Soukroma zprava pro Acaruse
Soukroma zprava pro Acaruse
Dobrý den,
věřím a pevně doufám vto, že máte hodně práce a zoufale toužím si myslet ,že nemáte ani internet. Protože to je asi jediná omluva toho, že Vám píšu na ICQ od začátku května (opravdu už to jsou 2 měsíce) a bez odpovědi. Ještě jste mi neodpověděl a to píši na ICQ: 77049985 ,222110370 ba do dokonce ve chvilce zoufalství jsem psal na email.
Nejsem zvyklej se doprošovat , ale když už nectíte základy dobrého chování, tak mi už nezbývá nic jinýho než Vám napsat sem.
Jedná se o account Sygy2 , ten je už 3-4 mesíce bloknutý, jak jsem psal na ICQ tak píšu i tady......Na accountu je postava Gabriela z Humláku (clerik). Protože né všichni mají v životě štěstí tak i já mám internet který občas spadne. Při této nehodě jsem byl ,buď nucen zkazit lidem hru na 6 hodin a dělat mrtvýho brouka ,a nebo zavolat někomu , aby místo mě pokračoval. Zvolil jsem druhou variantu a "Gogo" za mě došel pouze jeden dung. Po měsíci této nehody jsem byl bloknutý z důvodu, že "Gogo" vykradl nějaké domy.
Mé ICQ je :220 764 193 a email sygymen@centrum.cz
věřím a pevně doufám vto, že máte hodně práce a zoufale toužím si myslet ,že nemáte ani internet. Protože to je asi jediná omluva toho, že Vám píšu na ICQ od začátku května (opravdu už to jsou 2 měsíce) a bez odpovědi. Ještě jste mi neodpověděl a to píši na ICQ: 77049985 ,222110370 ba do dokonce ve chvilce zoufalství jsem psal na email.
Nejsem zvyklej se doprošovat , ale když už nectíte základy dobrého chování, tak mi už nezbývá nic jinýho než Vám napsat sem.
Jedná se o account Sygy2 , ten je už 3-4 mesíce bloknutý, jak jsem psal na ICQ tak píšu i tady......Na accountu je postava Gabriela z Humláku (clerik). Protože né všichni mají v životě štěstí tak i já mám internet který občas spadne. Při této nehodě jsem byl ,buď nucen zkazit lidem hru na 6 hodin a dělat mrtvýho brouka ,a nebo zavolat někomu , aby místo mě pokračoval. Zvolil jsem druhou variantu a "Gogo" za mě došel pouze jeden dung. Po měsíci této nehody jsem byl bloknutý z důvodu, že "Gogo" vykradl nějaké domy.
Mé ICQ je :220 764 193 a email sygymen@centrum.cz
A nemohlo by se tomu věnovat jiné GM než Acarus ? Protože, to co si teď napsal stejně zase potrvá do února.Anansi píše: Záleží na tom, jestli výpis loginů prokáže, že tě skutečně lognul jenom jednou na pár hodin... nebo jestli tě logoval častěji.
Jinak byl lognutý na jeden dungeon a to byl sorceres.
Nevim no ja jsem pujcil acc asi na 20 sekund. Pak ten dotycny odmazaval killy za svuj acc a smazali mi i tu postavu kterou lognul asi na 20sekund. Mas si hlidat komu to pujcujes. Za pul roku kdyz nikomu pujcis auto a on stim zabije 8 lidi pak utece a auto tam necha. Tak na dozivoti pujdes ty 

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
mno gogovi bych fakt acc nepucil :pBejkal píše:Tve tak to meli kopnout u LLL v jednicce... ?? Kazdej zvas co to tady postnul by to taky udelal tak se uklidnete a pockejte az ktomu neco napise Acarus. Treba by i mozna to nechtel resit , ale neni nic jednodusiho nez odepsat ze ho to nezajima...
ale jinak gl
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nene, my ne. Ty tu o něco veřejně žádáš, ty bys měl být na to dostatečně "vychladnutý". A jestli nejsi, PMka by byla pro tebe vhodnější a reakce jiných lidí než GM by tě neobtěžovaly.Bejkal píše:tak se uklidnete...
Jinak z prvního postu jsem to moc nepochopila, ale on tě lognul na dung a pak šel a něco povykrádal, nebo sis tam nechal to staré heslo a on měl přístup na tvůj acc i později? To je dobrý vědět.
Já osobně, kdyby to byl ten druhý případ, bych se s nějakýma logama moc neotravovala, protože TJNP a navíc ještě Gogo. Ale hodně štěstí, třeba bude někdo hodnej. ;]
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Neboj holka já to zvládnu. Ono 2 měsíce bez odpovědi si žádá zoufalé činny. Ale jinak lognul jednou!Carolyn píše:Nene, my ne. Ty tu o něco veřejně žádáš, ty bys měl být na to dostatečně "vychladnutý". A jestli nejsi, PMka by byla pro tebe vhodnější a reakce jiných lidí než GM by tě neobtěžovaly.Bejkal píše:tak se uklidnete...
Jinak z prvního postu jsem to moc nepochopila, ale on tě lognul na dung a pak šel a něco povykrádal, nebo sis tam nechal to staré heslo a on měl přístup na tvůj acc i později? To je dobrý vědět.
Já osobně, kdyby to byl ten druhý případ, bych se s nějakýma logama moc neotravovala, protože TJNP a navíc ještě Gogo. Ale hodně štěstí, třeba bude někdo hodnej. ;]
PS: prosil bych o smazani topicu nebo locknuti. Stejnak si tu jen ty, co by napsali neco i k dietě , hrabou posty. Zbytek už "snad" vyřešim s jiným GM.