Fishing vs lvl map
Fishing vs lvl map
mam už delší čas max. Fishing, tak by mne prosim zajimalo, jak je to s vylovením flašek s mapama z moře,teda s konkrétním jejich levelem, zas nejaká pravděpodnost, nebo je to uplně jinak? diky
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fishing vs lvl map
je to náhoda aka mapka ti padne.mne začali padať cca. od skillu 67 prvých 10 bolo-2x4 , 4x 3 ,1x 2 ,3x 1 levelAl Axa píše:mam už delší čas max. Fishing, tak by mne prosim zajimalo, jak je to s vylovením flašek s mapama z moře,teda s konkrétním jejich levelem, zas nejaká pravděpodnost, nebo je to uplně jinak? diky

tak náhodně to mapky jistě nedává, myslím si, že je to zařízený na větší šanci na menší level, mapky lovím pravidelně cca každé 2 až 3 hodky,ale zatím jsem dostal asi toto: 4,3,4, pak max. fishing 2,3,1,1,2,1,2,3,1,2,1,1,2,1,2,1 .a ani jedna ctyřka ci trojka? no jen jsem to odeslal tak jsem chytil za 10 min. 2, za dalších 15 min 4ku, to by mne zajímalo jaký GM to čte a ovlivnuje?
No vem si ze mas pravdepodobnost na konstce 1:6 ze hodis treba cislo 5. Ale muze se ti stat ze i kdyz hodis 10x za sebou tak tu 5 proste nehodis. To je ta nalada.Al Axa píše:mno to byl ftip loulo, ale co je nálada koule, nekdo jí musel naprogramovat, žádná nálada neexistuje či něco podobného, musí to být naprogramované
Naposledy upravil(a) Byotch dne 19.04.2008 20:44:10, celkem upraveno 3 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Víš co to je "nálada" Koule ?Al Axa píše:mno to byl ftip loulo, ale co je nálada koule, nekdo jí musel naprogramovat, žádná nálada neexistuje či něco podobného, musí to být naprogramované
Jestli trošku umíš programovat tak si vytvoř jednoduchy generator náhodnych celých čísel od 0 do 100. A pak si nech vypisovat výsledky třeba po 20 do sloupců. Pak pochopíš co to je "nálada" Koule.
Tohle je jenom jakýsi základ pro pochopení. U skriptů ve Shere jsou pak přidané další faktory které ovlivnují výsledek.
PK ? Na takove lidi se nemužeš zlobit ... opravdu jenom politovat, třeba mají problemy doma, bije je otec a matka alkoholička. Lepší ze zabíjí lidi ve hře než v realu.
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
mno to neni pravda, posledne kdyz nekdo (long :p) brecel ze mu padaj moc velky poklady tak se zrusil drop petek a zrusil drop topek ze ctyrek
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Kecka Ppecka
- Book Snake
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Prafotr Morava píše:gm už řikali že hlad na dp vliv nemá leda na to že si nesníš salát když seš přežranej
zalezi jak si to preberes..Triglav píše:Žádný viditelný efekt to nemá (tj. v číslech se to nikde neprojeví), ale to neznamená, že to nemá žádný vliv na některé věci. Rozhodně hlad nepodceňujte ;o).
hemeneks more gadzo vazelina!