PK a doly

Vaše nápady a návrhy
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Zoldak píše:No Wilsone myslím, že pojem LOL sedí na tebe...asi pvp vůbec neumíš a proto se stavíš na stranu těch, kteří pojíždějí kopáče pro virtalni majetek....
nevim jestli neumim, fakt sam sebe nemuzu objektivne posoudit ... ale dovolim se rict, ze sem na tom urcite lip nez ty, protoze nemam potrebu brecet, ze by me pk pojeli v dole :p
Zoldak píše: btw jestli pro tebe hodně znamena..najdi si psychologa...myslím, že by tě z toho mohl dostat..
z ceho? ja nicim netrpim, ja tu nezakladam stejnej topik uz po xxxty a netvrdim neco co neni pravda, takze zase argument k smichu :p
Zoldak píše: for wilson: je rozdil jesi kope na eqip pro sebe na vypravu nebo porad...to pak mamon je taky
pk taky pojizdi "treba" proto aby si vydelal na koupi pvp ekvipu, takze cyve tj zas argument :p
Papez píše:Wilsone, můžeme tě férově zmlátit já se Zoldakem dva na jednoho?
muzes to zkusit
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Papež a Zoldak si daj hlavně pohov ... jsme v diskuzi o hře a pokud budete dále pokračovat tak jako v posledních dvou postech tak si ledatak vysloužíte ovoce.

Speciálně pro vás dva: Tím co jsem napsal se rozhodně nestavím na stranu těch co pojíždějí kopáče v dole, přijde mi to nefér a nečestné, ale už konečně pochopte následující body:

1) vaše definice PVP je vaše definice o které si můžete pokecat u piva spolu ale netahejte to sem nikoho to nezajímá
2) pvp neznamená férový boj hráčů ale jakýkoliv boj hráčů mezi sebou
3) pokud za tou postavičkou sedí hráč je to vždy PVP pokud ho napadne vrah
4) i kopáč se může bránit a má možnosti se vrahovi ubránit ale nesmí být afk
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

Myslím, že trpíš fixací na virtualní majetek a jsi zastáncem pvp na kopáčích...btw wilsone aby jsi vedel tak já ani nekopu...je to pro mne zbytečné...ja se jen stavím na stranu těch, kterých se tohle týka to je celé...

Edail : Dobré, ale hold s lidma jako je wilson je to nelehká diskuze...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Neberte prasátkům pomyje :(.

Ad. Edail: je sice hezké, že chápeš pojem 'nteraction', ale stále Ti nějak uniká pojem 'competitive'.
Naposledy upravil(a) Papez dne 22.05.2008 12:10:48, celkem upraveno 1 x.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Papez píše:Třeba dungování je časově daleko výnosnější.
Tam te ale taky muzou pojet PK :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Papez píše:Definice říká 'competitive interaction', tj soutěživá, a soutěž předpokládá dobrovolnou účast na souboji. To že hraju UO, čímž jsem nucen souhlasit s tím, že na mě budou pk útočt, mi připomíná nejvíc 'Licenční ujednání firmy Microsoft'.
Tak dále:
1) Nikdo tě nenutí hrát UO
2) Nikdo tě nenutí hrát UO na DP
3) Pokud chceš hrát UO na DP tak se dobrovolně připojuješ do tohoto herního světa a jak sám píšeš definice říká: "'competitive interaction', tj soutěživá, a soutěž předpokládá dobrovolnou účast na souboji" A pokud se nepřopijuješ dobrovolně a kvůli soutěživosti a zábavě a někdo tě k tomu doma nutí tak to je zlé :(

Edit: Ano teď nám došly argumenty a budeme slovíčkařit ... skvěle Papeži myslíš jako competitive = konkurenceschopný ... ano pokud jdeš do dolu nahej a bez ekvipu tak konkurenceschopný nejsi ale to už je tvůj boj a tvoje volba opět máš možnost volby a konkurenceschopný být můžeš a to že nechceš tak to máš blbý.

Edit2:
Papez píše:Tj. dobrovolně povinně? :lol:
Tebe opravdu někdo doma nutí logovat UO? tak to mě mrzí :( ale jestli chceš tohoto problému zbavit stačí napsat o smazání to není problém a nebudeš mít tu povinnost logovat UO.
Naposledy upravil(a) Edail dne 22.05.2008 12:17:51, celkem upraveno 3 x.
The First
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Edail píše:
Papez píše:Definice říká 'competitive interaction', tj soutěživá, a soutěž předpokládá dobrovolnou účast na souboji. To že hraju UO, čímž jsem nucen souhlasit s tím, že na mě budou pk útočt, mi připomíná nejvíc 'Licenční ujednání firmy Microsoft'.
Tak dále:
1) Nikdo tě nenutí hrát UO
2) Nikdo tě nenutí hrát UO na DP
3) Pokud chceš hrát UO na DP tak se dobrovolně připojuješ do tohoto herního světa a jak sám píšeš definice říká: "'competitive interaction', tj soutěživá, a soutěž předpokládá dobrovolnou účast na souboji" A pokud se nepřopijuješ dobrovolně a kvůli soutěživosti a zábavě a někdo tě k tomu doma nutí tak to je zlé :(
Tj. dobrovolně povinně? :lol:

Byotch: to patří k riziku podniku, ne všude je ale šance na pojezd stejná.
Naposledy upravil(a) Papez dne 22.05.2008 12:13:11, celkem upraveno 1 x.
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

Však jasny, že můžou...ale myslím, že tam se můžeš mnohem lépe bránit, sice jsi min. 2x těžší jak ty PKčka....ale párkrát se mi už poštěstilo, že se nám podařilo je umordovat v dungu))
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Papez píše:to patří k riziku podniku, ne všude je ale šance na pojezd stejná.
Konecne si to pochopil a temer to same je v dole
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Zoldak píše:Myslím, že trpíš fixací na virtualní majetek a jsi zastáncem pvp na kopáčích...btw wilsone aby jsi vedel tak já ani nekopu...je to pro mne zbytečné...ja se jen stavím na stranu těch, kterých se tohle týka to je celé...
ne zastancem nejsem, jen sem se tu pokousel vam vysvetlit uz nevim pokolikaty, ze proste ta moznost umrit v dole na pk proste k dp patri a menit se to nebude, jelikoz tu bezrizikove vydelavani podporovany neni, ale jelikoz vy to jaksi neumite pochopit, tak sme zasli v diskuzi uz nekam jinam, kam sme vubec zajit nemeli, ale ono je to tezky kdyz vam tu i gm neco rekne, a vy si stojite za svym jak tvrdohlavy petilety decko ...
Zoldak píše: Edail : Dobré, ale hold s lidma jako je wilson je to nelehká diskuze...
Zase jen tvuj subjektivni pocit, zalozeny nevim na cem. Ja sem se jen snazil poukazat na to, ze proste pvp muze byt vsude kde je to na dp povoleny, a je proste jedno jestli se ti to zda fer nebo nefer. Sanci ubranit se mas proste vzdycky a tak to ma byt ... Nic na dp by nemelo byt zadarmo, tudiz ani kopani a diky vydelavani(a opravdu je jedno jestli kopes na ekvip na dung, nebo abys mel plnou banku pixelu - tako jako tak to sou pixely)
Naposledy upravil(a) Wilson dne 22.05.2008 13:06:44, celkem upraveno 1 x.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Krucinál, kdy už konečně pochopíte, že Wilson a gmka mají vždycky pravdu!?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a kedy to pochopis ty?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Krucinál, kdy už konečně pochopíte, že gmka mají vždycky pravdu!?
na tomto servru ano, jestli se ti to nelibi, tak tu nehraj ...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Wilson píše:
Pheme píše:Nevim no, me pri vaze ingotu prijde jako blby mit i obleceni(pokud teda neberete jen myth, black)
me prijde blby u harvestu mit sebou ekvip :(

cyve to je zas argument ...
wilzne udelas me radost? hod sem prosim te obrazek tve zakladni vybavy na kopani, dik
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Pheme píše:wilzne udelas me radost? hod sem prosim te obrazek tve zakladni vybavy na kopani, dik
regy, kad se svetlem, par potionu, jezditko, fools krump, zbran , rr, 2 salaty, bandy
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

)) no vidíš...musíte všichni brát good výbavu na kopání))
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Zoldak píše:)) no vidíš...musíte všichni brát good výbavu na kopání))
tohle je good vybava? pokud nepocitam zbran(tu nosim bo sem se snazil ty pk zabit, ale de i jen utikat a branti se a nepotrebujes ji) tak te ta vybava co sem nosil vyjde na rekneme 10K? 10K to mas 5 myth ingu, jestli je ti zatezko venovat do ekvipu na kopani 10K, tak nekopej ... + mas este moznost koupit si za 6K recall runu, ta kope este rychlejc nez nb runa ...
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Když místo foolse vezmeš pár obyč krumpů, tak je o výbava za pár šupů, když doneseš 6 mythu, 12 blacku a 20 bloodu, máš to několikrát zpátky..
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Papez píše:Krucinál, kdy už konečně pochopíte, že Wilson a gmka mají vždycky pravdu!?
Děkuji za tento post ... už jsi jedno varování dostal druhé už nepřijde.
The First
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Papeži o co ti prosím tě de?Dokázat tady někomu, že je pvp někdy nefér? To dokazovat nemusíš, protože, si myslim, to každý ví..A pokud si nevěděl co PvP znamená, tak Edail ti to docela slušně vysvětlil.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Odpovědět