Sulik píše:Jenom mi pripada ze ste nastvany ze sme vyhrali
tomu se říká typická česká povaha...
Já teda nevím ale já naštvanej třeba sem ... ne z toho že jsme vyhráli (vyhrát jsme neměli a měla to být minimálně remíza z pohledu švýcarů) ale z té předvedené hry a z toho co tam někteří pánové předvedli ... prostě mi přijde že se na mistrovství evropy/světa hraje prostě jinak než aby si divák řekl po zápase že to byly ztracený dvě hodiny, chybělo mi tam prostě maximální nasazení od všech jednotlivců a boj srdcem o ten zápas a o jednotlivý balóny ... já od toho zápasu čekal nervozní 15timinutovku a pak výkon obou mužstev na úrovni takové co předvedlo švýcarsko bohužel v tom zůstali samotní a navíc z jediné střely na jejich bránu dostali gól poté co se to sveze svěrkošovi na noze a ještě přišli o kapitána Freie jako jo no ten sport je občas hrozně nespravedlivej s tím se nedá nic dělat ... chudáci vůbec ti co se rozhodli tam jet přímo na stadion já u toho aspoň ležel doma ... jako mělo to své své větlé momenty ať už jendotlivci nebo celková hra ale bylo jich zatraceně málo ano já naštvanej sem.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
no já teda naštvaný nejsem. Porovnejte si záložní řadu, jakou sme měli na minulém Euru a nebo na MS. A tu, co máme teď. Já sem si ani v nejmenším nemyslel, že Švýcary porazíme. Už před zápasem sem čekal, že prohrajem. Naši podali výkon jaký sem od nich očekával,, ale fandil sem aby vyhrali. Zaplať pánbůh za obranu a hlavně Čecha. a taky za Brucknera a ten gol...
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."