PK a doly
ty jsi mě nepochopil to vypadá...prostě kopáč není refflý na pvp....nebo myslíš, když kope mag/nekr že mají ijs svitky, kvf a další? tucty tmr, regy atak..? odpovím asi těžko...když kope warior, pal, craft, vamp...je pojetí ještě snažší...prostě hra je o zábavě...je jedno jestli hraješ pvp, pvm...ale s vyrovanym soupeřem...
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
aha je hrozne tezky si do dolu vzit, par svitku a par tmr, gh? a jestli netahas regy do dolu, tj fakt tvoje chyba a ne systemu :pZoldak píše:ty jsi mě nepochopil to vypadá...prostě kopáč není refflý na pvp....nebo myslíš, když kope mag/nekr že mají ijs svitky, kvf a další? tucty tmr, regy atak..? odpovím asi těžko...když kope warior, pal, craft, vamp...je pojetí ještě snažší...prostě hra je o zábavě...je jedno jestli hraješ pvp, pvm...ale s vyrovanym soupeřem...
jak sem rek mining nema bejt skill jen o tom abys pustil poloafk makro a vydelaval, proste musis pocitat stim ze te muze prijti navstivit pk ... jestli chces poloafk vydelavat, tak na to tu mas jiny cinosti ...
--------------
Edit: mi rekni jaka je zabava na tom poloafk kopat v dole a nabirat jak rikas ty, ty pixely(mamon) :p
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To byla otázka, na kterou chci abys odpověděl. (jestli ti to ještě náhodou nedošlo.)Wilson píše: papezi zas placas nesmysly, se tu bavime o voze a ty najednou o koze, post +sovat muzes v pokecu ...
A ano, i mistr Wilson se někdy utne
takže když kopáč utíká před pk, tak je to de facto pvp jednostranné, že? To sem rád, že ti to konečně došlo

Naposledy upravil(a) Papez dne 22.05.2008 02:01:27, celkem upraveno 1 x.
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jak by mohlo byt pvp (uz z nazvu) jednostranne? To, jestli se ty nebo nekdo jiny vice ci mene vedome vzda (pro nej) uspokojive interakce jeste nic neznamena.. V kazdem ?v? jsou dve strany.Papez píše:takže když kopáč utíká před pk, tak je to de facto pvp jednostranné, že? To sem rád, že ti to konečně došlo
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ono v tom pvp se dá vyložit to p i jako prase (a to tím nemyslím nijak Wilsona)
Jinak jednostranné pvp není pvp, pvp známe několik typů:
Player vs. Player
Player vs. Prase
Prase vs. Prase
Parta vs. Prase
Parta vs. Player
Parta vs. Parta
Prasata vs. Parta
Prasata vs. Prase
Prasata vs. Player
a tak dále.. ano, v tom případě je všechno pvp
Ad craft vs. pk: zde je k 'pvp' nejblíže pk vs pracovník, já chápu, že s 500 váhou se pojíždí tak špatně, že kdyby si člověk řekl, že pojíždět kopáče není plnohodnotné pvp, snad by ztratil i sebeúctu, že?
Jinak jednostranné pvp není pvp, pvp známe několik typů:
Player vs. Player
Player vs. Prase
Prase vs. Prase
Parta vs. Prase
Parta vs. Player
Parta vs. Parta
Prasata vs. Parta
Prasata vs. Prase
Prasata vs. Player
a tak dále.. ano, v tom případě je všechno pvp

Ad craft vs. pk: zde je k 'pvp' nejblíže pk vs pracovník, já chápu, že s 500 váhou se pojíždí tak špatně, že kdyby si člověk řekl, že pojíždět kopáče není plnohodnotné pvp, snad by ztratil i sebeúctu, že?
Naposledy upravil(a) Papez dne 22.05.2008 02:32:24, celkem upraveno 1 x.
Ja bych kopacum klidne zase vratil chranenej dul a fakt by mi to nevadilo protoze do dolu behaj jen ty nejvetsi soc pk navic by se mozna trochu zlevnily kovy a novy hraci by si mohly nejak relativne bezpecne vydelat na zacatek a pritom by udelal sluzbu tem starsim.
Ted je to spis takovy ti bohati sou jeste bohatsi a ti chudi jeste chudsi.
Btw sam sem taky zacinal jako kopac a byly 3 mista co sem znal Hb,Vesper a dul nad britem a ten mi hodne pomohl.
Ted je to spis takovy ti bohati sou jeste bohatsi a ti chudi jeste chudsi.
Btw sam sem taky zacinal jako kopac a byly 3 mista co sem znal Hb,Vesper a dul nad britem a ten mi hodne pomohl.
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mít věci na útok by snad opravdu mít nemusel, ale obrana je tak nějak základ. Například taková základní "úniková sada" ti k celkové váze přidá váhu maximálně dvaceti kamenů a stojí něco kolem pěti, šesti tisíc - to, když počítám i runu a také to, že si ostatní věci koupím a nikoliv vyrobím.Zoldak píše:ty jsi mě nepochopil to vypadá...prostě kopáč není refflý na pvp...
Zkrátka - pokaždé, když mne pojelo v dole pkčko, tak jsem se zlobil především na sebe, protože systém je nastavený tak, aby kopáč mohl relativně jednoduše utéct. Pokud kopete za crafta nebo potkáte v dole tři PK najednou, tak si z předchozí věty oddělejte slova "relativně jednoduše".
post++;
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
haha zase takovej flame :p
ja vam dam radu nad zlato,kdyz vas stve ze vas pojede pk....tak kopejte za pk ne?
ja vam dam radu nad zlato,kdyz vas stve ze vas pojede pk....tak kopejte za pk ne?

Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
fajn, kdyz teda trvas na tom ze, ze sebe budes delat s prominutim debi.a tak jak chces ...Papez píše:...
pvp je anglicka zkratka, ze si z toho delas naky podomacky zkratky, tj tvuj problem... nevim proc bych ti mel odpovidat na dmtni otazky, za a, ti tu na ne uz nekdo odpovedel a za b, je to stejne jedno, ty si budes vzdycky mlit tu svoji ... a za c, proto to nema smysl, tudiz moudrejsi ustoupi ...
Naposledy upravil(a) Wilson dne 22.05.2008 10:50:15, celkem upraveno 1 x.
Ja kdyz kopu za clera tak mam 50regu od kazdyho, 10ivm svitku, 4tmr a 50 band na resy afkaru, +5 wooden stit a treba jen verite kalhoty. Minimalne na utek k strazim mi to staci.Zoldak píše:nebo myslíš, když kope mag/nekr že mají ijs svitky, kvf a další? tucty tmr, regy atak..?
Jinak co v dolech zakazat jezditka? Preci jen stropy tam tak vysoky nejsou a urcite by to byla vetsi sranda

Takze guilda Tlupa patri mezi ne, kdyz tam obcas zabehne nekdo od vas?Anger píše:do dolu behaj jen ty nejvetsi soc pk

Naposledy upravil(a) Byotch dne 22.05.2008 10:55:59, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Nevim no, me pri vaze ingotu prijde jako blby mit i obleceni(pokud teda neberete jen myth, black)
Jo a brit placenej dul coz se muze zdat smesne, byl pk navstevovanej skoro porad
Asi ten adrenalin kdyz vidim nekoho kopat afk, prelognu na pk jestli to vyjde stal za to( a vychazelo
)
Ale asi to chtel nekdo presunout od britu na homare
Jo a brit placenej dul coz se muze zdat smesne, byl pk navstevovanej skoro porad
Asi ten adrenalin kdyz vidim nekoho kopat afk, prelognu na pk jestli to vyjde stal za to( a vychazelo

Ale asi to chtel nekdo presunout od britu na homare
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Wilsone, já ze sebe blbce nedělám, pojíždět kopáče zvládne s prominutím kdejaký idiot, a nazývat tohle za pvp mi přijde minimálně praštěné.
Naposledy upravil(a) Papez dne 22.05.2008 11:27:02, celkem upraveno 2 x.