Skriptor píše:diky moc wilsone ..... ale aj tak nechapem naco sa to prerabalo ked to fungovalo aj tak
ten kvest bugoval, proto se zavrel...
myslis to ked tam hodilo viac drakov co vtedy pomazali plno ludi?
ano presne tak, a proste cesi sou takovy, ze vsechno co jde tak zneuzijou, tak proste pokud se to neopravi, tak cas od casu by si nekdo snazil zas zabugovat, a gm taky nejsou online porad, aby na to vzdycky prisli, kdyz se to nekdo pokusi zneuzit, tudiz musi prijit zavreni a prebudovani ...
Jestli jde o to, aby do gate nešli hráči s klamákama, tak udělat mezimístnost, ve které by byly ort plošky+plošky na zabíjení klamáků (něco jako je v Ankh 3 u draka tuším) a z této místnosti teprve gate k drakovi...
Je pravda že by byla nutná nová místnost (škoda místa) ale alespoň nějaký návrh
Dan píše:Jestli jde o to, aby do gate nešli hráči s klamákama, tak udělat mezimístnost, ve které by byly ort plošky+plošky na zabíjení klamáků (něco jako je v Ankh 3 u draka tuším) a z této místnosti teprve gate k drakovi...
Je pravda že by byla nutná nová místnost (škoda místa) ale alespoň nějaký návrh
a co plošky jako v pridu kde nejdou vyhodit klamaci a k tomu portu by vedli dvere pres ktere by klaam neprošel, teda jestli je to reálné
aha sem přehlídnul wilznův post tak asi nic
Acarus píše:pokud mas nejakej navrh jak to predelat tak inspiraci se meze nekladou.
no napad mam co tak hodit nad port cedulku s napisom : Nevstupovat s vyhodenym klamakom porusenie = jail ..... alebo neco take
wau ! Tak na takovou novatorskou myslenku sem tady cekal ...
co je na mojej myslienke zle? inac podla mna hodit tam cedulku + spravit nekde predtym non klamak zonu by bolo jedno z riesenia a ak nie tak ma nemusite hned zasypat spamom jaky som dmnt
Skriptor píše:co je na mojej myslienke zle? inac podla mna hodit tam cedulku + spravit nekde predtym non klamak zonu by bolo jedno z riesenia a ak nie tak ma nemusite hned zasypat spamom jaky som dmnt
kdybys cetl muj post, tak bys vedel...
jak sem psal clovek je tvor vynalezavej, myslis ze by i pres tu cedulku by se dost lidi nepokusilo to probugovavat, pokud by to slo? Gm tu opravdu nejsou non-stop 24 hodin aby hlidali, jesli nahodou to nekdo nezkousi ...