Magicke kovove roby, postih za zabiti atd.

Vaše nápady a návrhy
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Magicke kovove roby, postih za zabiti atd.

Příspěvek od Mallory »

Byotch píše:
Mallory píše:
No vis on ma docela pravdu, kdyz budes v prirode chodit ve valorku s +5 zbrani, tka te zadnej modrak nesjede. Ale pokud chces machrovat v blacku s +9 hold si davej bacha. Stejny jako v dungu kdyz nejsi schopen prezit tak to tam neber.

vis co by me zajimalo? cetli jste vubec to co jsem psal? pripada vam ze sem nejaka smucka co tu breci protoze prisla o rozsekany bloodko?
Jasne sem cekal navrhy a diskuzi ale me pripada ze tady jde jen o rejpani... vcelku to tu bylo v pohode, az do te doby nez jeden inteligent napise.
Ses debil nemas nic nosit, nemas bejt afk, nemas nikam chodit, a kdyz a umres tak ses lama proto zes to nemel tahat :pp mi rekni co to je za odpoved????
navi cto rekne nekdo kdo me nezna, jinak by vedel ze si tech kompletu muzu koupit treba 100 a umirat s tim kazdej den a smat se tomu . Z principu mi vadi tohle jednani lidi a chtel sem si o tom popovidat a kouknat na nazory ostatnich.
A opravdu je v celku logicke a to napadne kazdeho ze ve verite me nikdo asi zabijet nebude.... ale o tom se nebavime ne? nebo reseni bude takove ze proste v GZ se bude chodit v ress robach?....

to Byotch: alt+F4 bych mel jako ITák znát, nb runu mam, bejvak mam takovej ze se na nej nikdy nezmuzes.
Fakt se divim ... 8 let sem celkem nenapadnej , konecne si udelam ucet abych se moch zapojit do diskuze a alespon sdelit moje postrehy za tech par let a jeste se nechavam vyprovokovat takovejhlema arogantanima lidma co si nevidej na spičku nosu... Ostatni se aspon zapojili do diskuze ale vis co se rika "dycky se najde nejakej b.... co plave proti proudu"
priste vice mysli a uber ty arogance ty mahře :o)
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Mallory píše:..jinak by vedel ze si tech kompletu muzu koupit treba 100 a umirat s tim kazdej den a smat se tomu..

to Byotch: alt+F4 bych mel jako ITák znát, nb runu mam, bejvak mam takovej ze se na nej nikdy nezmuzes.
(..)
priste vice mysli a uber ty arogance ty mahře :o)
Nic proti, v zasade mas pravdu, ale to co pises ty v odpovedi, je taky arogantni jak noha.. ;p)
Edit Dole: Pak tedy je vsechno v naprostem poradku (aspon teda myslim) :p
Naposledy upravil(a) Raegann dne 29.04.2008 12:37:13, celkem upraveno 1 x.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

ano taky to tak bylo myšleno !
specialne pro Byotcha :p
ja ho taky neznam.... nevim koho hraje, jak hraje atd. tak si do nej taky arogantne rejpnu...
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Mallory píše:
Omlouvam se ty jediny v tomto topicu mas pravo se vyjdravat a mas ve vsem pravdu. Zvlaste se omlouvam za to ze jsem rekl ze kdyz nejsi schopen prezit ze to nemas tahat a ze souhlasim s nazorem NightKillera promin.

Proc se nevyjadris k tomu memu druhemu prispevku?

Edit: Navic az budes mit pripominky k tomu co pisu, podivej se jestli nepises o nekom uplne jinym viz alt +F4 a dalsi veci. :roll:
Mallory píše:nebo reseni bude takove ze proste v GZ se bude chodit v ress robach
Guard zona - hlidana zona - muzes si zavolat straze. Ono je treba neprijemny kdyz te nekdo v GZ zabije, ale to tu bylo dycky, stacilo kdyz jsem jako NB(pred 5lety) sel z HB odlog u kovarny u cechu, pristi den nalog a byl jsem mrtvej. A jen kvuli tomu ze jsem nesel do safe zony nebo nehid pred odlogem.

Jako tohle ma bejt stredove hra kde clovek muze zemrit. Ano jisty veci nejsou osetreny, ale to ze chces zdrazit vykupovani ressu kdyz mas na 100 kompletu a muzes se tomu smat je pekny ale ne kazdej je na tom tak dobre. To se rovnou na DP muzou zavest auticka a metro ktery doveze hrace rovnou k pokladu kdyz neni schopen prezit ani v GZ. Kdyz te nekdo v GZ sejme tak vetsinou kvuli tomu aby te nastval ne kvuli mamonu. Proti takovejm lidem ti zdrazeni odkupu kilu fakt nepomuze. Ale odnesou to obycejni hraci.

...........
A ted trochu vseobecne. Ono prave lidi ktery maj bejvaky, rare veci, nebo 100 kompletu, ze se ja na to nikdy nezmuzu si tech veci vubec nevazej. Ja sem si za tu dobu uz taky nastradal majetku tak za 20M a vazim si ho ze bych nikdy svoji postavu nenechal stat AFK oblecnou v topku na snow mustoj v bance, nebo lezet nb bss na zemi v baraku popripade tahal rare komplet na HB kdyz vim jaka tu je situace. Jednou jsem afk michal v trin hq kde me typek sjel sumem a loot mi asi 10k regu. A od ty doby nevytahnu paty z baracku. A to jen proto ze vim ze zadny systemovy pravidlo tyhle lidi od hry neodstrani, ale budou tu vzdycky a nikdy nevis kdo to je.
Naposledy upravil(a) Byotch dne 29.04.2008 14:32:08, celkem upraveno 8 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Rod Sacketts
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts »

To Mallory:
Docela rychly postrech ze jsou tady lidi co se snazej jen si pridat nejakej ten post i za cenu kdyby mneli kecat o necem jinym... proste ty prispevky od nich nekomentuj je to zbytecny.... "Hazet perli svinim"
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Nelezte na forum a mate klid :p
V.I.R.
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

ok nebudem se tu hadat nejsme deti myslim ze slo spise o nedorozumneni mezi nami.Asi sem odpovidal na spatny topic nekoho jineho to se omlouvam.

ano cet sem to, ono to neni spatnej napad vubec presunout remover do dungu (uz takhle jsou tam truhly pro neplatice napr. v cove)
otazkou je jaky dung :p aby na to zase nedoplatili ty co si ten kill rekneme udelaj nechtene. A mimoto nekolikrat sem videl ze vetsina modraku pouziva jinou postavu (zrejme i jiny acc)
na delani prasaren a nemyslim si ze problemy delaj jen pvperi apod. Ale na druhou stranu by se to urcite nekolika lidi tykalo takze napad by urcite z casti problem resil.
JA bych byl ale stejne pro oboje, jak zdrazit, tak i klidne presunout klido to fakt neni spatnej napad protoze si ten dotycnej vezme ty ukradeny veci do dungu a treba umre aspon :o))))
to zdrazeni si porad myslim ze aspon 200k proi dnesni iflaci by mohlo bejt ok.(sice to taky absolutne nevyresi ani polovinu prasaren ale nejakou treba ano).

Bohuzel cim vic nad tim premejslim tak mi to pripada zbytecne oboje.... stejne ten dotycnej tu prasarnu udela, proste si vycihne zase nekoho aby se mu to vyplatilo i tak.
Z pohledu ber si do gz Verite atd. mas naprostou pravdu... kdo by te taky zabijel ze. Ale pochop me je to celkem jedno, ja sem taky zalezlej v tom svym baracku mimo gz a lidi si nevsimam prave proto ze vim jak to tu momentalne chodi.
A rare veci bych na zemi taky nenechaval... ale prijde mi dost smutny ze to uz tak daleko zaslo, ze se musim shovavat doma a s blue hracema radsi ani nekomunikovat abych nenarazil na zlodeje nebo tak. a veci mit schovany aby je pokud mozno nikdo nevidel a
nevedel kde je mas, kde bydlis atd. i presto aby to nevyznelo spatne verim ze se situace treba zlepsi jednou, ale v tomhle pripade uznavam ze tenhle problem se zrejme neda vyresit a pokud tak urcite ne ke spravedlivemu vysledku.
Ale je mozny ze cim vic se toho stane tak casem lidi zjisti ze je lepsi a nejlepsi delat to co ty bejt doma a nikomu nedavat sanci te okrast. Jen mi to prijde hooodne smutny......
NightKiller
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od NightKiller »

Mallory píše:Jen mi to prijde hooodne smutny......
Mě přijdou hodně smutný ty tvoje kecy,měl by si se občas zamyslet o tom,že Online hry hrají hráči a mezi takovýmí se najdou i ti horší jedinci,neboli prasata.A opravdu zařídit se proti tomu aby se ti nic nestalo je velmi jednoduché,spěcham tak napíšu aspoň pár "Tipu"
1)Nepřendávej si věci z harvu na rare věci když přelezeš do gz nebo na trh,to je k ničemu pokuď te nevzrušují pixely.
2)Když chceš mít jistotu s equipem tak odlogni.
3)Zalez na nějaké málo frekventované místo a hidni.
4)Zalez do baráku.
5)Zalez do Cechu.
6)Zalez k městské stráži.
7)Zalez na Trh.
8)Zapni si trapné makro které když ti nekdo ubere HP zvolá"Guards"
9)Jestliže jdes po městě a někdo do tebe začne castit a ty nestihneš napsat Guards,tak je chyba někde mezi počítačem a židlí.Rada:Doporučuji singleplayerovky bez real timu.
10)Jestliže si pk a jsi ve městě,například si potřebuješ usnadnit cestu,tak skočíš do britu a při pohybu modráka či jeho následném a velmi inteligentním zařváním guards(70% případu)odlogni,pvp nejedeš a tím pádem je odlog povolen.Pokuď ale odloguješ tak nesmíš nikoho v blízké době zabít jinak by to bylo porušování pravidel.
11)Dej si všechny oblečené věci do inventáře a nasaď jen robu nebo plášť,potom tě nějaký lowbík jen těžko napadne.
12)Nezapínej UO.
13)Požádej o Ban od GM.
14)Zařvi svoje acc a heslo na trhu.
15)Smaž acc.
Tak toto jsou různé tipy při kterých je malá šance že můžete přijít o věci(Zě vás samozřejmě zabije modrák v gz).V některých případech je vyloučena smrt.Pokuď znáte podobné tipy tak se s námi podělte a doplňte.
Edit:200k?A co když někdo v lagu zabije někoho při sparryingu.Vyloučeno zdražení :wink:
Dhaos-Prapodivný Modrý Nekromant na lamě
Lucius Vorenus-Hodný červený Nekromant na koni
Locke Cole-Chaotický Nekromant na zostovi
NightKiller-Warrior s +7 max +20 částmi
Borbarad-Hyperaktivní čas od času červená zbuglá žába
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

NightKiller píše:
Mě přijdou hodně smutný ty tvoje kecy,měl by si se občas zamyslet o tom,že Online hry hrají hráči a mezi takovýmí se najdou i ti horší jedinci,neboli prasata.A opravdu zařídit se proti tomu aby se ti nic nestalo je velmi jednoduché,...
Prejdu na klasiku, NightKillere... Mluvis vazne jak male dite... :wink:
...Soudni hraci z DP, pochopili, ze to Mallory a jemu podobni, mysli dobre...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Eliska píše: To Anansi : Ano je hodně nadsazená, ale taky klesá hodně rychle dolů.;-)
Vzdyt tak to ma taky byt... ta kovova soucast na magicky robe je bonus navic ktery nadsazuje maguj armor na hodnoty, kterych by mag dle meho nazoru vubec dostahnout nemel. Kdyz tento bonus omlatis zustane ti armor normalni magesky coz je podle me v poradku... hold si budes muset ty roby brat dve... jednu obyc na zacatek dungu a pak jednu kovovku na tezsi casti kdy ten armor potrebujes....
Edit: Zbrane z sutru sou taky urcitej bonus navic a kdyz beru zbran z sutru musim k ni mit i obyc jinak ji hned rozmlatim.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Můžeš už prosím po x vyjádřeních GMek pochopit, že to je záměr a že to tak má být.

Vysvětlení proč to tak má být už ti tu dokonce polopatě napsal i hráč. Zkus se nad tím prosím zamyslet a pochopit to. děkuji
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Caroline píše:
NightKiller píše:
Mě přijdou hodně smutný ty tvoje kecy,měl by si se občas zamyslet o tom,že Online hry hrají hráči a mezi takovýmí se najdou i ti horší jedinci,neboli prasata.A opravdu zařídit se proti tomu aby se ti nic nestalo je velmi jednoduché,...
:( nejsem soudny hrac :(
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
NightKiller
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od NightKiller »

Enquea píše:
Caroline píše:
NightKiller píše: Mě přijdou hodně smutný ty tvoje kecy,měl by si se občas zamyslet o tom,že Online hry hrají hráči a mezi takovýmí se najdou i ti horší jedinci,neboli prasata.A opravdu zařídit se proti tomu aby se ti nic nestalo je velmi jednoduché,...
:( nejsem soudny hrac :(
Stejně nemá cenu něco říkat dětem,pořád budou mluvit a ostatní neposlouchat a přitom stačí tak málo...avšak pro některé zřejmě hodně.A udělejte si nějaký topik na brečení v offtopiku,tohle je moc.
Dhaos-Prapodivný Modrý Nekromant na lamě
Lucius Vorenus-Hodný červený Nekromant na koni
Locke Cole-Chaotický Nekromant na zostovi
NightKiller-Warrior s +7 max +20 částmi
Borbarad-Hyperaktivní čas od času červená zbuglá žába
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

caroline a dítě :ppp
sry za OT ale tohle sem nemohl nenapsat :)

jinak zeptat se ano ale pokud samo GM napíše , že to řešit nebude tak asi to opravdu změna nečeká, navíc se zas tak negativně nevyjádřilo viz
Triglav píše:Není vyloučena ještě nějaká úprava, nicméně současný stav berte jako na nějakou dobu definitivní.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Nuharu
Murderátor

Příspěvek od Nuharu »

Všechno podstatné už jste se dozvěděli, takže chvilku psst, trochu to tu bude chtít promazat... a pak se uvidí ;p
[i]Šplhounka[/i]
Zamčeno