Mage- Kouzlo Energy Bolt
Mage- Kouzlo Energy Bolt
Neuvazovalo by se skraceni cast time - Energy Boltu ma cast time 4s/ kdyby se teoreticky skratil cast time na 3s , by maybe to kouzlo k necemu bylo. Jelikoz opravdu ted pvp behaji sami negrove a maji urcity armor, s +5 brnkem maj armor 28 a pruraznost energy boltu je chaba a cast time priserny.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Hraju maga v pvp dost, a raci hodim to kvf nez Energy bolt ( Cor Por).Shadowsong píše:podla mna corp por pouzitelny je. skusili ste zvitky?
Proste se mi nelibi jak se jede za maga to pvp ( vyuzitelny kouzla , kvf,blesk) , jinak se proti negrum nechytas, myslim s ze todle by alespon castecne vyrovnalo stavajci cas. v pvp situaci, myslim si ze na jednoho pvp maga je tak 5 pvp negru 1:5 momentalni sitace.
cor por hazim snad jen kvuli rk na nahace protoze ten cast time je fakt hodne velkej a abych pravdu rek svitek sem nezkousel takze du skusit.
tak jestli sem meril dobre (rozumnej podle oka) svitek 3s hlava 4s
Jinak posledni dobou hraju maga vic nez negra a pokud se vyuziva zed a podobny vychytavky da se to ubehat akorat se musi vzit nakej ekvip a nebehat na nahace ale dalsi nejaky pouzitelny kouzlo by bodlo.
tak jestli sem meril dobre (rozumnej podle oka) svitek 3s hlava 4s
Jinak posledni dobou hraju maga vic nez negra a pokud se vyuziva zed a podobny vychytavky da se to ubehat akorat se musi vzit nakej ekvip a nebehat na nahace ale dalsi nejaky pouzitelny kouzlo by bodlo.
No , tak abych pravdu rekl tak vcera jsme to v pvp parkrat zkousel " zase".... ale uz vim alespon k cemu to kouzlo je , dava se tim krasne Hk lamy.Lucky píše:Taky hraju pvp maga a myslim ze tohle by bylo uz docela prebust.
Kdyz chces neco prez armor s rychlim kast tajmem tak negra ...
Sam to obcas pouziju je pravda ze na solo vubec ale ve skupine se to da.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
EB pouzitelnej je, ovsem proc ho pouzivat kdyz mam mnohem vyhodnejsi kouzla...to je to co mi vadi...mnohem radsi bych byl kdyby se z nej udelalo specificky utocny kouzlo jako PCW ktery bude ultimatni na urcity typy mobu (a treba jedno povolani v pvp).
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Otvirac kleriku by se tomu mohlo rikat:-)Inkvizitor Dan píše:EB pouzitelnej je, ovsem proc ho pouzivat kdyz mam mnohem vyhodnejsi kouzla...to je to co mi vadi...mnohem radsi bych byl kdyby se z nej udelalo specificky utocny kouzlo jako PCW ktery bude ultimatni na urcity typy mobu (a treba jedno povolani v pvp).
Majn got...furt je to to same..negro ma vfp a levne armory blee blee ble...nevim jako proc tady furt hledate jen strasne nevyhody maga oproti nekrovy....proste za maga se da taky hodne uhrat akorat to chce zvolit jinou taktiku hry a ne jen utok..furt do toho rejpete kdyz je mag tak nahovno na pvp tak si udelejte vsichni negry..ale s tymhle dejte uz pokoj ..aj tak s tym nic nedosahnete..
Promin, Aro, sice jsem ted momentalne na plech, ale 90% pvp komunity uz pvp negrove jsou, ale nechci ti remcat do vecernicku.Arandil píše:Majn got...furt je to to same..negro ma vfp a levne armory blee blee ble...nevim jako proc tady furt hledate jen strasne nevyhody maga oproti nekrovy....proste za maga se da taky hodne uhrat akorat to chce zvolit jinou taktiku hry a ne jen utok..furt do toho rejpete kdyz je mag tak nahovno na pvp tak si udelejte vsichni negry..ale s tymhle dejte uz pokoj ..aj tak s tym nic nedosahnete..
Rekl ten , co se jeho mrtvoli valej po pvp svete v astronomickym meritku....Michaels píše:Nekr ma zase min many a bez skladacky je nahovno, kdyz neumite maga tak ho nehraje a vymluvy na vfp ani nepise , exituji prsteny, bracelety a ruzny boosty na ar, kde ti pak vfp nic nevezme , skuste treb apouztivat v pvp dispel, je to jedno ze zvlastnich kouzel pro pvp a jak je ucinne

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele: