Mam takovej ze vchod jsem uz nasel... ale nejspis to bude komplikovanejsi:o)Archonik píše:
Vampire
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli se to už řešilo, jen drobná poznámka k fire imunce: dát místo hlášky "Ziskal jsi az do smrti moc Temneho" na "Ziskal jsi moc Temneho az do smrti nebo prvni premeny", jelikož prvním morfem mizí a při proměně v člověka se už neobnoví. Stejně tak se i nesprávně zobrazuje počet nabití, ale to už je jen detail...
zbytecnostPapez píše:Nevim jestli se to už řešilo, jen drobná poznámka k fire imunce: dát místo hlášky "Ziskal jsi az do smrti moc Temneho" na "Ziskal jsi moc Temneho az do smrti nebo prvni premeny", jelikož prvním morfem mizí a při proměně v člověka se už neobnoví.
chapu ze hrajou lidi jako ty, ale i tak nemusi bejt vsechno jak pro blbce s kompletnim navodem k pouzivani
umysl, podpora kraftuPapez píše: Stejně tak se i nesprávně zobrazuje počet nabití, ale to už je jen detail...
cyve, tohle mi nedelej, tolik srandy takhle k nociPapez píše: tak nejsem blbec
edit: pismeno
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 27.04.2008 20:22:49, celkem upraveno 2 x.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Protože se aspoň snažím poradit kdo co neví. A nepostím do každého. Někteří se například v sekci 'Vaše dotazy' řídí heslem 'řekni mi co nevíš a já ti povím, jak velký jsi idiot'. Obdobně i jinde, takže jediná sekce která je tady použitelná je Pokec.Dexxter píše: v tom je prave ten problem, prave preto, že postis do kazdeho topicu