Navrh pro zlepšení PvP

Vaše nápady a návrhy

Jste pro zablokování používání Nekro sumonů v PvP?

Ano
26
27%
Ne
51
53%
Nehraju, PvP je mi jedno.
19
20%

Celkem hlasů: 96

Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Alassea píše:a co takhle to tady zamknout a nchat to jak do ted? :)
konecne rozumnej napad.. :P

nebo tam nasazejte statiky jak psal Raynor a je to..
hemeneks more gadzo vazelina!
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Dave Lister píše:nebo tam nasazejte statiky jak psal Raynor a je to..
a tím si zkuazit celej Del?... není řešení
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

No tak to je teda topik zase.... jsem to dlouho necetl tady a tohle me teda dorazilo...
Nevim jakej je rozdil v bloknuti timhle, nebo vyhozenim klamaka... i blbej pes s 20 hp ten ucel splni a sezene ho kazdej a kolik jen bude chtit... a hlavne jakykoliv povolani...

Fakt zakazat kal nox mani jen protoze si s tim nekdo neumi poradit a neumi se tomu vyrovnat tim ze vyhodi klamaka je blbost...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Vasilij Zaicev
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Vasilij Zaicev »

Emp prosimta neber si do huby kovarnu ked sa tu v tomto topiku z kovarne vyjadrili 2 ludia a to Ara a Miki a myslim ze nenapisali nic nenormalne zaco by si musel zase rozoberat vekovy priemer tejto guildy,ties tu nehovorim ze tvoja izba na koleji vyzera ako krabica od ultimy a to na tvoj vek ties neni celkom normalne.A aby som nebol komplet OT tak tvoj argument ze na to nestihas reagovat na toho sumona je uplna kravina ked uz vidim ze mi ten hrac bezi na miesto kde sa ten sumon vyuzia tak si nakliknem port svitok a ked vidim ze uz to kasti tak ho zakastim za to miesto kde ten sumon bude respektive na to miesto kam ho hadze aby si sa mohol popripade vratit z5 keby si ten hrac smer svojho dalsieho behu na rychlo rozmyslel.
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Když už nic tak jsem se alespoň zasmál. Takže po Delu se odteď všichni pohybují s nakliknutými svitky, protože stále hrozí sum! Ne že by vás napadlo nedejbože na soupeře castit.
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Necetl jsem to cely, ale taky bych se rad vyjadril. Sem tam se stane, ze mi takhle nekdo utece, ale je to pouze vyjimecne a zazil jsem to zatim snad jenom u 3 lidi. Nastve to, ale je pravda, ze staci nosit slepici v baglu a ma to stejnej ucinek. Nechal bych to tak, jak to je. Je sice pravda, ze kdyz to tam nekdo hodi, temer se uz neda zabit, ale kdyz ma nekdo dobry makro na zed (myslim, ze ho ma treba Tupan), tak se taky vzdycky odezdi...
Vasilij Zaicev
Orc Writer
Orc Writer

Ja som nepovedal ze musis mat nakliknuty port stale.Jednoducho ked vidis ze ti ten clovek uteka na to iste miesto kde vzdy a vidis ze si hadze suma na seba tak kliknem na makro na port svitok a target bud na neho alebo na miesto kde sum dopada to je vsetko....(a ked sa ti to zda moc zlozite tak ho proste nechaj utiect)
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Vasilij Zaicev píše:Ja som nepovedal ze musis mat nakliknuty port stale.Jednoducho ked vidis ze ti ten clovek uteka na to iste miesto kde vzdy a vidis ze si hadze suma na seba tak kliknem na makro na port svitok a target bud na neho alebo na miesto kde sum dopada to je vsetko....(a ked sa ti to zda moc zlozite tak ho proste nechaj utiect)
A poradíš mi, jak poznáš kam ten sum dopadne? Protože mi se zdá, že jsou tři místa, kam ten sum může padnout (před, do a za dveře nebo průchod). A když portneš špatně, další šanci už spíš nemáš.. .
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Vasilij Zaicev
Orc Writer
Orc Writer

Portit sa da aj na zalozku..
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Napospas píše:A poradíš mi, jak poznáš kam ten sum dopadne? Protože mi se zdá, že jsou tři místa, kam ten sum může padnout (před, do a za dveře nebo průchod). A když portneš špatně, další šanci už spíš nemáš.. .
makro na lasttarget a muze ti bejt fuk kam dopadne sum..
hemeneks more gadzo vazelina!
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Podla mna to je blbost pretoze to je sucast necra ked to niekto vie pouzit nech to pouziva, obrezat postupne postavy len na kvf blesk harm ijs a ivm je kktina.
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

sem pro bo se mi to zdá jako obrovská výhoda..
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Zodiak píše:sem pro bo se mi to zdá jako obrovská výhoda..
Jaj :D Ty sumony už má necro šíleně dlouho,až teď si na to začnete štěžovat?Jako fakt RESPEKT ;)

Jinak proč chcete znevýhodnovat jedno povolání a zvýhodnit ostatní?Podle mě ja DP je dobře vyřešený co jaká postava umí.Každá postava má svoje klady a protiklady.

Ja bych to nechal tak jak je a topic bych nechal LOCKnout ;)
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Ja bych vam vzal accounty, protoze me nebavi cist 20 postu o tom, co vsechno vam mame vzit, protoze je to vyhoda.

K tematu: Nechal bych to tak jak je, volba povolani je jisty druh strategie. Jestli chcete aby meli vsichni stejne sance hrajte pvp s nahym craftem a mlatte se pestickama.
Bez podpisu
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

koukam ze ste nehrali wow , tam se za to plati jedno s druhym a ani by ste neverili jak to nevybalacovany , wow muze dp jen zavidet co se tyce pvp balancu

Nuharu: Kecy z cesty promazány, abych náhodou nevyšla ze cviku, ale stejně to tu brzo zamču a bude.

Edit by Excelsior: Předběhnu svou sličnou kolegyni a udělám to sám. Pokud bude něco nějaký GM chtít dodat, udělá to. Ale nahanění postů v diskuzi o PvP fakt ne takže lock.
clen fora vod dob Imperia
Zamčeno