doufas ze se tu neco zmeni? proboha za ty roky uz NEDOUFEJ.. taky sem prestal a pomaha to Smile"
Cool Arte, jak jsi přišel na to, že tě nemám ráda? Vůbec tě neznám, nemám k tobě žádný postoj. Jen mě poněkud iritují tvé posty na fóru, připadám si díky tobě totiž tak trochu jak zaseklá gramofonová deska, když vzneseš dotaz/prosbu/výtku, my na ni odpovíme, tobě se odpověď nelíbí, takže ji zopakuješ (případně trochu okořeníš), opět na ni stejně odpovíme, tobě se to opět nelíbí, vzneseš ji znovu a tak pořád dokola. Nediv se, že jeden je z tebe pak už trošku popuzený.
To je fakt hrůza Kůl arte, dyť tobě se úplně zhroutil svět to je hrozný jak tady fňukáš. Nechodíš náhodou celý dny v černym? Jestli tady hraješ divadlo, jak moc tě to zničilo a spolíháš, že se nad tebou někdo smiluje, tak si spíš myslim, že tě někdo dřív zabanuje, abys nevytopil forum slzičkama. A jestli to myslíš vážně, tak si fakt k smíchu Sofia:Jestli ale chceš nějaký hlasování, jestli Gogovi nechat druhou šanci, nebo ne, tak by asi měl někdo říct úplně jak to bylo aspoň těm, kterejch se to týka, jinak to podle mě bude dost neobjektivní.
Ze bych si taky zaprasil,zakradl a nekam ty veci schoval a pak poprosil o druhou sanci s takovym mamonem. No nekdy se divim jake genialni napady me napadaji. Naivita a benevolence nekterych lidi me fakt rozplakava.
aha no.... Sofii muzes mi prosim rict ci nazor je potom objektivni?
Ja tu napsal proc se mi to nelibi ta Gogova druha sance a mel jsem tu nekolik otazek jakozto nezucastneny pozorovatel cele situace, nikdo mi na to neodpovedel, jen se tu dokoloa opakuje duvod proc je lepsi druha sance nez perm ban a to ze vsichni tu chudacka Goga nechtej.
Takze jeste jednou:
Jakzto nezucastneny pozorovatel vidim celou situaci - Poskozeni, kterym se s nahradou skod kazdy vysmal vs hrisnik, ktery si bez problemu vyplskoval druhou sanci. Od chvile co jsem se o tomhle dozvedel si tu pripadam jako v blazinci, zcela me to demotivuje nadale hrat slusne a moje duvera v GM team a jeho " spravedlnost" opravdu hodne klesla. Toto je totiz vec kterou bych v Rl nazval bezpravi. Tady to nazvu tak ze GMs asi ztratili soudnost.
Za druhe, jakozto zcela nezucastneny pozorovatel, jsem z cele situace dostal popravu pocit, ze to co se stalo se muze opakovat, protoze tu alespon jeden z akteru cele kauzy hraje znova. Porad Goga i na druhe sanci deli od smazani minimalne jeden dalsi okradenej clovek, muzu to bejt ja, muze to bejt kdokoli jinej. Diky tomu, ze od ted vim jak to tu s odskodnenim poskozenych chodi, tak vim, ze az me nekdo okrade BUGem o vsechno, muzu si smazat account a na cely DP se vykaslat, protoze jediny ceho se tu potom dockam je, ze ten co me okradl tu hraje znova.
Opravu chcete si na serveru nechavat prasata a slusne hrace nechat kvuli nim odchazet, nebo zit v nejistote ze mohou kdykoli bez sveho pricineni prijit o vsechno a nedockaji se za to ani te satisfakce, ze ten co je okradl si tu uz nezahraje ? Toto ma byt motivace slusnym hracum? Prosim o odpoved.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
2Inkv: Muzes mi napsat koho jmenovite Gogo okrad? Urcite to presne vis, kdyz si hrajes na soudce a hrozne kricis jak se GM tema zblaznil.
Ze se bude situace opakovat? On ten bug snad furt funguje?
Podivej vubec me nezajima koho konkretne Gogo okradl, jde o princip ze proste Gogo vykradal bugem baraky a je zpatky po mesici. Ty co byly okradeni at uz gogem nebo haldirem utrely hubu a jeste se jim tu vsichni vysmivaj. Bud primo, nebo neprimo tim, ze ti Gogo po mesici zas hraje.
Ano pokud zustane situace takova jaka je, stojim si za nazorem ze v tomhle ohledu GM team zcela ztratil soudnost.
Jak napsal Artuhr tak benevolence a naivita nekterych lidi je v tomhle pripade dost k placi.
professional mindfucker
Inkvizitor Dan píše:Podivej vubec me nezajima koho konkretne Gogo okradl, jde o princip ze proste Gogo vykradal bugem baraky a je zpatky po mesici.
Wau takze sme se dostali do situace kdy ti vadi ze zabanovanej clovek kterej byl zapletenej do vykradani baraku (nezalezi jak, JDE O PRINCIP!!) po mesici hraje. Ale mas jakoze uplnou pravdu, GM team je parta silencu, kteri to hned neprokouli jako ty, ale radsi zjistovali konkretni provineni jednotlivce. Fakt neskutecny tohle!! Bych pozadoval odvolani Sofi a Acara (nebo kdo psal ze to povoloval) aspon ...
Nebranim Goga a jeho prohresky (poradne ani nevim jaky ma), ale co me dokaze celkem rozcilit je takovyhle lyncovani, kdy gm sou za idioty ptze to neresili pausalne.
Inkvizitor Dan píše:Podivej vubec me nezajima koho konkretne Gogo okradl, jde o princip ze proste Gogo vykradal bugem baraky a je zpatky po mesici.
Wau takze sme se dostali do situace kdy ti vadi ze zabanovanej clovek kterej byl zapletenej do vykradani baraku (nezalezi jak, JDE O PRINCIP!!) po mesici hraje. Ale mas jakoze uplnou pravdu, GM team je parta silencu, kteri to hned neprokouli jako ty, ale radsi zjistovali konkretni provineni jednotlivce. Fakt neskutecny tohle!! Bych pozadoval odvolani Sofi a Acara (nebo kdo psal ze to povoloval) aspon ...
Nebranim Goga a jeho prohresky (poradne ani nevim jaky ma), ale co me dokaze celkem rozcilit je takovyhle lyncovani, kdy gm sou za idioty ptze to neresili pausalne.
Ano, jde o princip, kdy nikdo nehaji prava poskozenych, jedine pravo co se tu haji, je pravo Goga na druhou sanci. Ja nevim jak tobe, ale me na tom prijde cosi v neporadku.
professional mindfucker
Inkvizitor Dan píše:Ano, jde o princip, kdy nikdo nehaji prava poskozenych, jedine pravo co se tu haji, je pravo Goga na druhou sanci. Ja nevim jak tobe, ale me na tom prijde cosi v neporadku.
V neporadku je ze ste se furt nesmirili ze tu funguje druha sance a hlavne ze itemy se nevraci. Pokud sem tak pochopil tak ti spis vadi to ze se nevracej itemy poskozenym, ovsem to je uz uplne na jinou diskusi. Tady nejde o vztah poskozeny<->GM team. Ale o (ne)spravne odbanovani Goga a provazanost mezi temahle dvema vecma nevidim.
Zavřete forum, logněte do hry, skočte si nějakej dung na odreagovani, pak běžte k sobě do domků a pokud se bojite, že o všechno přijdete tak si ty svoje itemy, bez kterych byste to tady nepřežili, nastrkejte do banky.
*Život je jako bahno......umí v něm chodit jenom svině*