Něco pro pobavení II
- Trollhammaren
- Paper Elemental
- Trollhammaren
- Paper Elemental
http://www.youtube.com/watch?v=9oPAPnJjOJM&eurl
ano vidíte správně, chlápek maskovaný tričkem přes hlavu se snaží vykrást obchod palmou : DDD.
ano vidíte správně, chlápek maskovaný tričkem přes hlavu se snaží vykrást obchod palmou : DDD.
YHBT. YHL. HAND.
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
- Trollhammaren
- Paper Elemental
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
travim sobotu v praci tak sa mam aspon cim bavit:p
http://www.kongregate.com/games/Johnny_K/ragdoll-cannon
http://www.kongregate.com/games/Johnny_K/ragdoll-cannon
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- NightKiller
- Orc Writer
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Nebo spíš k pláči?
Včerejší moje návštěva v Aquapalace Praha.
http://www.aquapalace.cz
Dobry den,
po včerejší návštěvě Aquapalace jsem si říkal, jestli není výhodnější vyjet za takovouto zábavou někam za hranice.
Po příchodu k pokladně a dotazu, proč prodáváte lístky do půl desáté, když všude okolo máte otevírací dobu do 22hod., mi bylo řečeno uraženým tónem, do kolika hodin bychom si představovali, že tam pokladní budou sedět. Na tohle vážně normální, pracující člověk nemá odpověď. Také pracuji a zákazníky nezajímá, jestli tu chci sedět, či nikoliv, ale naše pracovní doba.
Další překvapení přišlo vzápětí. Po průchodu převlékacím boxem a respektování značky "zákaz vstupu v obuvi" jsem se zase rychle obul. Mokrá a divně vonící podlaha již v šatně ve mě vážně nevzbuzuje důvěru.
Samotný areál s bazény a tobogány je na pohled pěkný. Na ten druhý tomu již tak, za chvíli, nebude. Zrnka písku v tobogánu dokážou jízdu pěkně znepříjemnit.
Po chvíli zábavy dostane člověk i žízeň, došel jsem si tedy k Algida baru pro nějaký zmrzlinový koktejl. Byl připraven vcelku rychle, což mě potěšilo, ale když mi ho slečna za barem podávala a kelímek naplněný po okraj se vylil (ne celý, jen ruku jsem měl trochu od zmrzliny), místo dalších ubrousků mi bylo řečeno, že se mám kdyžtak umýt v bazénu. To mě docela zarazilo. Ono pak člověka napadne spousta věcí. Co všechno se dá mýt v bazénu, kde si ostatní užívají relax a pohodu. Bohužel (možná bohudík) jsem nenavštívil toalety, abych zjistil, zda tam je k dispozici toaletní papír, či nikoliv.
Sečtěno a podtrženo, za své peníze, které zaplatím u kasy, Vaše služby vážně nestojí. Hygiena a slušnost k zákazníkům v téhle republice stále chybí.
S pozdravem
Petr Kubeš
Včerejší moje návštěva v Aquapalace Praha.
http://www.aquapalace.cz
Dobry den,
po včerejší návštěvě Aquapalace jsem si říkal, jestli není výhodnější vyjet za takovouto zábavou někam za hranice.
Po příchodu k pokladně a dotazu, proč prodáváte lístky do půl desáté, když všude okolo máte otevírací dobu do 22hod., mi bylo řečeno uraženým tónem, do kolika hodin bychom si představovali, že tam pokladní budou sedět. Na tohle vážně normální, pracující člověk nemá odpověď. Také pracuji a zákazníky nezajímá, jestli tu chci sedět, či nikoliv, ale naše pracovní doba.
Další překvapení přišlo vzápětí. Po průchodu převlékacím boxem a respektování značky "zákaz vstupu v obuvi" jsem se zase rychle obul. Mokrá a divně vonící podlaha již v šatně ve mě vážně nevzbuzuje důvěru.
Samotný areál s bazény a tobogány je na pohled pěkný. Na ten druhý tomu již tak, za chvíli, nebude. Zrnka písku v tobogánu dokážou jízdu pěkně znepříjemnit.
Po chvíli zábavy dostane člověk i žízeň, došel jsem si tedy k Algida baru pro nějaký zmrzlinový koktejl. Byl připraven vcelku rychle, což mě potěšilo, ale když mi ho slečna za barem podávala a kelímek naplněný po okraj se vylil (ne celý, jen ruku jsem měl trochu od zmrzliny), místo dalších ubrousků mi bylo řečeno, že se mám kdyžtak umýt v bazénu. To mě docela zarazilo. Ono pak člověka napadne spousta věcí. Co všechno se dá mýt v bazénu, kde si ostatní užívají relax a pohodu. Bohužel (možná bohudík) jsem nenavštívil toalety, abych zjistil, zda tam je k dispozici toaletní papír, či nikoliv.
Sečtěno a podtrženo, za své peníze, které zaplatím u kasy, Vaše služby vážně nestojí. Hygiena a slušnost k zákazníkům v téhle republice stále chybí.
S pozdravem
Petr Kubeš
podpis
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Paní učitelka říká dětem v první třídě:
# # # # # # # "Tak, milé dětičky, teď chci, abyste mi každý řekl souvětí, v
# kterém
# # # # budou
# # # # # # # slova asi a jelikož."
# # # # # # # Přihlásí se Honzíček a říká:
# # # # # # # "Jelikož jsem včera maminku zlobil, nedostanu asi dneska zmrzlinu."
# # # # # # # Paní učitelka Honzíčka pochválí. Přihlásí se Mařenka a říká:
# # # # # # # "Jelikož dneska prší, nepůjdu asi na pískoviště."
# # # # # # # Paní učitelka Mařenku pochválí. Přihlásí se Pepíček a povídá:
# # # # # # # "Babička jde po dvorku a nese si německý noviny."
# # # # # # # Učitelka se zarazí a ptá se:
# # # # # # # "Pepíčku, ale v té větě není ani slovo jelikož a není tam ani slovo
# # # asi."
# # # # # # # Pepíček odpoví:
# # # # # # # "No jo, paní učitelko, vy jste mě to nenechala dopovědět. Ono je to
# # # # takhle:
# # # # # # # Babička jde po dvorku a nese si německý noviny; jelikož neumí
# # německy,
# # # # jde
# # # # # # # asi srát."
# # # # # # # "Tak, milé dětičky, teď chci, abyste mi každý řekl souvětí, v
# kterém
# # # # budou
# # # # # # # slova asi a jelikož."
# # # # # # # Přihlásí se Honzíček a říká:
# # # # # # # "Jelikož jsem včera maminku zlobil, nedostanu asi dneska zmrzlinu."
# # # # # # # Paní učitelka Honzíčka pochválí. Přihlásí se Mařenka a říká:
# # # # # # # "Jelikož dneska prší, nepůjdu asi na pískoviště."
# # # # # # # Paní učitelka Mařenku pochválí. Přihlásí se Pepíček a povídá:
# # # # # # # "Babička jde po dvorku a nese si německý noviny."
# # # # # # # Učitelka se zarazí a ptá se:
# # # # # # # "Pepíčku, ale v té větě není ani slovo jelikož a není tam ani slovo
# # # asi."
# # # # # # # Pepíček odpoví:
# # # # # # # "No jo, paní učitelko, vy jste mě to nenechala dopovědět. Ono je to
# # # # takhle:
# # # # # # # Babička jde po dvorku a nese si německý noviny; jelikož neumí
# # německy,
# # # # jde
# # # # # # # asi srát."
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...