Nefungujuci mikrofon
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak především klepnout 2x na iknoku reporkutoru na liště, aby ses dostal na playcontrol, na Možnosti->Vlastnosti, na volbě "nastavit hlasitost pro" vybrat Záznam, a nakonec u sloupku Mikrofon zatrhnout vybrat.
Další věc: v Ovládacích panelech vyber "Zvuky a zvuková zařízení", a na na kartě Zvuk zkontroluj, je-li vybrán název pro zvukovou kartu kterou chceš, a ne ten např. na desce.
Jsou to maličkosti, ale jeden nikdy neví. Fungoval mikrofon už předtím, nebo zprovozňuješ mikrofon poprvé?
Další věc: v Ovládacích panelech vyber "Zvuky a zvuková zařízení", a na na kartě Zvuk zkontroluj, je-li vybrán název pro zvukovou kartu kterou chceš, a ne ten např. na desce.
Jsou to maličkosti, ale jeden nikdy neví. Fungoval mikrofon už předtím, nebo zprovozňuješ mikrofon poprvé?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mikrak som doteraz pouzival tri roky, ak nie viac...
sranda je ze pomohlo to prve. bolo zvolene cd, neviem preco... dal som mikrak a slo to v poriadku. vtipne ale je ze asi pol hodinu na to ten mikrak zas nejde. nieco je pocut len ked si ho dam uplne ku peram a aj to ma v podstate vobec nieje pocut. hlasitosti som dal na max a je zvoleny mikrak...
sranda je ze pomohlo to prve. bolo zvolene cd, neviem preco... dal som mikrak a slo to v poriadku. vtipne ale je ze asi pol hodinu na to ten mikrak zas nejde. nieco je pocut len ked si ho dam uplne ku peram a aj to ma v podstate vobec nieje pocut. hlasitosti som dal na max a je zvoleny mikrak...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Imho jó no, ale kdyby to tu XY lidí nenapsalo před tebou,Papez píše:Samozřejmě že v tom může být zakopaný pes ty trubko.Oximus píše:Papez : xDDDD Myslím, že v tomhle problém fakt nebude
To rozsoudí Shadowsong, jestli je to tak nebo ne.
=>Dante píše:Mas to dobre zapojene ?:p ... nemas Mutnuty majk ?:p nemas pokazenu zvukovku ?:p
=>Shadowsong píše: hlasitosti su nastavene dobre.
=>Carolyn píše:Zkoušel ses prohrábnout nastavením v ovládacích panelech a v ikonce zvuku dole na liště? ;p
(Jo, já vím, že asi jo, já jen pro jistotu ^^)
=>Dix píše:S tema mikrákama bejvaj problémy často,zkus ovladace,nebo v nastaveni zvuku si povol mikrák jestli ho nemáš náhodou ztlumenej atd..
tak bych neřekl nic, no .pDucky píše:Častý problém je seslabený mikrofon pro záznam zvuku.
START --> Programy --> Příslušenství --> Zábava --> Ovládání hlasitosti
a tam dát vlevo nahoře
Možnosti --> Vlastnosti --> Překliknout z Přehrávání na Záznam --> dát OK --> Zaškrtnout vybrat u mikrofonu , zesílit na max a ještě je dobré dát upřesnit a zaškrtnout Zesílení(boost)mikrofonu
Ale jako mě si nevšímej jako, mě nejede VeEfko, tak se nudím a rejpu.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
tak som zistil ze ked ide mikrak co sa pc tyka tak nejde mikrak co sa headsetu tyka... ked sa tak nad tym zamyslim... mam jeden stary co funguje no len tak na 40%, druhy ma mikrak v poriadku ale zle sluchadla, treti ma sluchadla skvele ale nefunguje mikrak... myslim ze budem radsej len na mape :p
v kazdom pripade dakujem vsetkym (
v kazdom pripade dakujem vsetkym (
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Stejně jako tyPapez píše:Jestli chceš rejt, věděl bych o pár neobdělaných záhoncích. Určitě bys tam byl užitečnější než tady :pOximus píše:Vždyť vole rejpu do Papeže, ne do tebe ;pDix píše:Hey ýmo,ale ja jebu to ze nekdo neco rekl podobnyho predemnou,ja pisu odpoved na dotaz,ne na to kolik lidi tam co psalo--
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
aha ja byl dost nametenej ten den,takze ani nevim ze sem ti to psalOximus píše:Vždyť vole rejpu do Papeže, ne do tebe ;pDix píše:Hey ýmo,ale ja jebu to ze nekdo neco rekl podobnyho predemnou,ja pisu odpoved na dotaz,ne na to kolik lidi tam co psalo--
[color=red]Mr.[/color][size=100][color=yellow]DixXx[/color][/size]
[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]