Animal box
Animal box
Zdravim
chtel bych se zeptat proc mi animal box vezme jednu kravu(bo treba polar beara) a druhou ne
tzn. proc musim klamaky jednoho druhu strkat do dvou animal boxu...
chtel bych se zeptat proc mi animal box vezme jednu kravu(bo treba polar beara) a druhou ne
tzn. proc musim klamaky jednoho druhu strkat do dvou animal boxu...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Zvláště když tohle je na fóru klasické téma periodicky se vyskytující, ale zase možná to bylo ještě na starým =o)Big Bud píše:a docela se divim ze si na to prisel az ted po takove dobe co hrajes :pp
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !

PK ? Na takove lidi se nemužeš zlobit ... opravdu jenom politovat, třeba mají problemy doma, bije je otec a matka alkoholička. Lepší ze zabíjí lidi ve hře než v realu.
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]
-
- Orc Writer
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
Když už je tu diskuse ohledně animal boxů, tak bych měl také jednu otázku, možná jich je povícero vjedné..
Až zhruba do měsíce května (je to velmi hrubý odhad, v květnu se mi přihodila níže popsaná příhoda) jsem do AB normálně vkládal postarší rod mustangů (barva black) s jménem typu " xxx yy zzz ", tedy s dvěma mezerami, někdy (nevím kdy) v průběhu měsíce května mi AB tyto mustíky přejmenoval obyčejným jménem a to "Mustang".
Jáj.. druhý dotaz v této otázce.. Opět se týka AB a mustíka. Zdědil jsem mustíka, jež v dávných dobách měla v držení Johauna the Dash (možná si ji někdo pamatuje) se jménem Tapírek.
Nastala u něho podobná situace.. s tím rozdílem, že před několika měsíci dokonce nesel vkládat do AB, nyní již jde (což jsem bohužel si zkusil) a je opět přejmenovaný na obyčejné "Mustang".
Je to titernost, ale každé jméno toho mustíka mi něco připomínalo a takto se mi o ne přijít nechce, proto se ptám:
Proč se tomu tak stalo?
Byl to bug? (šlo by navrátit stará jména?)
Bylo to chtěné? (nebylo by morální o takovéto změně upozornit?)
Když už je tu diskuse ohledně animal boxů, tak bych měl také jednu otázku, možná jich je povícero vjedné..
Až zhruba do měsíce května (je to velmi hrubý odhad, v květnu se mi přihodila níže popsaná příhoda) jsem do AB normálně vkládal postarší rod mustangů (barva black) s jménem typu " xxx yy zzz ", tedy s dvěma mezerami, někdy (nevím kdy) v průběhu měsíce května mi AB tyto mustíky přejmenoval obyčejným jménem a to "Mustang".
Jáj.. druhý dotaz v této otázce.. Opět se týka AB a mustíka. Zdědil jsem mustíka, jež v dávných dobách měla v držení Johauna the Dash (možná si ji někdo pamatuje) se jménem Tapírek.
Nastala u něho podobná situace.. s tím rozdílem, že před několika měsíci dokonce nesel vkládat do AB, nyní již jde (což jsem bohužel si zkusil) a je opět přejmenovaný na obyčejné "Mustang".
Je to titernost, ale každé jméno toho mustíka mi něco připomínalo a takto se mi o ne přijít nechce, proto se ptám:
Proč se tomu tak stalo?
Byl to bug? (šlo by navrátit stará jména?)
Bylo to chtěné? (nebylo by morální o takovéto změně upozornit?)
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Jmena nepredelava UAB imho
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si rikal, proto jsem to zkusil s druhym mustou a "imho" predelava..Mulambo píše:Jmena nepredelava UAB imho
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
No my mame v UAB now musta prejmenovanyho a jmeno se mu teda drzi
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56