AC trader

Vaše nápady a návrhy
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

AC trader

Příspěvek od Pallando »

v závislosti koulovitosti, mel bych tu navrh, jak by se snaze mohli kompletovat topka

a) AC trader by vymenoval random casti, ktere zrovna nemate na sobe
pr. kdyz prijdete s hrudi a nohama, tak by vam mohl vydat pouze hlavu/ramena/ruce/(krk)

b) AC trader by mel fci za nejaky obnos gp, pripadne ac (treba 200), vymenit cast v baglu, za nejakou jinou (pripadne za nejakou jinou, kterou nemate na sobe)

pomohlo by to v kompletovani topek a tudiz v jejich noseni...
Přeji pěkný den!
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

jsem jedine pro, protože:
1) třeba u ranga nosit jen část topka je o ničem
2) nevím jestli schválně, ale přijde mi, že v pokladech se až moc často objevují ty samé části
3) a i když je ac trader random, tak nekterý části ne a ne padnout
The Pukka Ranger
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Xviva píše:Víš co, taky by mě sralo, kdybych za rok(?) nebyl schopnej poskládat topko :p.
nejde o to zvýšit jejich počet, ale zefektivnit jejich nošení tím, že nebudeš mít 3 ramena a 2 rukavice, ale komplet kterej pak budeš nosit a využívat
The Pukka Ranger
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Patejl píše:A nemyslite ze byste to potom meli uz uplne jednoduchy? Uz tak mi prijde, ze diky ACckum je ve svete hodne topek...
jj topek dost, ale jsem zvedav jak na sebe natahnes troje rukavice
Přeji pěkný den!
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Tobias píše:nejde o to zvýšit jejich počet, ale zefektivnit jejich nošení tím, že nebudeš mít 3 ramena a 2 rukavice, ale komplet kterej pak budeš nosit a využívat
Já to chápu, ale už samotným zavedením ACček se zpřístupnil přísun topek a to hodně. Jelikož si jednu část můžeš skupovat/skladat po malých dílech (to znamená že je v podstatě přístupné všem). A hlavně si můžeš udělat část pro jakékoliv povolaní chceš a ne jen tajně doufat, že GMko mělo dobrou náladu a sáhlo zrovna po fena chainu a dalo ho do pokladu.

EDIT: Teď kdyby ty ACčka vůbec nebyly a byl si odkázanej jen na GMka. Založil by si topic alá "Prosím GM víc fena hrudí a nohou do pokladů"? Pochybuji. Páč by se ti každé GMko vysmálo.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Patejl píše: ve svete je hodne topek...
Pry ho ma kazdy druhy, jen ja jsem furt ten prvni co ho nema :(

Jinak si mylsim ze to neni spatny napad, spis bych zavedl do dialogu ze"chces [hlavu], [ruce],[nohy], .... . Ono by pak z vyvesky asi vymizelo "vymenim 1200AC za angel rukavy, ..." a dalsich 10 podobnych inzeratu ktere se opakuji uz pul roku denodenne.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Xviva píše:Já to chápu, ale už samotným zavedením ACček se zpřístupnil přísun topek a to hodně. lo.
no to určitě, a taky to přispělo k většímu kšeftování s nimi. nebylo by na škodu třeba posunout respawn ac tradera více do středu nebo ke konci dungeonu. protože za současného stavu je možné oběhat všechny potencionální dungy za +- hodinu (krom shame a drowu)
The Pukka Ranger
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Tobias píše: 2) nevím jestli schválně, ale přijde mi, že v pokladech se až moc často
Do pokladů se převážně umisťují ty části topek kterých je ve světě nejméně.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Edail píše:Do pokladů se převážně umisťují ty části topek kterých je ve světě nejméně.
no tak to mám asi pech .) 3x fena ramena, který navíc kde kdo vyměňuje za jinou část na vývěsce
The Pukka Ranger
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Co možnost zvolit si konkrétní část za třeba dvojnásobný počet AC?
Takže buď náhodná část levněji, nebo konkrétní část dvakrát dražší?
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Triglav píše:Co možnost zvolit si konkrétní část za třeba dvojnásobný počet AC?
rozhodne lepsi nez pichnuti topkem do oka, jsem pro

EDIT: no a nebo Rasluv navrh, takovejch 1,5-1,8k by nebylo spatnych
Naposledy upravil(a) Pallando dne 05 kvě 2008 15:12, celkem upraveno 1 x.
Přeji pěkný den!
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Triglav píše:Co možnost zvolit si konkrétní část za třeba dvojnásobný počet AC?
Co spis 1500 - 1750 aby to človeka nelakalo radsi si pockat 2x na random část (:

edit: Lewe :lol:
Naposledy upravil(a) Perun dne 05 kvě 2008 15:29, celkem upraveno 1 x.
V.I.R.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

mna tiez napadlo nejakych 1,5/1,6k za konkretnu cast alebo 1k za random.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Tobias píše:
Edail píše:Do pokladů se převážně umisťují ty části topek kterých je ve světě nejméně.
no tak to mám asi pech .) 3x fena ramena, který navíc kde kdo vyměňuje za jinou část na vývěsce
No jo, ale kolik topek a jaké jsou u hráčů aktivně hrajících a u hráčů, kterým to rezne v sekurce, to už se bohužel nijak zkoumat nedá a to pak ty části holt trochu zkresluje =)
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

A nebo co udelat menice, podobneho jako na Mystiky. Kdyby se osetrila durabka, tak ze kdyz mu prinesu krk 35/35 aby mi dal treba nohy 35/35 a ne 100/100. Pokud by se menic soupnul nekam daleko popr na konec pride/despu tak by plnil jak ucel toho ze hrac o to muze prijit tak i obtiznost vymeny kdyz je to to Topko.
Perun píše: Tak to fakt radsi za to dam 2K nez abych mel osuntele nohy :p

1500 - 1750 je ale idealni :p
Ja to nemyslel za osuntele nohy, ale aby nekdo kdo je bude mit prave osuntele nezasel si je vymenit a nedalo mu to nove. Proste by jsi dostal vec stejne durability s jakou jsi ji tma prines.
Naposledy upravil(a) Byotch dne 05 kvě 2008 20:48, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Byotch píše:A nebo co udelat menice, podobneho jako na Mystiky. Kdyby se osetrila durabka, tak ze kdyz mu prinesu krk 35/35 aby mi dal treba nohy 35/35 a ne 100/100. Pokud by se menic soupnul nekam daleko popr na konec pride/despu tak by plnil jak ucel toho ze hrac o to muze prijit tak i obtiznost vymeny kdyz je to to Topko.
Tak to fakt radsi za to dam 2K nez abych mel osuntele nohy :p

1500 - 1750 je ale idealni :p
V.I.R.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

jo no suhlasim s perunem , 2k je uz zas moc a tym padom by sa docielilo ze by sa nevyuzivalo az tak dobre tato moznost 1,5k je uplne optimum, bo kazdy place ze je malo topek v pokladoch (a ze je) ale ked ten clovek neve poskladat topko bo random -> nenosi ho--> nepride o neho = hromadenie topiek --> geem nedavaju topka... zacarovany kruh)
ad k tomu co tu spominal ohladom dobrej nalady geem, kedysi tych topiek bolo v pokladoch viac a netvrdte mi ze nie, ak ste behali tak viete...
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Acarus

Příspěvek od Acarus »

ja bych ac klidne zrusil. a hlavne to neni prmarni tok topek do systemu, ze ?
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Pokud možnost směnit AC za nějakou konkrétní část (žádný jiný úřípustný návrh tu zatím nepadl), tak ten dvojnásobek ceny je minimální hranice. Spíš to bude dráž, nebo třeba i levněji ale bude to hazard, jako že třeba při 50% situací o AC hráč prostě přijde.
Jak už tu bylo řečeno, AC vznikly primárně proto, aby bylo možné v pokladech nepreferovat jedno konkrétní povolání. Ne proto, aby hráči měli k TOP zbrojím snadnější přístup. A už vůbec neplatí že by AC byly nějakým primárním zdrojem. To je nesmysl. Zdrojem jsou poklady a AC je prostě jen jiná forma toho topka.
Spherovitost při náhodném vydávání částí zbroje kompenzují GMka při umisťování topek do pokladů natvrdo.
Vedlejší přínos AC je v tom, že do pokladu je možno umístit třeba "půl topka". Třeba do pokladu, který si půl topka zaslouží, ale nezaslouží si topko celé. Není to tedy pravidlem, ale je možno zaokrouhleně říci, že AC jsou k nalezení tam, kde nejsou k nalezení celé části. A vzhledem ke Spherovitosti a výše řečenému, pokud chce někdo komplet, musí chodit i ty dungeony kde najde celou část. Možná. Jinými slovy, sestavovat celý top komplet jen z AC je o dost náročnější než sestavovat ho tak nějak z obou zdrojů a to je záměr.

Topek je na serveru dost, relativně dost je i kompletů. Není přímo v našem zájmu nějak napomáhat tvorbě kompletů dalších. Ano, každý by chtěl mít komplet. Ale tomu nastavení serveru podřizovat nemůžeme.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

ac by max ztratili na nějaké ceně ale šlo by do toho dost lidí
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Odpovědět