The last attempt

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

The last attempt

Příspěvek od Oximus »

http://musicserver.cz/clanek/21956/Valka-proti-emo/
Rozumnou diskuzi, posty typu :"Hlavně se nepodřež" si nechte pro sebe,díky.
Podle mě už tohle není normální...Neexistuje racionální důvod pro tuhle nesmyslnou nenávist.Co si o tom myslíte ?
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Trička mají moc hezký, klidně bych si i jedno pořídila. ^^
Ta "nenávist" je celkem běžná, jenom emo je teď nějak oblíbený, tak se o tom mluví víc. Navíc ufňukánky bych řezala ať už jsou emo nebo ne, aby měli konečně proč brečet. ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Carolyn píše:Navíc ufňukánky bych řezala ať už jsou emo nebo ne, aby měli konečně proč brečet. ;p
To já taky, jenže tady to "jaksi" už nemá s ufňukaností nic společného.Já neviděl emaře brečet ani nepamatuju.
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

myslím si, že to tady nikoho moc nezajímá
The Pukka Ranger
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Re: The last attempt

Příspěvek od Kaj »

Oximus píše: Podle mě už tohle není normální...Neexistuje racionální důvod pro tuhle nesmyslnou nenávist.Co si o tom myslíte ?
Ale existuje. Podivej se na vetsinu ostatnich "hnuti" - naprosta vetsina je agresivne zamerena proti zbytku spolecnosti nebo jinym hnutim (at uz maji nutkavou potrebu se vymezit vizualne ohozem, ucesy, pohyby hudbou, slangem ... nebo akcemi: skin mlati anarchistu, anarchista skina, sprajer si znackuje zdi apod.). Naprosta vetsina si navic hraje na velke tvrdaky, kterych se narozdil od zbytku zmekcile spolecnosti nic netyka - jsou velci, zli a nebezpecni. Emo styl musi celkem nutne drazdit, protoze i kdyz ma samozrejme spoustu shodnych prvku ve snaze se vymezit proti ostatnim, narozdil od ostatnich vystavuji svou emocionalitu na odiv, zatimco ostatni ji povazuji naopak za slabost ... Osobne neshledavam zadny principilani rozdil mezi raperem ktery macha rukama jak vetrny mlyn, skinem ktery se jde nekam porvat a emakem co si nekde na netu pise o sebeposkozovani. Minimalne je agrese zamerena vuci sobe samemu mene nebezpecna nez agrese vnejsi.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Trollhammaren
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Trollhammaren »

mně je to salám. Jediný co k tomu řeknu je snad to, že když dojde na násilí tak je to špatně a je fakt fuk o jakou skupinu proti jaké skupině lidí jde
YHBT. YHL. HAND.

www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

pred 3-4 rokama kdo neposlouchal hip hop byl mrtvej muz dneska kdo neni emo jako by nezil pouze dalsi trend kterej zase za cas sklapne paraple.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Kaj píše: Minimalne je agrese zamerena vuci sobe samemu mene nebezpecna nez agrese vnejsi.
http://emobezpredsudku.blog.cz/
Opět dalš stereotyp : "EMO se řežou." - ale ono tomu opravdu tak n-e-n-í.
Se zbytkem tvé postu v podstatě souhlasím, ale až na to, že se proti emu stav nejen ti "velcí,zlí a nebezpeční (a dozajista nezničitelní bossové .p)" ale i lidé, kterým to může být šumák - tj. Média (Blesk,Prima,..), lidé bez "své vyhraněné" subkultury, atd.
Prostě mi tohle přijde zbytečné, protože je to jenom lifestyl, a kdo v tom hledá něco víc...
e : A začíná se to radikalizovat i u nás, třeba teď zmlátili hopeři jednoho mojeho kamaráda v Ově na 29. dubna když čekal na tramvaj (prostě jenom : "Hele,emař,pojďte, rozbijem mu hubu.").
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Oximus píše: Opět dalš stereotyp : "EMO se řežou." - ale ono tomu opravdu tak n-e-n-í.
Ty vole to si tady ze vsech delas prdel? :p Sam si psal aby se vsichni podivali na clankek o EMO v blesku, kde zrovna o rezani bylo docela dost. A nazaver jeden citatek z te stranky co si postoval:

Fanoušci emo, jestli máte deprese, tak nám všem udělejte laskavost a zabijte se.

:ppp
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Big Bud píše:
Oximus píše: Opět dalš stereotyp : "EMO se řežou." - ale ono tomu opravdu tak n-e-n-í.
Ty vole to si tady ze vsech delas prdel? :p Sam si psal aby se vsichni podivali na clankek o EMO v blesku, kde zrovna o rezani bylo docela dost. A nazaver jeden citatek z te stranky co si postoval:

Fanoušci emo, jestli máte deprese, tak nám všem udělejte laskavost a zabijte se.

:ppp
Zeptám se tě na jednu věc, neber to jako urážku prosím.Jsi retardovaný nebo jsi nepochopil, že všichni co tam psali, tvrdili že sebepoškozování k emu nepatří ? Že si Blesk z toho udělal nástroj na zvýšení prodejnosti, celé to obrátil a psal klasický sračky o tom, že jsme parta sebevrahů(= největši idiotina) ?
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Oximus píše: ale až na to, že se proti emu stav nejen ti "velcí,zlí a nebezpeční (a dozajista nezničitelní bossové .p)" ale i lidé, kterým to může být šumák - tj. Média (Blesk,Prima,..), lidé bez "své vyhraněné" subkultury, atd.
To je druhá strana mince. Ostatní hnutí se proti nim staví protože to, co oni považují za slabost emáci vyzdvihují jako přednost. A je snadnější zmlátit nějakou depresivně se tvářící samotnou existenci než si dát dostaveníčko s partou skinů s bejzbolkama v rukou. Postoj většinové společnosti je klasický: 1) relativně nový rozmáhající se trend = nebezpečí, vhodné téma pro média 2) společnosti se instinktivně nelíbí spojení smrt - naše děti (ať už je to spojení připisováno emo stylu oprávněně nebo ne). Že si náš Jaroušek vyholil hlavu a občas se s kamarády někde popere nebo chodí oblékaný jako maškara? No já jsem nebyl svého času jiný, taky jsme se v dětství na vesnici s klukama prali jako psi, hlavně že chodí do školy, z tohohle po pubertě vyroste. Ale že by Jaroušek patřil do skupinky, kde vybízejí k sebevraždě? To je nějaká sekta ne? To nikdy.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Oximus píše: e : A začíná se to radikalizovat i u nás, třeba teď zmlátili hopeři jednoho mojeho kamaráda v Ově na 29. dubna když čekal na tramvaj (prostě jenom : "Hele,emař,pojďte, rozbijem mu hubu.").
Asi aby mel duvod brecet :wink: Protoze byt vasima rodicema, tak vas liskam od rana do vecera, dat vam poradny zaprah doma, zadne flakani se, jeste si chod vydelavat, nikdo za tebe nebude tvoje vystrelky platit. A pak budes mit jine myslenky.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Oximus píše: Zeptám se tě na jednu věc, neber to jako urážku prosím.Jsi retardovaný nebo jsi nepochopil, že všichni co tam psali, tvrdili že sebepoškozování k emu nepatří ? Že si Blesk z toho udělal nástroj na zvýšení prodejnosti, celé to obrátil a psal klasický sračky o tom, že jsme parta sebevrahů(= největši idiotina) ?
Jo mozna retardovany sem, ale vysvetli mi, proc porezany ruce maj jenom Emari? Jeste jednou aby si to treba neprehlidnul: PROC POREZANY RUCE MAJI JENOM EMARI? kdyz to k nim teda absolutne nepatri...ja treba nevidel hopera s porezanyma rukama..... Takze ono stim asi neco bude... To je jak kdyby hoperi zacali tvrdit ze rovne ksilty k nim nepatri... Takze tvoje marne snazeni je docela k hovnu.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

no hele oni se řežou mnohdy lidi co nemají úniku ze životních problému nejenom Emaři ke kterým je to přisuzováno
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Kaj píše:
Oximus píše: ale až na to, že se proti emu stav nejen ti "velcí,zlí a nebezpeční (a dozajista nezničitelní bossové .p)" ale i lidé, kterým to může být šumák - tj. Média (Blesk,Prima,..), lidé bez "své vyhraněné" subkultury, atd.
To je druhá strana mince. Ostatní hnutí se proti nim staví protože to, co oni považují za slabost emáci vyzdvihují jako přednost. A je snadnější zmlátit nějakou depresivně se tvářící samotnou existenci než si dát dostaveníčko s partou skinů s bejzbolkama v rukou. Postoj většinové společnosti je klasický: 1) relativně nový rozmáhající se trend = nebezpečí, vhodné téma pro média 2) společnosti se instinktivně nelíbí spojení smrt - naše děti (ať už je to spojení připisováno emo stylu oprávněně nebo ne). Že si náš Jaroušek vyholil hlavu a občas se s kamarády někde popere nebo chodí oblékaný jako maškara? No já jsem nebyl svého času jiný, taky jsme se v dětství na vesnici s klukama prali jako psi, hlavně že chodí do školy, z tohohle po pubertě vyroste. Ale že by Jaroušek patřil do skupinky, kde vybízejí k sebevraždě? To je nějaká sekta ne? To nikdy.
Ano, máš pravdu, ale to jsou zase jen ty hloupé předsudky, které se více lidem hrozně špatně vyvrací.Podle mě je prostě celá společnost o emu špatně informovaná, a jen si našla obětního beránka, kterého může beztrestně šikanovat, a začíná to přerůstat v to "kill the emo´s" způsob myšlení.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Big Bud píše:
Oximus píše: Zeptám se tě na jednu věc, neber to jako urážku prosím.Jsi retardovaný nebo jsi nepochopil, že všichni co tam psali, tvrdili že sebepoškozování k emu nepatří ? Že si Blesk z toho udělal nástroj na zvýšení prodejnosti, celé to obrátil a psal klasický sračky o tom, že jsme parta sebevrahů(= největši idiotina) ?
Jo mozna retardovany sem, ale vysvetli mi, proc porezany ruce maj jenom Emari? Jeste jednou aby si to treba neprehlidnul: PROC POREZANY RUCE MAJI JENOM EMARI? kdyz to k nim teda absolutne nepatri...ja treba nevidel hopera s porezanyma rukama..... Takze ono stim asi neco bude... To je jak kdyby hoperi zacali tvrdit ze rovne ksilty k nim nepatri... Takze tvoje marne snazeni je docela k hovnu.
Aha, jasně.Takže myslíš, že sebepoškozován tu před emem nebylo ? Nebuď směšnej, sebepoškozován je prostě psychická nemoc stejně jako maniodeprese nebo schizofrenie, a měla by se léčit, vůbec nejde o to, jestli jsi nebo nejsi emo, ale spíš o to, jak řešíš svoje problémy - někdo je závislej na alkoholu,druhej na cigárach,třetí šikanuje páťáky na základce a další se řeže, nevidím problém.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Mno, špatná informovanost. Prvně to bylo Emo které právě vycházelo ze sklíčenosti depresí atd. Dnes je z toho hlavně módní záležitost, jenže problém je že lidi to znaj hlavně z té první stránky a řekněme si na rovinu, do hlavy ti nikdo nevidí, takže nemůže vědět, že ty zrovna nejsi tenhle typ. Já typ lidí toho prvního stádia upřímně nemám rád, člověk má být citlivý, ale stavět to na odiv jako mou silnou(slabou) stránku je podle mě trochu klišé. Potom je tu fakt, že Emaři nebejvaj rozšíření příliž mezi starší populaci, a je mnohem snazší, jak už psal Kaj, utahovat si z člověka co kvůli stylu Emo nemají příliž přátel, co by ho bránili, než z dospělého člověka. Možná je to tím, že jsem nikdy neviděl Emo týpka v posilovně, sportovně zdatného.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Oximus píše: Aha, jasně.Takže myslíš, že sebepoškozován tu před emem nebylo ? Nebuď směšnej, sebepoškozován je prostě psychická nemoc stejně jako maniodeprese nebo schizofrenie, a měla by se léčit, vůbec nejde o to, jestli jsi nebo nejsi emo, ale spíš o to, jak řešíš svoje problémy - někdo je závislej na alkoholu,druhej na cigárach,třetí šikanuje páťáky na základce a další se řeže, nevidím problém.
Mno ja netvrdim ze to tady pred Emo nebylo, zase si hledas argumenty tam kde nejsou... pri soucastne popularizaci emo se zacinaji rezat i 15ti lete holky ktere maj fakt obrovske problemy: treba jestli je mamka pusti do kina s emo kamaradama, nebo jestli dostane 2jku nebo trojku z prvouky nebo dokonce jee ja uz sem to dostala.. :roll: To sou fakt mighty problemy, pri kterych se proste MUSI riznout pres to nejede vlak....
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Emo smrdí.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Prafotr Morava píše:Mno, špatná informovanost. Prvně to bylo Emo které právě vycházelo ze sklíčenosti depresí atd.
To si spíš nemyslím, koukni se třeba na texty Rites Of Spring a nerozlišíš je od normálních hard-punkovejch kapel co v té době hrály - řešej tam problémy tehdejší společnosti.
Prafotr Morava píše: Dnes je z toho hlavně módní záležitost, jenže problém je že lidi to znaj hlavně z té první stránky a řekněme si na rovinu, do hlavy ti nikdo nevidí, takže nemůže vědět, že ty zrovna nejsi tenhle typ. Já typ lidí toho prvního stádia upřímně nemám rád, člověk má být citlivý, ale stavět to na odiv jako mou silnou(slabou) stránku je podle mě trochu klišé. Potom je tu fakt, že Emaři nebejvaj rozšíření příliž mezi starší populaci, a je mnohem snazší, jak už psal Kaj, utahovat si z člověka co kvůli stylu Emo nemají příliž přátel, co by ho bránili, než z dospělého člověka. Možná je to tím, že jsem nikdy neviděl Emo týpka v posilovně, sportovně zdatného.
Souhlasím, a taky je pravda že si za to zčásti můžem sami - štvou mě ty lidi kteří mluví o tom, "že emo je o emocích", přitom to je prostě lifestyl.
A taky v emocore je docelá častá asociace se sebepoškozováním, depresemi, rozchody atd. Ale přiznejme si, kolikrát jste v metalovém songu slyšeli nápěv "Die, motherfucker, die !" a přitom věděli že posluchači metalu nejsou žádní vrazi ? ^^
Odpovědět