Zdravím
Chtěl bych upozornit na chybu. Nikde jsem tu nenašle, že by se to tu řešilo, ale myslím že mi blbě funguje minotaur komplet. Při poklikání na část, když mám komplet tak mi to mění manu za staminu, ale po takhle získanému maxu staniny nejde procházet postavy ani monstra. Musím vypít stamina potion, ikdyž nemá žádnej efekt na množství staminy, tak to už pak jde. Scriptění moc nerozumím, ale vypadá to tak, jako by si ta hra nějak myslela, že nemám plnou staminu po výměně many za staminu přes minotaur.
Dělá to ještě někomu? Dá se to odstranit? Díky za odpověd
Bug minotarur kompletu
Prosímte triglave, já vím, že to sem nepatří, ale psal sem ti na ICQ i na PMku ale nic nedošlo. Zbugla mi postava a pořád mi to píše že na něco útočím a že od někho utíkám z boje a furt mě to odhidovává což je dost nepříjemný z v boji.
ID postavy - Smil - 0x001E3362. Mohl by si na to prosím kouknout? Pmka co sem ti poslal mi totiž furt píšou nedoručeny. Snad se obracím správnýho člověka, protože mi tě doporučila Lulu. díky moc
ID postavy - Smil - 0x001E3362. Mohl by si na to prosím kouknout? Pmka co sem ti poslal mi totiž furt píšou nedoručeny. Snad se obracím správnýho člověka, protože mi tě doporučila Lulu. díky moc
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele: