Zabiti poison zdi
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zabiti poison zdi
Uz ponekolikate se mi stalo , kdyz nekoho s vampem honim a ma deathly, ze pri finishi ho nedorazim , ale prave deathli ho dorazi, nepriocte se mi fama , ale dalo by se to zneuzivat i jako zabiti modraka modrakem , ze je vysatej na mane a ma deathly , ktera ho postupne dodela, nedostanu kill a modrak umre.... chyba bo spravne?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
je to mozne ale i ked sem hodil na ordera primo tak mi to famu nedalo ..Shadowsong píše:nejde tu o target? ked hodis stenu na zalozku tak je to ako utok ale ked ju das napr na zem a on nou prebehne tak ti to kill neda
E: v pvp jedu zalozka only
E!E: respektive last status
Ha konecne jsem si vzpomel ...
jedna vec kdyz nekoho chytéím do pf/parnu a hodim na nej pojzn fild tak se v pojzn fildu udela dira ale dotycny nema pojzn a muze vesele behat dal, a orpavdu me obcas sve ze kdyz si vysaju wara tak musim hodit fild za nej pred nej a na nej a dat mu sipku a cekat eslti je tka blbej a probehne to ... tohle by mozna stalo za opravu
Ona je to snad chyba?Lucky píše: Ha konecne jsem si vzpomel ...
jedna vec kdyz nekoho chytéím do pf/parnu a hodim na nej pojzn fild tak se v pojzn fildu udela dira ale dotycny nema pojzn a muze vesele behat dal, a orpavdu me obcas sve ze kdyz si vysaju wara tak musim hodit fild za nej pred nej a na nej a dat mu sipku a cekat eslti je tka blbej a probehne to ... tohle by mozna stalo za opravu
Nad tím se vážně nedá brečet. Fielda zabíjí, proto ji používáme, že ano. Buďme vděčni.Hunter píše:Správně - zabil ho field, ne ty. To samý máš s Firefieldem. Hoď mu Vas Flam až bude mít málo a máš vyřešeno.
Ale odvolávat se zrovna na FB je dost jakože blbost ;p
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem si to vypozoroval dobre, je myslim rozdil v tom kdyz kdyz hodis ten filed primo na zalozku a v tom kdyz ho hodis na zem a dotycna osoba si do nej nabehne.
Edit: Teda to neplati pro WoS a EF samo.
Edit: Teda to neplati pro WoS a EF samo.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
No myslim si ze ano, bez pary chytnes poisn, v pare ne. Navic kdyz ti nekdo utika tak to na nej proste nehodis pakli bezi aspon o neco pred tebou...Silence píše:Ona je to snad chyba?Lucky píše: Ha konecne jsem si vzpomel ...
Ale to sam vis
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
No docela zalezi na tom kdo to hraje. Da se 1vs1 kdyz zalami (asi jako kazdej)Inkvizitor Dan píše:Myslim ze je to tak schvalne, mozna proto aby to vamp nemel tak jednoduchy, uz takhle je odmorf s imunkou dost silnej.
Jen kdyz je vamp tak ubah tak proc pokazdy kdyz pridu do Cove a i jinych 'pvp' center vidim tak max 2-3 vampy s imunkou, z toho jeden sem ja sam ? :p
Ale k veci tohle kouzlo ma i negr a mag ... i ty by tohle v pvp mozna uvitali.
To ze vetsina negru zna jen vfp kvf a sem tam haldy je vec jina...
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Asi uvitali, ale prave proto se to myslim zavadelo, tedy zamerne.. Mozna by to pak byla proti plechovi celkem ultimatni taktika (coz i takhle mu docela zavaris pres manu, paru, pojson za vampa). Driv to snad slo hazet rovnou do pary a ten stav byl asi uznany za nezadouci. Snad se nepletu, bylo by to lehce mozne, protoze pisu jen z toho, co si tak matne pamatuju.Lucky píše:Ale k veci tohle kouzlo ma i negr a mag ... i ty by tohle v pvp mozna uvitali.
E: Jinak k pridelovani fame asi nic nemam.

Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Pak-li ze je tohle pravda tak je asi veskery lobing marny :pRaegann píše:Driv to snad slo hazet rovnou do pary a ten stav byl asi uznany za nezadouci.Lucky píše:Ale k veci tohle kouzlo ma i negr a mag ... i ty by tohle v pvp mozna uvitali.
Nic mene tyhle casy nepomatuji/nevyuzival sem pvp vampa takze nevím ale diky za reakci