Přelévání z kádě do kádě

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Tarnesh De Shail
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Přelévání z kádě do kádě

Příspěvek od Tarnesh De Shail »

Napadlo mě, že by v určitých situacích bylo praktické, kdyby se z kádě do kádě dalo přelévat i po nějakém větším počtu než je 50. Tak chci navrhnout - když je v kádi víc jak 500 lektvarů, tak přelévá po 100/200?
Chtěl bych slyšet vaše názory.
Budete mi argumentovat tím, že zas tak často to potřeba není. To vím a souhlasím. Ale také vím, že by toto drobné upravení bylo - pokud se nepletu - pět řádků ve skriptu navíc (if, odečíst potiony ze zdroje, přičíst k cíli, else, endif) a tak si myslím, že by to žádného skriptaře nemuselo příliš obtěžovat. :)
Naposledy upravil(a) Tarnesh De Shail dne 25.05.2008 12:22:35, celkem upraveno 1 x.
http://yokoczechsite.ic.cz
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Přelévání z kádě do kádě

Příspěvek od Xviva »

Tarnesh De Shail píše:Napadlo mě, že by v určitých situacích bylo praktické, kdyby se z kádě do kádě dalo přelévat i po nějakém větším počtu než je 50. Tak chci navrhnout - když je v kádi víc jak 500 lektvarů, tak přelévá po 100/200?
Budete mi argumentovat tím, že zas tak často to potřeba není. To vím a souhlasím. Ale také vím, že by toto drobné upravení bylo - pokud se nepletu - pět řádků ve skriptu navíc (if, odečíst potiony ze zdroje, přičíst k cíli, else, endif) a tak si myslím, že by to žádného skriptaře nemuselo příliš obtěžovat. :)
No pokud nejsi Cool Art, kterej se s těma potionama asi fakt nakliká, tak sim myslim, že to není až tak hrozný ne?:) A pokud se vyznáš ve scriptění, tak si lehce napíšeš nějakej lehkej scriptík do yoka na přelejvání z kádě do kádě což? :)
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Jenomže to má háček, kdybys chtěl z kádě, kde máš 500+ potů přelét někam právě těch 50, zbytečně by se to zkomlikovalo, že bys musel přelévat zpátky, kdyby ti jich to tam dalo těch 100 nebo 200.
Takže podle mě víceméně zbytečná věc, která ti práci ulehčí stejně jako ti ji přitíží :wink:
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

No divej, a mam kad s 500 potionama, a chcu si odlit 50... jak to udelam? :lol:

Edit: Napospas presne vychytal tu moji myslenku...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Zabijak
Book Snake
Book Snake

Re: Přelévání z kádě do kádě

Příspěvek od Zabijak »

Xviva píše:
Tarnesh De Shail píše:Napadlo mě, že by v určitých situacích bylo praktické, kdyby se z kádě do kádě dalo přelévat i po nějakém větším počtu než je 50. Tak chci navrhnout - když je v kádi víc jak 500 lektvarů, tak přelévá po 100/200?
No pokud nejsi Cool Art, kterej se s těma potionama asi fakt nakliká, tak sim myslim, že to není až tak hrozný ne?:) A pokud se vyznáš ve scriptění, tak si lehce napíšeš nějakej lehkej scriptík do yoka na přelejvání z kádě do kádě což? :)
to je jasne.... ja si myslim ze 50 je dobre a tych 200 by mohol byt potom problem pre nekoho kto chce kupit trebars 350 mana refov a miechac ma kad s 1000 manarefami chapes? ja si myslim ze je to takto dobre.... neni to as take hrozne to prelievanie si das na nejaku klavesu last target a iba tukas klavesu a tukas miskou a prelievas a dokonca neptrebujes ani scr a fakt , nezabije ta to a neazbije to nikoho ,bolo by to zbitocne zasahovanie do script a zbitocne by sa potom mohol vyskitnut naky bug/problem atd
JA SOM.....Nymir
:p
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

co tu riesite? spravte si makro preboha
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Primo v UO clientovi si nastav (ja to ma na F1) makro Action 1 Last object, action 2 last target. Usetri ti to spoustu namahani s podobnyma vecma.

Last object ti zameri posledni vec cili treba kad s 500tmr
a last target ti zameri kam si to posledne prelil

cili pak zmacknes 10x F1 a mas to prelite
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Treba ja mam skript, kdy do hry napisu kolik si chci prelit potionu, zaokrouhli mi to na padesatky dolu a prelije vcetne veci jako oznacovani kadi, automaticky zamerovani prazdnych kadi a podobne.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Schonny píše:Treba ja mam skript, kdy do hry napisu kolik si chci prelit potionu, zaokrouhli mi to na padesatky dolu a prelije vcetne veci jako oznacovani kadi, automaticky zamerovani prazdnych kadi a podobne.
treba ne kazdej si umi takovej skript napsat..
imo ale bohate staci to co psal byo
hemeneks more gadzo vazelina!
Tarnesh De Shail
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tarnesh De Shail »

Máte pravdu, už jsem taky došel k názoru, že je to nesmysl. :D
Jinak makro samozřejmě mám, skript si umim napsat taky. Říkal jsem si spíš, že by to mohlo lehce ulehčit kouli - 2x míň kliků - ale je fakt, že zrovna tohle neni tak často používaný, takže je to blbost. :lol:
http://yokoczechsite.ic.cz
Odpovědět