Log žurnálu
Log žurnálu
Dá sa nejak dosiahnuť aby sa do nejakého súboru zapisovalo to, čo sa objaví v žurnáli?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že pouze zatržením nějaké možnosti ve hře se tahle věc neaktivuje.
V adresáři ultima online\Desktop\<account>\<shard>\<jmeno_postavy>\ si najdi soubor uo.cfg a do něj přidej následující řádky:
V adresáři ultima online\Desktop\<account>\<shard>\<jmeno_postavy>\ si najdi soubor uo.cfg a do něj přidej následující řádky:
Kód: Vybrat vše
JournalSaveFile=C:\log.txt
SaveJournal=on
JournalSaveUnicode=off
post++;
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
to za dva tydny ten soubor zahlti pamet ne?:)
edit:
tak mozna si to taky zapnu a pak budu vedet kdo kdy kde jak s kym !
edit:
dik za info.. to je v pohode.. hlavne ze to neni treba 1giga za metr..Hunter píše:..kolem 200 mega/rok..

tak mozna si to taky zapnu a pak budu vedet kdo kdy kde jak s kym !

Naposledy upravil(a) Night Storm dne 08.06.2008 03:19:00, celkem upraveno 2 x.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Mnom. Já scrobbluju journal už dobře tři roky a mám toho kolem 100 mega. Pravdou budiž, že moc (trochu jsem si zapřeháněl) nehraju. Pro aktivní (každodenní) hru (by) mi to vycházelo něco kolem 200 mega/rok. Což už se dalo vydržet. Tedy dá.
edit: No jistě .. a nebo ..
Ó ano, pravda. Já ty soubory zalohuju už po nějakých 5MB, aby se v nich dalo jednoduše hledat. Operational. Ostatně, toto každému dojde při prvním otevírání texťáku asi takhle <------> (už i jen několik desítek mega) dlouhého. Že je to prostě nepraktické. A vůbec nejhorší je to při (tedy po) makrování.
edit: No jistě .. a nebo ..
Ó ano, pravda. Já ty soubory zalohuju už po nějakých 5MB, aby se v nich dalo jednoduše hledat. Operational. Ostatně, toto každému dojde při prvním otevírání texťáku asi takhle <------> (už i jen několik desítek mega) dlouhého. Že je to prostě nepraktické. A vůbec nejhorší je to při (tedy po) makrování.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 08.06.2008 09:50:42, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Jedna rada kterou jsem tu nezahlédl ( i když počítám že o tom většína ví )
Je mnohem lepší každý měsíc překopírovat journal někam bokem a založit nový. Dá se to lehce rarnout a zalohovat ( komprese 1:10 ) a nevím jak u vás, ale já bych asi měl problémy otvírat soubory v řádech desítek mega ( časově )
Je mnohem lepší každý měsíc překopírovat journal někam bokem a založit nový. Dá se to lehce rarnout a zalohovat ( komprese 1:10 ) a nevím jak u vás, ale já bych asi měl problémy otvírat soubory v řádech desítek mega ( časově )
Windows / Total Commaner ma dobry velmi rychly viewer. Journaly slouzi stejne vetsinou k vyhledavani, edituje se v nich malo.Silence píše:Jedna rada kterou jsem tu nezahlédl ( i když počítám že o tom většína ví )
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...