Fools Krump
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Fools Krump
Sem si vlastně uvědomil že co je zavřený fire neni nikde žádná možnost ty Fools krumpáče sehnat(omluvte mě pokud se pletu).Tudíš neplánuje se popřípadě nechtělo by zavést ty krvelačné krafty někam do (mini)dungu?
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Re: Fools Krump
sem ho videl "nedavno" v pokladu (jestli 3-4 mesice zpatky, nevim jiste)Reginald píše:Sem si vlastně uvědomil že co je zavřený fire neni nikde žádná možnost ty Fools krumpáče sehnat(omluvte mě pokud se pletu).Tudíš neplánuje se popřípadě nechtělo by zavést ty krvelačné krafty někam do (mini)dungu?
Přeji pěkný den!
Ani ve fire se uz nedali ziskat, jestli se nepletu(takze uz to nakej casek bude)Reginald píše:Sem si vlastně uvědomil že co je zavřený fire neni nikde žádná možnost ty Fools krumpáče sehnat(omluvte mě pokud se pletu).Tudíš neplánuje se popřípadě nechtělo by zavést ty krvelačné krafty někam do (mini)dungu?
Ale ale, ty už zase hraješ?:)Reginald píše:Sem si vlastně uvědomil že co je zavřený fire neni nikde žádná možnost ty Fools krumpáče sehnat(omluvte mě pokud se pletu).Tudíš neplánuje se popřípadě nechtělo by zavést ty krvelačné krafty někam do (mini)dungu?
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Co nejaka moznost ukraftit, treba z ebony logu a ja nevim rusty ingu
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
nivisku mě ten jeden fools do nb dolu stačí vid,ale sem duše dobrá a myslim i na ty ostatní chudinky a hlavně na prasata jako ty co zatim neviděj nic jinýho než mamonXviva píše:Jestli chcete foolse tak je prodam za 400k/ks

napad dobrej,ale stejně se nato gm team vykašleMulambo píše:Co nejaka moznost ukraftit, treba z ebony logu a ja nevim rusty ingu

já? nikdyMiky Mora píše:Ale ale, ty už zase hraješ?:)Reginald píše:Sem si vlastně uvědomil že co je zavřený fire neni nikde žádná možnost ty Fools krumpáče sehnat(omluvte mě pokud se pletu).Tudíš neplánuje se popřípadě nechtělo by zavést ty krvelačné krafty někam do (mini)dungu?
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
tohle neni špatnej nápad a mohlo by to bejt spojený nějakým pěkným příběhem a bylo by to fajnMulambo píše:Co nejaka moznost ukraftit, treba z ebony logu a ja nevim rusty ingu

ale napadlo mě co třeba kdyby po téhle úpravě se z foolsů udělal výhoda pro crafty jakožto jedinné povolání co ho smí nosit
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mna tiez napadol only craft quest v style shadow stone (otazne je ci bude bojovy/nebojovy, akekolvek povolanie/craft only) za splnenie kt by bol fools. ci uz nejaka ruda ktora v kombinacii s ebony logom urobi fools alebo rovno tento krumpac...
Naposledy upravil(a) Shadowsong dne 27.06.2008 14:38:47, celkem upraveno 1 x.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Uz nic..:p
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 27.06.2008 14:40:34, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: