Fire - zdar!

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Lartax
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lartax »

Dan píše:
Xviva píše:
Dan píše:...
...
...
Tady bych si jenom dovolil poznamenat, že kočka a vamp je co se harvu ve Fire týče naprosto rovnocenné povolání. Pokud si dobře vzpomínám, tak po zavedení questu pro vampíky na krystal platilo taky striktní nařízení, že dokud nemají vampíci krystal, nesmí miciny výpravě nijak pomáhat (dávat regy, nahárvený equip, nic...). Teprve až měli vampíci krystal, mohli se do toho kocouři zapojit. Nicméně potom to ale díky vampům v morfu bylo jaksi bezpředmětné, že?

A AD všichni ti kecálkové tady. Všichni dohromady tady melete blbosti, ale ten čas co ste tam všichni dohromady strávili není ani zlomek toho času co tam strávili lidi z VIRu. Takže ač nerad musím poznamenat, že asi málokdo ví o tom dungu tolik co oni (kromě GMs pravděpodobně, i když...). To není žádné vychvalování. To je prostě fakt.
Fire s truhlama na konci a vybrání během prvních dvou dnů byl jasně nechtěný stav. O tom tu nikdo nepolemizuje a proto se taky koncept dungu změnil.
Ten stav v jakém to bylo před současným uzavřením ale rozhodně nedovoloval něco takového. Pokud si vzpomínám tak ta příprava na projítí po úplňku trvala 12cti lidem při intenzivním harvení 5 dní(!!!). Za tu dobu co bylo otevřené došlo upravené Fire několik skupin lidí. Ne jenom VIR. Nicméně frekvence návštěv ostatních hráčů klesla se vzrůstem obtížnosti a to dost výrazně.

Řekl bych že tento topic vznikl pro to, aby se upozornilo "pány nahoře", že je tu svým konceptem naprosto unikátní dung ležící ladem a možná by se mohlo udělat něco pro to, aby se znovu otevřel. 10% těch postů tady je konstruktivních a k věci. Ten zbytek se zabývá věčnou otázkou FIRE-VIR a sprominutím je úplně na h*w*o a ničím nepřispěje k otevření dungu.

Takže pokud se mají řešit osobní výpady a vaše vztahy ke guildám, založte si topic v pokecu a užijte si to po chuti. Tady by bylo přínosnější to zmoderovat a rozumně se pobavit o tom, jak dostat do Fire hráče.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Lartax píše:
Takže pokud se mají řešit osobní výpady a vaše vztahy ke guildám, založte si topic v pokecu a užijte si to po chuti. Tady by bylo přínosnější to zmoderovat a rozumně se pobavit o tom, jak dostat do Fire hráče.
ty to tu casto nesledujes co ?
ad topik: niekto tam vzadu pisal po upravach parisom, upravila to naja, paris bol len spravca
ad eliska: nechcem sa sprosto vysmiat :p
ad fire: dane obmedzeny pocet ludi sposobi zase to ze kto prvy pride ten prvy mele, cize das accka njakemu clovekovi co je tu stale a ten tam pretiahne dajme tomu o 1 rano 10 postav, preco nie...
btw nikdy som fire nedosiel nemam ho rad
posledna vec srovnavat vampa a cicinu ked ma vamp zeleny krystal je trosku zavadzajuce, totizto ak porovnas len dmg (nehovoriac o schopnostiach) je vampir ako mlaticka menejcenny s bastetom pocas celeho priechodu dungom (nebrecim, fakty) totizto aj ked som to nedosiel predpokladam (ak sa mylim prosim opravte ma) ze sa vampir k horizitu nedostal a ak siel huma tak kver kolko? +1/+3?
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Eliska píše:
Morlith píše: ad eliska: nechcem sa sprosto vysmiat :p
Jen se vysměj.. Věř, že od tebe a o dalších jiných mi to vytvoří jen úsměv na tváři :D .
dobry pokus ;) ale mas co dohanat
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Tarnesh De Shail
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tarnesh De Shail »

Dan píše:Ano. Příjde mi to do jisté míry nemorální.

Také mi příjde nemorální pojíždět výpravy za PK. Předbíhat výpravy. Lotit modráka modrákem. Prudit. A ještě mraky dalších věcí.
Nemorální? No a CO?! Zamyslel ses někdy nad tim, jaký je účel PK? A přemýšlel jsi někdy, jak vypadá RP? A nebo jak vypadal středověk ve skutečnosti? Tohle všechno k té hře prostě patří.. Nevim, co by to tu bylo za suxx shard, kdyby byli všichni modří a pomáhali si a PK by se hrálo jen v arénách bez loocení, fuj! To můžeš rovnou jít hrát nějakou jinou demetní hru.. :?
http://yokoczechsite.ic.cz
Glorfindel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Glorfindel »

Dal jsem si tu nesmirnou praci a precet to...bylo to vycerpavajici.

Nejlepsi je, jak vsichni rikaj ze chodej dungy pro zabavu a jak harveni neni zabava a tvarej se ze je to neco spatneho...

Jak bylo receno, Fire melo naky praidla a vse co Vir dal bylo v jejich mezich. Mohli to delat vsichni. Jak rekl klasik....muze se vam to nelibyt, muzete s tim nesouhlasit, ale to je asi tak vse co s tim muzete delat :).
Dan
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Tarnesh De Shail píše:

Také mi příjde nemorální pojíždět výpravy za PK. Předbíhat výpravy. Lotit modráka modrákem. Prudit. A ještě mraky dalších věcí.
Nemorální? No a CO?! Zamyslel ses někdy nad tim, jaký je účel PK? A přemýšlel jsi někdy, jak vypadá RP? A nebo jak vypadal středověk ve skutečnosti? Tohle všechno k té hře prostě patří.. Nevim, co by to tu bylo za suxx shard, kdyby byli všichni modří a pomáhali si a PK by se hrálo jen v arénách bez loocení, fuj! To můžeš rovnou jít hrát nějakou jinou demetní hru.. :?
Nikde jsem neřekl, že by se měly pojezdy PK zrušit. Ano.
Přemýšlel. DP 1 není RP shard.
DP 1 není podle skutečného středověku. (Samozřejmě, že se k němu částečně snaží přiblížit)
Ano. Patří to stejně, jako vybírání pokladů.

Dan
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Glorfindel píše:Nejlepsi je, jak vsichni rikaj ze chodej dungy pro zabavu a jak harveni neni zabava a tvarej se ze je to neco spatneho...
Mamon fuj co to je. :lol:, dyt hrajem jen pro zabavu, treba takovej vyleh v dungu no to je prca. :twisted:
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Eliska píše:
Pheme píše:Eliska, prosim te, ty jsi platek?
Cože? Jakej "platek"?
No treba ten nick "platek" komolim vse je mozny
Ale tak rikam si, ty blansko on blansko, on mel horsta fuchse(crafta), ty ses ve vir kde ma kdosi horsta fuchse(crafta) tak se te zeptam jestli ti "platek" nic nerika?
Dr.Kruxminor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Kruxminor »

Tarnesh De Shail píše: Nemorální? No a CO?!
Dan tím nejspíše poukazoval na moralistický řeči ohledně pořáddokolaomýlanýho dungu, že morálka se v dnešních dnech na této kouli moc nenosí a první by si měl každej zamíst sám před svým prahem.

A ti, co si hrají na chudáčky, že to vir pořád docházel, je zajímavé, že několikrát sem to v té době docházel s pokladama v guildě SoD. Chyba nastala asi někde jinde, bych tak řekl...
Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
Člen Klubu přátel Absinthu
Nejhodnější hráč na DP
Klikni[url=http://krux.ada-net.cz/Krux.wmv]TADY![/url]
Tarnesh De Shail
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tarnesh De Shail »

Dan píše:
Tarnesh De Shail píše:

Nikde jsem neřekl, že by se měly pojezdy PK zrušit. Ano.
Přemýšlel. DP 1 není RP shard.
DP 1 není podle skutečného středověku. (Samozřejmě, že se k němu částečně snaží přiblížit)
Ano. Patří to stejně, jako vybírání pokladů.

Dan
Já se omlouvám - když jsem se teď podíval co jsem napsal, vypadá to hrozně útočně, ale tak to myšleno nebylo. Bylo to jen obyčejné zamyšlení. :D
Nemorální to je z pohledu blue poctivého občana, to je pravda. Ale to neznamená, že to je špatně.. Z pohledu na hru je to část celku a bez toho by to byla nuda. :)
Nebudeme tu slovíčkařit, myslím, že bychom se shodli. Jen v rámci věčných bojů na DP fóru to ani jeden neuznáme přímo :D
http://yokoczechsite.ic.cz
Dix
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Jó jó,starý dobry Fire.. mělo to svoje kouzlo,já tam také někdy rád zašel.. a nejvíc se mi líbil guildovni quest,kdy guilda musela do nějaké doby odejít z fire .. my jsme to tenkrat dali,ale pomalu,páč Beregovi vypadl net,a s jednou mlátičkou se to šlo blbě.. :(
[color=red]Mr.[/color][size=100][color=yellow]DixXx[/color][/size]

[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

mno ja mam na fire udelanej qest mnel bys vypustenej na vyzo a nak gmka nemneli cas tak se to nekonalo ale pokud by se zase anansi nak pocekoval ve fire a dal ho do kupy tak sem ochoten mu na to udelat qest na otevreni.Skoda ze ho zavreli driv nez sem si ho skusil.
Odpovědět