Byotch píše:No vis on ma docela pravdu, kdyz budes v prirode chodit ve valorku s +5 zbrani, tka te zadnej modrak nesjede. Ale pokud chces machrovat v blacku s +9 hold si davej bacha. Stejny jako v dungu kdyz nejsi schopen prezit tak to tam neber.Mallory píše:
vis co by me zajimalo? cetli jste vubec to co jsem psal? pripada vam ze sem nejaka smucka co tu breci protoze prisla o rozsekany bloodko?
Jasne sem cekal navrhy a diskuzi ale me pripada ze tady jde jen o rejpani... vcelku to tu bylo v pohode, az do te doby nez jeden inteligent napise.
Ses debil nemas nic nosit, nemas bejt afk, nemas nikam chodit, a kdyz a umres tak ses lama proto zes to nemel tahat :pp mi rekni co to je za odpoved????
navi cto rekne nekdo kdo me nezna, jinak by vedel ze si tech kompletu muzu koupit treba 100 a umirat s tim kazdej den a smat se tomu . Z principu mi vadi tohle jednani lidi a chtel sem si o tom popovidat a kouknat na nazory ostatnich.
A opravdu je v celku logicke a to napadne kazdeho ze ve verite me nikdo asi zabijet nebude.... ale o tom se nebavime ne? nebo reseni bude takove ze proste v GZ se bude chodit v ress robach?....
to Byotch: alt+F4 bych mel jako ITák znát, nb runu mam, bejvak mam takovej ze se na nej nikdy nezmuzes.
Fakt se divim ... 8 let sem celkem nenapadnej , konecne si udelam ucet abych se moch zapojit do diskuze a alespon sdelit moje postrehy za tech par let a jeste se nechavam vyprovokovat takovejhlema arogantanima lidma co si nevidej na spičku nosu... Ostatni se aspon zapojili do diskuze ale vis co se rika "dycky se najde nejakej b.... co plave proti proudu"
priste vice mysli a uber ty arogance ty mahře