Wilson píše:Jo tak sem dnes zjistil ze ke me uz taky prisel nekdo jak do samosky :p
Co ti ukradli????
Dobre uz ma to nebavi rozoberat proste vykradli nas dom s tou vecou moj priatel na trhu nestal nikdy a pouzival ju furt ked chodil kopat mapy a veci podobne... a preco ta trapi ze to tu rozoberame na 10 stranach?? aspon sa nenudime a mame sa o com bavit.... a nechapem preco ti aj prekaza ze sme na trhu je to moja osobna vec ci budem stat na trhu alebo budem niekde inde... a uz uplne jedno ti moze byt co mam na sebe oblecene a ak si si nevsimol to co mam bohvie co niejeArvin Salinas píše:povedz mi mila moja naco ti ta vec bude, pouzila si ju niekde inde ako na trhu? alebo ako lakadlo pre oci njubov beziacich okolo tvojho baraku? Imho vsetci ste len banda zavyslakov na pixeloch a mamonerov, ktori sa len predvadzaju vecami ktore namamonili povecsine necestnym okradacskym sposobom, povecsine LEN na trhu, ale raz pridu casy ked aj tam vam to zoberu.... Ach boze, plakat pre sprostosti, vazne dmnce. Ponadavat si v prvych 2 stranach ok ale rozoberat to na 10 stranach sa mi imho zda ubohe. Tot' vse z mojej stranyShelly píše:fakt cenne veci by som vratila...
Pixel Pixel Pixel
EDIT:toto by som sa fakt neodvazil povedat bez riadneho uvedomenia si veci. Tohto cloveka poznam sotva dva tyzdne ale nemam problem ho pozvat do mojho baracku kde mam volne pohodene veci. Fakt mily clovek....Napospas píše:Raeganne ty čórko, radši už mlč! ;p
A mezi nami je v podstate jeden rozdil, ty ses za ty tri - ctyri roky asi vubec nezmenil. Mne si nemohl ublizit nijak ani tehdy, natoz ted, nejsem zavisly na tvem soudu a nijak mne nemuze ublizit, ani ve hre mi nijak uskodit nemuzes. To je dalsi rozdil mezi nami - ja ti muzu uskodit prakticky kdy si zamanu a je to jen vec mojeho rozhodnuti, zda tak ucinim nebo ne. A vuci tobe opravdu nemam duvod citit jakoukoliv povinnost, takze jakapak moralka.Godon píše:Napospas , opravdu si srandu nedelam .... je to tak 3 roky z5 kdy jsme dosli Fire. A me spadl pytlik na zem.(mel jsem v nem nake Blood brnka pro vampa,podepsanou Robe of Blood- diky ktere se to potom nastesti dohledalo prez GM). A GMko nam opravdu potvrdilo ze to vzal Reagon.Prez vsechnu snahu zapiral az do posledni minuty.Nakonec to dopadlo tak ze veci vratil,ale jeho hloupost a drzost,tu si ponese naveky.
ked toto nazyvas "bavenie sa" tak uz som ticho ja tomu hovorim plakanie, pre neznalych cechov "brecim"Shelly píše:aspon sa nenudime a mame sa o com bavit....
<no_irony>jj moja ucta pani, ste skromne oblecena, som si neuvedomil, musel som podpichnut :p ....</no_irony>Shelly píše:ak si si nevsimol to co mam bohvie co nieje
Kaji jako souhlasim, ale zpusob jakym to bylo provedene tomu se prakticky ubranit neslo. Ano vsechno nahazet do securky. Ale proc pak platit najem v baraku nebo davat sochy za vlastni kdyz v nem clovek muze mit max 2 bednicky? Moralizovani poskozenych neni na miste dle me. Ty si vlastne jeste zaplatili za vykradeni.Kaj píše:Obrovska vetsina? Ja snad za sve X lete GMkovani nenarazil na kradez uctu, ktera by NEBYLA vinou majitele uctu. Tak odhadem 80% pripadu kradezi uctu je zpusobeno tim, ze majitel heslo nekomu sdeli, 20% jinou neopatrnosti majitele (loguje z kavarny, od kamose, dava si heslo shodne s jmenem uctu nebo naprosto primitivni, nema dostatecnou ochranu kompu apod.) Lide nejsou vestci aby vase hesla (pokud nejsou 12345 apod.) uhodli.Raegann píše: Ja si proste myslim, ze obrovska vetsina ukradnuti acc je zpusobena vinou majitele uctu. Nic vic, nic min, to, ze se acc kradly a kradou nepopiram..
Mam rad ludi, co nic nevedia a predsa sa do vsetkeho staraju... Osobne si myslim, ze mam dost veci (pixelov) ktore by som mohol ukazovat.. Robim to? Nie.. Kazdy kto ma pozna tak vie, ze vyberem nejaku vec, len ked uz niekto fakt dlho place... Mam tie veci, pretoze mam na ne viazu spomienky... Tak ako sa niekto pozrie na fotku, ja sa pozriem na item...Arvin Salinas píše:povedz mi mila moja naco ti ta vec bude, pouzila si ju niekde inde ako na trhu? alebo ako lakadlo pre oci njubov beziacich okolo tvojho baraku? Imho vsetci ste len banda zavyslakov na pixeloch a mamonerov, ktori sa len predvadzaju vecami ktore namamonili povecsine necestnym okradacskym sposobom, povecsine LEN na trhu, ale raz pridu casy ked aj tam vam to zoberu.... Ach boze, plakat pre sprostosti, vazne dmnce. Ponadavat si v prvych 2 stranach ok ale rozoberat to na 10 stranach sa mi imho zda ubohe. Tot' vse z mojej stranyShelly píše:fakt cenne veci by som vratila...
Pixel Pixel Pixel
Mas pravdu... Podla mna by sa GM mali zacat pomaly ale isto starat o hracov a aj ich motivovat k hraniu tym, ze sa o nich zacnu starat a nielen ich karhat a sankcionovat, pretoze pomaly sa ani nenazdame a fakt sa nebude o koho starat a potom uz bude neskoro...Byotch píše:Kaji jako souhlasim, ale zpusob jakym to bylo provedene tomu se prakticky ubranit neslo. Ano vsechno nahazet do securky. Ale proc pak platit najem v baraku nebo davat sochy za vlastni kdyz v nem clovek muze mit max 2 bednicky? Moralizovani poskozenych neni na miste dle me. Ty si vlastne jeste zaplatili za vykradeni.
www.darkparadise.cz/Hotpics/hotpic.php?hpid=620
keby si radsej quotoval moj posledny post coole ci mam este napisat ze sa idem obesit za to co som povedal aby si ma uz "nemal rad"? :pCool Art píše:...Arvin Salinas píše:....Shelly píše:....
Jiste ze se tomu ubranit dalo, kdyby si hraci cetli pozorne web. kde se pise (nasel jsem to tam dokonce dvakrat):Byotch píše:Kaji jako souhlasim, ale zpusob jakym to bylo provedene tomu se prakticky ubranit neslo. Ano vsechno nahazet do securky. Ale proc pak platit najem v baraku nebo davat sochy za vlastni kdyz v nem clovek muze mit max 2 bednicky? Moralizovani poskozenych neni na miste dle me. Ty si vlastne jeste zaplatili za vykradeni...
vidis to aj jedny svadobne saty ktore som mala a boli pekne biele mi znicili tak ze do mna na trhu buchali... prefarbila som si cloak ktory mal taku istu bielu farbu ako svadobne saty od tej doby je zeleny a farba nenavratitelna takze co vam poviem?? ja a mamon?? toho sa asi nikto nikdy nedockaArvin Salinas píše:ked toto nazyvas "bavenie sa" tak uz som ticho ja tomu hovorim plakanie, pre neznalych cechov "brecim"Shelly píše:aspon sa nenudime a mame sa o com bavit....<no_irony>jj moja ucta pani, ste skromne oblecena, som si neuvedomil, musel som podpichnut :p ....</no_irony>Shelly píše:ak si si nevsimol to co mam bohvie co nieje
EDIT: Beriem spet vsetky vyjadrenia ktore som povedal voci shelly a coolovi :p dozvedel som sa nejake "nove" skutocnosti a uvedomil si ze sudim bez nejakych podrobnejsich informacii... I'm sorry, I'm a lesbian....
Proste ja osobne nesanujem veci ktore mi zmizli, preto som ich mal vonku, sanujem len jednej, ktoru som mal neviem kolko rokov na magovi a len koli hlupej chybe, ze som si ju chcel predat na ine acc som na to doplatil... Proste to vsetko prislo v nespravny cas... Proste vsetky pre mna cenne veci drzim v sekurkach alebo na acc a len zrovna jednu vec, som hodil do baglika na kratku chvilku aby som si ju mohol zobrat s postavou, ktora nema pristup do sekuriek.. No vybral som si zlu kratku chvilku a doplatil som na to... Ved kto mohol predpokladat, ze prave v ten cas sa nieco stane, ked sa za 7 rokov nestalo nic... Kto mohol cakat, ze hoci vsetci vedia, kto kradol a preco kradol, kde veci skoncili a preco tam skoncili ale i tak proste neurobia napravu.. Niekedy som veril tym pravidlam na stranke DP, ktore su v prospech hracov ale fakt o nich zacinam pochybovat, pretoze sa stale uplatnuju len tie, ktore nas poskodzuju a tie, ktore by nam mali pomoct a ktorych je na prvy pohlad viac sa zanedbavaju a prehliadaju... Preco tam ale su? Hmm? Asi aby prilakali a nablaznili novych ludi, ze sak podte hrat k nam, my sa o vas postarameKaj píše:Jiste ze se tomu ubranit dalo, kdyby si hraci cetli pozorne web. kde se pise (nasel jsem to tam dokonce dvakrat):Byotch píše:Kaji jako souhlasim, ale zpusob jakym to bylo provedene tomu se prakticky ubranit neslo. Ano vsechno nahazet do securky. Ale proc pak platit najem v baraku nebo davat sochy za vlastni kdyz v nem clovek muze mit max 2 bednicky? Moralizovani poskozenych neni na miste dle me. Ty si vlastne jeste zaplatili za vykradeni...
"Vykrádání domů
I když by měly být Vaše věci v domě v relativním bezpečí, 100%-ní jistotu v tomto případě mít nemůžete. Přes snahu tvůrců hry a GM se občas najdou jedinci, kteří naleznou skulinku, pomocí níž se do Vašeho domu dostanou a některé cennější předměty si odnesou. GM v tomto případě mohou pomoci nalézt způsob, jak tomu do budoucna zabránit, ovšem nemohou garantovat vrácení věcí. Proto si opravdu cenné věci ukládejte do banky.
Existuje celá řada způsobů, jak vykrást dům, ........ "
Jasne na webu upozornujeme ze sphera je derava a jedine bezpeci jsou securky a banka. Jasne na webu upozornujeme ze majetek v pripade kradezi nevracime protoze to neni v nasich silach. Nas ty kradeze netesi o nic vic nez vas. Nesnazim se delat z obeti viniky, jen podotykam, ze informaci o moznem riziku bylo dost, stejne jako navody jak mu zabranit. Informace jste meli k dispozici, jak o riziku tak o zpusobu reseni kradezi - proc se ted divite, kdyz se riziko naplnilo a reseni probiha presne tak jak je na webu a v pravidlech uvedeno.
Ono kde kdo ovsem jo. Nevim sice podrobnosti, ale jestli dotycni ty veci hned treshovali tak proste jen za ucelem aby ty lidi nasrali protoze predem vedeli ze jim to nikdy nikdo nevrati. S banem museli pocitat, ale umysl byl proste nasrat co nejvic lidi a taky se jim to povedlo. Ja bych to cele asi dle rozsahu resil jinak, ale zalei kdy se na to prislo. Kazdopadne oni vyhrali a prave tim ze se veci nevracej.Kaj píše:Nesnazim se delat z obeti viniky
GM v žádném případě a za žádných okolností nenahrazují ztráty na majetku ve hře utržené a to ani v případě krádeží.Cool Art píše: Uprimne.. bol by fakt problem vratit poskodenym 1 az 3 veci podla uvazenia? Bolo by tazke ukazat, ze vam fakt na hracoch zalezi? A zacat sa im venovat? :roll: