FontManager::LoadFonts: cannot open 'fonts.mul'.
FontManager::LoadFonts: cannot open 'fonts.mul'.
Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli nevíte co bych měl udělat aby jsme mi spustila ultima....Když pustím ultimu přes clienta tak mi to napise tuhletu chybu: FontManager::LoadFonts: cannot open 'fonts.mul'.
a vůbec nevím co s tím..jestli to je tím že mám visty...a nebo jestli se dá tento problém vyřešit...Děkuji..s pozdravem Typek
a vůbec nevím co s tím..jestli to je tím že mám visty...a nebo jestli se dá tento problém vyřešit...Děkuji..s pozdravem Typek
Re: FontManager::LoadFonts: cannot open 'fonts.mul'.
neco takovyho skakalo kdyz byl problem s registrama... mas uo v registrech ?Typek píše:Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli nevíte co bych měl udělat aby jsme mi spustila ultima....Když pustím ultimu přes clienta tak mi to napise tuhletu chybu: FontManager::LoadFonts: cannot open 'fonts.mul'.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
up2date uz pekne dlho nefunguje
www.darkparadise.cz/soubory/dpmapa.exe je aktualna mapa. stiahnut rozbalit prekopirovat.
do registrov sa mozes pozriet ked das start, spustit a napises regedit. daj local machine a software. tam niekde by mala byt ultima ak nema vista nejake special registre...
www.darkparadise.cz/soubory/dpmapa.exe je aktualna mapa. stiahnut rozbalit prekopirovat.
do registrov sa mozes pozriet ked das start, spustit a napises regedit. daj local machine a software. tam niekde by mala byt ultima ak nema vista nejake special registre...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Ultimu sem v registrech nenašel...a když nainstaluju tu novou mapu...tak mi se mi to zepta jestli je chci nahradit...tak dam ze vsechny....dobehne to do konce..a pak se zobrazi takova tabulka a tam je takovej ten souhrn instalace..a je tam asi 18 radku a v kazdym Error:can not delete output file...a ten soubor ketrej nebyl nahrazen...
ted si nejsem jisty, ale tohle je myslim pouze na cecku...Satan píše:Jestli mas Vistu , tak mas problem s administraci te slozky ,nemas u ni admin prava zdrejme a proto ti ta vista nedovoli prepsat dane soubory.Takovy problem jsem kdysik mel a radsi jsem presel z5 na XP coz bylo nejvyhodnejsi z ohledu pro Uo.
Tak sem si upravil ty adminsky prava...a uo sem smäzal a znovu nainstaloval...ale při instalaci mi skočilo že nemůže nainstalovat soubor 'anim.mul'. no..a tedka sem si do ty slozky natahal ty soubory..i tu new mapu..a ted mi to zas pise ze tohle tyjo..
...a zkoušel sem to i přeinstalovavat znova...a taky to napsala ze to nemohlo nainstalovat ten soubor...