No rekl bych ze zrovna euro zastihlo galaska v nejlepsi forme co kdy za posledni par let mel. Spis to rozestaveni 5-2-1-1 nevim no ...Carolyn píše:Já su zvědavá, kdo nám tu repre bude příště trenérovat. Jakákoliv změna je, bych řekla, vítaná a načase. Třeba ten "někdo" nebude tak trvat na olstárz alá Galásek.
Myslíš jako že udělal míň průšvihů než obvykle? ;pAcarus píše:No rekl bych ze zrovna euro zastihlo galaska v nejlepsi forme co kdy za posledni par let mel. Spis to rozestaveni 5-2-1-1 nevim no ...
Zlehounka?... to už je druhej zápas co sundal jasně nejlepší hráče.... jako za stavu 2:0 kdy hrajeme v pohodě dopředu a on vystřídá dobře hrajcího ofenzivního Plašila, kterej dal eště gola a da tam Kadlece a jde to bránit.... to je hodně špatnýý, místo toho aby tam poslal bud Fenina či Svěrkoše, ale prostě utočníka... No a pak čech sice udělá jedinou chybu na turnaji ale takovou podstatnou no... ale je smutný že ho tým nepodržel.. jako když nekdo v poli udela chybu Čechs e může přetrhnout aby jim pomohl.. ale on udělá chybu a hned za dvě minuty tam na něj nechaj zase samotnyho hrače....Acarus píše:prokaucovany zlehounka.
Mně se prostě zdá, že už je tak nějak za zenitem a zabírá místo, který mohl obsadit někdo perspektivnější. Asi tak jako Kája Gott na hudební scéně, svým způsobem dobrej, ale už se nějak nehodí. ;pPatejl píše:me by docela zajimalo, proc vsici nadavaji na galaska, kterej byl jeden z nejlepsich
Hmm, jo. Já ho třeba nemám ráda. Když on ale občas dá gól a to je užitečný. Kdyby k němu postavili nějakého "štírka", tak by to bylo třeba lepčejší. ^^Patejl píše:takovej koler...