Crystall Ball a summon sloty

Vaše nápady a návrhy
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Triglav píše:Možná, *možná* bych byl svolný pro to, aby CB ukázal ne přímo hodnotu, ale např. slovní popis stavu. Něco jako:
cítíš se svěží -> nejsi úplně fit -> síly už ti moc nezbývá -> meleš z posledního
Ale myslim, že je to celkem zbytečné a navíc nějak teď nemám inspiraci na vhodné hlášky,
Lepší by bylo kdyby Papežovi při použití CB vyskočila hláška" běž si nafackovat než vymyslíš další z mnoha hovadin"
Papeži buď už soudnej a přestaň vymejšlet hovadiny. pokud si nejseš schopen pohlídat + - kolik sumů sis vykouzlil a kolik + - fizl, tak seš slepej a hloupej
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Skodic píše:
Triglav píše:Možná, *možná* bych byl svolný pro to, aby CB ukázal ne přímo hodnotu, ale např. slovní popis stavu. Něco jako:
cítíš se svěží -> nejsi úplně fit -> síly už ti moc nezbývá -> meleš z posledního
Ale myslim, že je to celkem zbytečné a navíc nějak teď nemám inspiraci na vhodné hlášky,
Lepší by bylo kdyby Papežovi při použití CB vyskočila hláška" běž si nafackovat než vymyslíš další z mnoha hovadin"
Papeži buď už soudnej a přestaň vymejšlet hovadiny. pokud si nejseš schopen pohlídat + - kolik sumů sis vykouzlil a kolik + - fizl, tak seš slepej a hloupej
Ne ty tupoune, mě zajímá, jestli se mi už uvolnily sloty. To že máš v hlavě hovno, ještě neznamená, že ho musíš vypouštět ve formě sraček typu "podívejte, nic jsem nenavrhnul, nikdo mě nemá za co zesměšňovat!" :roll:

PS: A ano, vím že mám smůlu, sumy si musím hlídat každopádně :P
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Ty jako nepoznas kdy se ti uvolnily sloty? Tak ja ti poradim, az summona vykouzlis, tak mas urcite nakej slot uvolnenej :p
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

Rada nad zlato :D :D
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

no ale tak to presne je, jak napsal Patejl, ja nevim, vykouzlim summy do max, zpocitam si je a vim kolik muzu mit summu a kolik mam profizzovanejch slotu, to je docela jednoducha matematika...
Přeji pěkný den!
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

no já v tom ani problém moc nevidim, ze začátku změny se mi párkrát stalo, že jsem měl plný sloty, ale teď už hodně dlouho ne (ani když jdu někam sám), takže možnost kontroly slotů považuji za zbytečnou
The Pukka Ranger
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

je to pravda no...prostě se musí počítat a je to oki 8) ....hold matice se nevyhneme :wink:
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Papez píše:
Skodic píše:
Ne ty tupoune, mě zajímá, jestli se mi už uvolnily sloty. To že máš v hlavě hovno, ještě neznamená, že ho musíš vypouštět ve formě sraček typu "podívejte, nic jsem nenavrhnul, nikdo mě nemá za co zesměšňovat!" :roll:

PS: A ano, vím že mám smůlu, sumy si musím hlídat každopádně :P
Papeži opět jsi předvedl dávku Své omezené inteligence, která je již na hodně nízké úrovni. To je přesně ono Já nic nenavrhnul, proto mě nemůžeš hodnotit, za to Ty jsi tady vyplodil takových hovadin, že by sis měl překontrolovat obsah své hlavičky, zda tam něco náhodou nevoní či nezavání :wink: ale napovím Ti moudrost to není
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Skodic píše: Papeži opět jsi předvedl dávku Své omezené inteligence, která je již na hodně nízké úrovni. To je přesně ono Já nic nenavrhnul, proto mě nemůžeš hodnotit, za to Ty jsi tady vyplodil takových hovadin, že by sis měl překontrolovat obsah své hlavičky, zda tam něco náhodou nevoní či nezavání :wink: ale napovím Ti moudrost to není
Jinými slovy,"inteligentní člověk přemýšlet nepotřebuje". :roll:
Rozumím, jsi naprosto geniální.

(Čili "nevědomost je síla". Kde já to jen slyšel? :lol:)
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Papez píše:
Skodic píše: Papeži opět jsi předvedl dávku Své omezené inteligence, která je již na hodně nízké úrovni. To je přesně ono Já nic nenavrhnul, proto mě nemůžeš hodnotit, za to Ty jsi tady vyplodil takových hovadin, že by sis měl překontrolovat obsah své hlavičky, zda tam něco náhodou nevoní či nezavání :wink: ale napovím Ti moudrost to není

Jinými slovy inteligentní člověk používá hlavu a použije to co v ní má, než založí "další nesmyslný topic". Což u Tebe neustále postrádáme, ale třeba to bude časem lepší a lepší
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Skodic píše:
Papez píše:

Jinými slovy inteligentní člověk používá hlavu a použije to co v ní má, než založí "další nesmyslný topic". Což u Tebe neustále postrádáme, ale třeba to bude časem lepší a lepší
Jj, kdo nic nedělá, nic nezkazí :P
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Mira už to, po Triglavově nakládačce, přešlo :p
podpis
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Duffy píše:Mira už to, po Triglavově nakládačce, přešlo :p
Mir jen čeká...

A pak rozpoutá Peklo !
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

Piscot píše:
Duffy píše:Mira už to, po Triglavově nakládačce, přešlo :p
Mir jen čeká...

A pak rozpoutá Peklo !
spis vystrizlivel :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Odpovědět