ME 2008
-
- Orc Writer
-
- Orc Writer
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Možná ještě kdyby vám nebylo jasný, proč to tak vlastně dopadlo, tak všeříkající foto zde: http://www.kostalven.cz/obrazky/stadion_letna.jpg
;p
A já jdu spát, nebo mi z těch chlapských řečí ještě začnou růst chlupy na hrudi. ^^
;p
A já jdu spát, nebo mi z těch chlapských řečí ještě začnou růst chlupy na hrudi. ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
mas to spatne, original jsem slysel takhle : " kdyby byly v řiti ryby, nebylo by třeba rybníka, šáhl by sis do prdele, vytáh by sis kapříka ( ty sisi se mi nejak nelibi ale jsis mi prijde jeste horsi tak kdyztak nekarat za blbeho cestina )Patejl píše:kdyby byly v prdeli ryby, nemusely by byt rybniky :p
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
keby bolo hovno sladke sereme si do kavy:ppppLegolend píše:mas to spatne, original jsem slysel takhle : " kdyby byly v řiti ryby, nebylo by třeba rybníka, šáhl by sis do prdele, vytáh by sis kapříka ( ty sisi se mi nejak nelibi ale jsis mi prijde jeste horsi tak kdyztak nekarat za blbeho cestina )Patejl píše:kdyby byly v prdeli ryby, nemusely by byt rybniky :p
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Ja by jsem chtěl poděkovat našemu reprezentačnímu týmu za to, že mne nezklamali. Vsadil jsem 1 tisíc korun českých na jejich prohru 2:3. Výhra tak činí bezmála 12 tisíc korun českých. Tímto jim mnohokráte děkuji a na jejich počest si dám v naší nálevně 4.cenové skupiny 11 malých panáčků nejlevněsí Výčepní lihoviny. Hoši děkuju !
PK ? Na takove lidi se nemužeš zlobit ... opravdu jenom politovat, třeba mají problemy doma, bije je otec a matka alkoholička. Lepší ze zabíjí lidi ve hře než v realu.
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ty vadoOzmondia píše:Ja by jsem chtěl poděkovat našemu reprezentačnímu týmu za to, že mne nezklamali. Vsadil jsem 1 tisíc korun českých na jejich prohru 2:3. Výhra tak činí bezmála 12 tisíc korun českých. Tímto jim mnohokráte děkuji a na jejich počest si dám v naší nálevně 4.cenové skupiny 11 malých panáčků nejlevněsí Výčepní lihoviny. Hoši děkuju !

pulka me? ne?Ozmondia píše:Ja by jsem chtěl poděkovat našemu reprezentačnímu týmu za to, že mne nezklamali. Vsadil jsem 1 tisíc korun českých na jejich prohru 2:3. Výhra tak činí bezmála 12 tisíc korun českých. Tímto jim mnohokráte děkuji a na jejich počest si dám v naší nálevně 4.cenové skupiny 11 malých panáčků nejlevněsí Výčepní lihoviny. Hoši děkuju !
-
- Orc Writer