Criminal
Criminal
Znáte to,criminálníkem se může stát kdokoliv hodně způsoby,ale....
Ste Criminal a stojíte nečíně,mezitím zmodráte(pořád se nehýbejte),ale...
Někdo vás zabije, protože vás vidí pořád šedě a jakmile umřete tak máte kill...
JE tohle správné?Nemělo bý to tak být, zdá se mi to jako zneužívání crim statusu...Todle se mi stalo,mám kill...Moje blbost, že sem ho zabil,ale...
Nebrečím, jen chci upozornit ty,kteří zabíjejí criminal cove prudiče:p
JE tohle správné?Nemělo bý to tak být, zdá se mi to jako zneužívání crim statusu...Todle se mi stalo,mám kill...Moje blbost, že sem ho zabil,ale...
WtfCastian píše:ak sa nemylim: ak zautocis na postavu z inej strany ako je otocena tak sa na teba otoci a tym padom zmodra.

Jen kvůli tomu, že se neprovede resend, tak zůstavaj chary s na pohled s původnim statem, ale ve skutečnosti už ho nemaj.
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Na 51a se neudela vec zvana (fix [preposlani packetu]) pokud necine stojis. Jakmile dojde nekdo a ty uz jsi modrej, ale pritom jsi ho nevidel tak jemu se pakcety poslou, protoze te jeste nevidel takze si modrej. Doporucuju nakliknout paperdoll a zjistit jestli ma opravdu pred jmenem criminal... nebud linej
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Pouze sem to zgramotnil ...Night Storm píše:jejich problem..Lucky píše:Ne ses krim a odkrimnes se ale porat stojis bez pohnuti tzn ostatni te vidi sede. Kdyz te zabjou maj ovsem killJoe píše:Tak ted jsem to malinko nepochopil:
Kdyz jsem crim a stojim nekde abych zmodral, pribehne nekdo a zabijeme... tak jsem dead + mam kill?
Co mi neni rovno po tom ... ;p
Re: Criminal
Takže ak som to pochopil ty si videl niekoho kto bol crim, presvedčil si sa že je afk a potom si ho išiel zabiť?...no ty vole....Orion píše:Znáte to,criminálníkem se může stát kdokoliv hodně způsoby,ale....
JA SOM.....Nymir
:p
:p