Edail píše:Tak ja zkusim jen tak ze srandy jeste 100k nemecko =o)
gm taky dunguji za gm accy? nebo chodis harvit do pvp zony?
Mám napsané makro v yoku na projití ruzných dungů, zabíjení potvor loocení, dojití až k pokladu ... ten pak vybírám ručně. Takže vždy jen zmáčknu hotkey příslušného dungu, když se postavím na správné políčko na začatákek a doufám, že mě nikdo nebude kontrolovat AFK =o)
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Edail píše:Mám napsané makro v yoku na projití ruzných dungů, zabíjení potvor loocení, dojití až k pokladu ... ten pak vybírám ručně. Takže vždy jen zmáčknu hotkey příslušného dungu, když se postavím na správné políčko na začatákek a doufám, že mě nikdo nebude kontrolovat AFK =o)
No tak nevím no ... z tohoto výkonu sem byl teda hodně zklamanej ... snad jediny co fungovalo byl Čech a bránění standartek a že jsme měli možnosti si jich vyzkoušet v obraně :p
Švýcaři nás vpodstatě celej zápas přehrávali a my jsme měli hrozný ale hrozný štěstí. Pokud mám hodnotit jednotlivce tak určitě tři nejlepší hráči na hřišti z naší strany Čech a úplně se mi to příčí říct a nikdy sem nemyslel že něco takovýho řeknu ale nejlepším hráčem v poli Sionko a hned s ním Grygera ostatní snad jako kdyby se jim nechtělo hrát jo a abych nezapomněl Bruckner se konečně už poučil a zjistil že fakt když to na Kollera nejde tak ho tam nemá cenu nechávat 90 minut že se třeba něco stane a vystřídal ho zavčas to má u mě plus určitě. Jo a nevím co Bruckner vidí na Plašilovi ale mě teda za poslední zápasy nepřesvědčil že tam má být...
Celkově ale bída a Švýcaři si zasloužili aspoň bod ... ještě že se to hraje na góly ... nicméně dál hrát takto tak můžeme leda koukat jak postupuje někdo z trojice portugalsko/turecko/švýcarsko =)
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
ja bych to zestrucnil, tesil sem se na ofenzivni fotbal z nasi strany a misto toho sem videl 1 strelu na branku za celej zapas, doufam ze aspon ted C. Ronaldo neco predvede :p