Kradeze

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Caroline píše: Diky, Oximusi, davova psychoza a soudce Lynch byvaji neuprosni..bohuzel..jeste, ze uz tak casto nepopravuje, asi bych uz visela a zas by mel svet jednu justicni vrazdu...ja to ustojim :) ... Kdo nechce, verit ani dukazy necte, byt existuji, proste chut nekoho popravit bez moznosti obhajoby je tak jednoduche...to je taky jedna hloupa lidska vlastnost...
To znám až moc dobře ;) Tvůj případ je ekvivalentem k jednomu mému osobnímu (mnohem méně důležitějšímu, ale i tak mě to neskutečně...), proto tě chápu ;) Drž se, život je boj a ani když má končit nesmíš přestat máchat mečem.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Caroline píše:
Sir Artuhr píše:Ste divny :!: Kdo do te kauzi vidi muze udelat asi jedno gesto a to :roll: Je to asi dukaz toho, ze lidi ve spouste veci nikdy nebudou dospeli.

A co je jeste nechutnejsi je to tady rozmazavat po verejnem foru. Pokud by to bylo solidni foru, tak by se to dalo vzit, ale Dp foru ? :p
No jo no, co nadelas :lol: , Ses divnej no, joj! Nebo my?...necti to a basta fidli :P
Ja jen doufam, ze to moderatori odkopnou na jiny topic..ten co tady je ma totalne jine teeema :)
Ja sem se jen snazil poukazat na drobnou chybu v tvem zaujeti v tom zjistit co si o tobe lidi kolem tebe mysli. Ano tahle otazka lidi opravdu trapi, ale spis bych rekl, ze to trapi spis mladsi rocniky. Casem clovek snad ziska urcitou predstavu o tom jaky je a taky jak se na nej ostatni lide divaji. A cestu kterou sis vybrala ty me pripadna prinejmensim dost divna.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Sir Artuhr píše:
A co je jeste nechutnejsi je to tady rozmazavat po verejnem foru. Pokud by to bylo solidni foru, tak by se to dalo vzit, ale Dp foru ? :p
Vždyť se tu řeší často ještě větší pixloviny ;P
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Oximus píše:
Sir Artuhr píše:
Vždyť se tu řeší často ještě větší pixloviny ;P
No diky tomu ze z kazde aspon trosku solidni diskuze udela nekdo jako ty obycejnej offtopik absolutne z cesty :p
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Sir Artuhr píše:
Caroline píše:
Sir Artuhr píše:Ste divny :!: ... :p
... :)
Ja sem se jen snazil poukazat na drobnou chybu v tvem zaujeti v tom zjistit co si o tobe lidi kolem tebe mysli. Ano tahle otazka lidi opravdu trapi, ale spis bych rekl, ze to trapi spis mladsi rocniky. Casem clovek snad ziska urcitou predstavu o tom jaky je a taky jak se na nej ostatni lide divaji. A cestu kterou sis vybrala ty me pripadna prinejmensim dost divna.
To nejses sam :lol: , ja se sobe taky divim, ale patrim k te mensine lidicek co o nich mluvi moudri lide uz veky veku...Nejak zapominam na vek, ac se za nej nestydim, naopak... asi navzdycky zustanu jen a jen mala holka...problem, ze :wink: ... a fakticky pletu, hackuju, vysivam, siju a rada taky, jen na tu pavlac se ne a neeee dokopat, ze bych se pridala k sooosedaam: "...co nechapou, kde na to ti lidi berou, uz zas maj nove auto a videli jste ty nove saty te Vozembouchove! Ta ma ranu a ten jeji ji stejne zanasi..."
Proste, Sire Artuhre, radeji poradam LANparty, srazy, posedim u taboraku, zazpivam si s kamarady, povidam pohadky detem ve skole i vnoucatkum, stouram se v kompech a zaparim si Q3, Medala, CS, Diablo2 LoD atd. (ac ted na to neni moc cas, navic v HK nehraju) a hlavne je mi fajn i kdyz jen par dni v mesici, ale je to uzasne, kdyz mi maly Ricinek rekne: ".. je babicko, uz ti neni spatne a uz ti vyndali pumpicku? Tak budem tancovat a zpivat,jo ? Ja zapnu pisnicky z Rosy.. " Co vic jeste muzu chtit ?
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Caroline píše: To nejses sam :lol: , ja se sobe taky divim, ale patrim k te mensine lidicek co o nich mluvi moudri lide uz veky veku...Nejak zapominam na vek, ac se za nej nestydim, naopak... asi navzdycky zustanu jen a jen mala holka...problem, ze :wink: ... a fakticky pletu, hackuju, vysivam, siju a rada taky, jen na tu pavlac se ne a neeee dokopat, ze bych se pridala k sooosedaam: "...co nechapou, kde na to ti lidi berou, uz zas maj nove auto a videli jste ty nove saty te Vozembouchove! Ta ma ranu a ten jeji ji stejne zanasi..."
Proste, Sire Artuhre, radeji poradam LANparty, srazy, posedim u taboraku, zazpivam si s kamarady, povidam pohadky detem ve skole i vnoucatkum, stouram se v kompech a zaparim si Q3, Medala, CS, Diablo2 LoD atd. (ac ted na to neni moc cas, navic v HK nehraju) a hlavne je mi fajn i kdyz jen par dni v mesici, ale je to uzasne, kdyz mi maly Ricinek rekne: ".. je babicko, uz ti neni spatne a uz ti vyndali pumpicku? Tak budem tancovat a zpivat,jo ? Ja zapnu pisnicky z Rosy.. " Co vic jeste muzu chtit ?
Ale ja prece nemluvil vubec o tom, ze je neco nevhodneho na jak si dokazes i v urcitem veku uzivat zivot a jake mas priority nebo aktivity. Tady jde o to jak si nekdo dokaze udelat ze sve nemoci proste prostredek k tomu, aby ho lidi litovali a diky tomu dosahl sveho. To je proste pro me nechutny a podle vlastnich zkusenosti a to bohuzel diky memu kamardovi vim co takovy clovek na onkologii proziva a rozhodne pak netouzi porad tu nemoc na nekoho vytahovat, aby ho kazdej vytahoval. Rekneme ze proste nekdo neni vdecny za to jake mel stesti i pevnou vuli. Nekdo to uz ani nezjisti.
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Sir Artuhr píše:
Caroline píše: ...
Ale ja prece nemluvil vubec o tom, ze je neco nevhodneho na jak si dokazes i v urcitem veku uzivat zivot a jake mas priority nebo aktivity. Tady jde o to jak si nekdo dokaze udelat ze sve nemoci proste prostredek k tomu, aby ho lidi litovali a diky tomu dosahl sveho. To je proste pro me nechutny a podle vlastnich zkusenosti a to bohuzel diky memu kamardovi vim co takovy clovek na onkologii proziva a rozhodne pak netouzi porad tu nemoc na nekoho vytahovat, aby ho kazdej vytahoval. Rekneme ze proste nekdo neni vdecny za to jake mel stesti i pevnou vuli. Nekdo to uz ani nezjisti...
Je mi lito, co se stalo tvemu kamaradovi, ver mi, ze vim o cem mluvis :(... Ale ja to sem nevtahla... asi si necetl to v predeslych postech... Stejne neni na skodu uvedomit si, ze existuje i rub v zivote, neuteces pred tim, covece, neda se zabednit doma a neslyset, nevidet...
Kdyz je soud byva zalobce a pak i obhajoba. Narknou-li te z neceho, budes se branit :) a to je dobre. Vzdycky se bran a nenech se ubit... Napr. ty tady "brblas" Oximusovi" a sam postujes mimo misu, vsiml sis toho?
:wink: Treba o tom, ze co to tady ti lidickove postujiii a maji radeji mlcet nebo jit na jina fora... :P
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Caroline píše: Proste, Sire Artuhre, radeji poradam LANparty, srazy, posedim u taboraku, zazpivam si s kamarady, povidam pohadky detem ve skole i vnoucatkum, stouram se v kompech a zaparim si Q3, Medala, CS, Diablo2 LoD atd.
Já tě chci za babičku...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Caroline píše:[
Je mi lito, co se stalo tvemu kamaradovi, ver mi, ze vim o cem mluvis :(... Ale ja to sem nevtahla... asi si necetl to v predeslych postech... Stejne neni na skodu uvedomit si, ze existuje i rub v zivote, neuteces pred tim, covece, neda se zabednit doma a neslyset, nevidet...
Kdyz je soud byva zalobce a pak i obhajoba. Narknou-li te z neceho, budes se branit :) a to je dobre. Vzdycky se bran a nenech se ubit... Napr. ty tady "brblas" Oximusovi" a sam postujes mimo misu, vsiml sis toho?
:wink: Treba o tom, ze co to tady ti lidickove postujiii a maji radeji mlcet nebo jit na jina fora... :P
Ja sem to prave cetl ty prechozi posty a proto sem reagoval na to zaujeti v tom, ze udelas neco takoveho aby sis zjistila jak lidi zareaguji. A kazdy druhy post ne-li kazdy obsahuje nejakou narazku na tu nemoc. Ja se pred nicim praveze neuzaviram a jelikoz do toho problemu taky vidim, tak se nesnazim jen tady flamovat, ale vyjadrit svoje znechuceni nic vic. Mimo misu jsou prave tvoje posty plne neutralnich, nadhlednych a smirujicich reci. Ale fakt ze se to tady snad poprve takhle verejne rozpatlava jen hraje zase na svoji stranu.Ziskat si emocionalnima recma dalsi lidi. Proto sem pisu svuj nazor a postoj, ze sou tu i lidi, kteri na tohle neskoci. A trocha pozornosti nezaskodi ze ? :p Aspon je tady prostor aby zde lidi vyjadrili co si o tobe mysli. To je ucel toho vseho o co se snazis ne :p?

Oximuse bych vubec neresil. Ten je ted ve tom stadiu uzivatele internetoveho fora, ze ma pocit, ze i bez jedineho zrnka vedomosti o problemu ma pocit ze ma ke vsemu neco rict:p
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Oximus píše:
Caroline píše: Proste, Sire Artuhre, radeji poradam LANparty, srazy, posedim u taboraku, zazpivam si s kamarady, povidam pohadky detem ve skole i vnoucatkum, stouram se v kompech a zaparim si Q3, Medala, CS, Diablo2 LoD atd.
Já tě chci za babičku...
:lol: nekdy si na DP pokecej s mym vnukem Jakubem :) ... Uz ma taky 17 roku..ty brdooo, nahodou jako sniper ho taky nekdy sejmu *poskrabala se na hlave* , ale vetsinou mne dava on, ale se nasmejem :lol:
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Sir Artuhr píše:
Oximuse bych vubec neresil. Ten je ted ve tom stadiu uzivatele internetoveho fora, ze ma pocit, ze i bez jedineho zrnka vedomosti o problemu ma pocit ze ma ke vsemu neco rict:p
Přesně,jsme si podobní.
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Sir Artuhr píše:
Caroline píše:[
....
...To je ucel toho vseho o co se snazis ne :p?

...
...no vida, dalsi soudce Lynch, tak kterou tu vetev ted vyberem..tamhleta je pevnejsi, ne?...:wink:
..nerozhazis mne, to mas marne, chci se smat , pokecame v realu? Ty sva moudra a ja budu popijet mlicko a dam si zmrzlinovy pohar, ju?
..Nekoukej na nemoci a koukej radeji na devcata... Ver mi, ze udelas lip
:wink: Vazne ...
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Caroline píše: ...no vida, dalsi soudce Lynch, tak kterou tu vetev ted vyberem..tamhleta je pevnejsi, ne?...:wink:
..nerozhazis mne, to mas marne, chci se smat , pokecame v realu? Ty sva moudra a ja budu popijet mlicko a dam si zmrzlinovy pohar, ju?
:wink: Vazne ...
Hehe,takovej krásnej stěr .))
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Oximus píše: Přesně,jsme si podobní.
Ty vis o cem se tu vubec bavime? Muzes mi teda rict co je zdrojem naseho sporu? Musim ti oznamit, ze si dalsi s obeti vesele a sladke babicky Mil gratuluju.
Caroline píše: ..no vida, dalsi soudce Lynch, tak kterou tu vetev ted vyberem..tamhleta je pevnejsi, ne?...Wink
Wink Vazne ...[
Ja tady nikoho soudit nemusim a ani to delat nechci. Ja chci aby ses taky dozvedela nazor druhych lidi, kteri ti tohle proste nezerou tyhle reci. Vetsina uz nema silu sem psat, protoze by se dockali jen podobnych nesmyslnych odpovedi. Nepovazuju se natolik zkuseny abych daval moudra nekomu o generaci starsimu. Pokud by to potreboval, tak je to docela smutny. Taky nechapu proc bych te mel rozhazet. Denne se potkavame s lidma, kteri si necim pripadaji vyjmecni a maji potrebu nabizet vsem lidem svoji predstavu nadhledu a naproste pohody. A to neni vekem bohuzel omezeny.

A neboj ja uz mam svuj typ devcat na ktere se divam nejradsi :p
Acarus

Příspěvek od Acarus »

chtel bych mit dceru co me uz dopredu pohrbi, muj dalsi sen.
Christoff
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Christoff »

Tak to jses teda úplně hustej nebo kůl nebo emo nebo jak se teď říká.
mind-bending chemicals
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Acarus píše:chtel bych mit dceru co me uz dopredu pohrbi, muj dalsi sen.
Bude-li to v tvem zajmu, Acarusi, taky bych ti ji prala..Ver mi, ze ji pak jen, sice prvne prekvapen, ale jen podekujes .. houbelec o tom vis...
Sir Artuhr píše:... Ja chci aby ses taky dozvedela nazor druhych lidi, kteri ti tohle proste nezerou tyhle reci. .....
A neboj ja uz mam svuj typ devcat na ktere se divam nejradsi :p
No i to je normal, Sire Artuhre :)... Vis jak by byl svet osklivy mit jen treba dve barvy? Proste..."Nenarodil se člověk ten, aby se zalíbil lidem všem"... A bud klidny, nejsem vyjimecna a uz vubec nejsem mimozemstan *ukryva sve UFO pod polstar* ...
... a a a je bezvadne, ze mas sve typy devcat, tak to ma byt :wink: ...

Hele a mimochodem, oba jste velmi statecni, musite mit hooodne velka ramena, kdyz se obouvate tak hrdine do zeny, ze? :wink: Co v realu? tam by jste byli stejne odvazni? :wink: Prisamvacku, ze ja nemam svaly ...stavite se? Tenhle tyden jsem v Praze a dnes mi ma nejmladsi dcera doveze na tri dny mou krasnou vnucku Caroline Ann :)

Jo a vite co mne na tehle hre a na real setkanich fascinuje? Ze vam doslovne presne ukaze opravdove pratele a ty, kteri o pratelstvi jem mluvi ... Podle starodavneho rceni: " V nouzi poznas pratele" ... ten clovek co tohle kdysi rekl snad ani netusil jak je nadcasovy, vidte? ...
:wink:
Aldeigjuborg
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aldeigjuborg »

Hm. Z tohoto je mi teda na blití :roll:

Ne, že bych ti nedržel palce, abys ten boj vyhrála, ne že bych ti přál něco špatného, ale vytahovat nejosobnější věci na veřejném foru dost nechutný.

Nedávno jsi mi psala, jak chceš žít, jak se s tím chceš poprat, ale tím, že budeš tady na foru vypouštět řeči, které mají v ostatních lidech (z půlky ještě nedospělých dětí) vzbudit lítost, dáváš najevo něco o kapánek jiného.

Napsat tohle někomu na icq, někomu koho znáš - beru. Ale sem to nepatří.
Všichni, co tě znají, ví, jak na tom jsi a ti co ne, těm to může být úplně šumák.

A Quamovi a Sofi a spol. se vůbec nedivím.
Když už jsi o sobě ty, nebo tvoje dcerka nebo kdo, vypustila takovou fámu, tak jsi při tom ty své přátele měla nechat...
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Aldeigjuborg píše:......
Uz jsem psala nekde nahore, ze jsem toto tema neotevrela. Adde, cetl si cim to vypuklo?
Budu se branit jak nemoci tak verejnym utokum. Tak podivej, bude-li treba jsem ochotna jit do nejakeho poradu typu "13. komnata..." Protoze vim, ze zrovna tak jako nelze zavirat postizene lidi do ustavu, ale spise je vclenit mezi ostatni, tak nelze zavirat nemocne lidi a DELAT, ZE ZADNE NEMOCI NEEXISTUJI...nutit je aby mlceli, ze si ma kazdy myslet, nic zle neexistuje...pak jen sokovane zirat az vas neco postihne a s hruzou zjistovat co to proboha je, ze prave tebe, tamtoho, tamtu, nasla jakakoliv choroba. Kdyz ve vyse uvedenem poradu, mimo jine, treba mluvil Honza Musil (moderator z TV) nebylo to pro to, Alde, aby vzbuzoval litost, ani ja to nechci, naopak je neprijene, kdyz se na vas nekdo litostive diva. Jsem zastancem teorie, ze lidi maji mit otevrene oci, vedet co se muze stat. Vyvarovat se (pujde-li to) chyb, je-li k tomu dost silne vule!... Nastesti uz se o tom nemlci, do kleci dozivat nas, ty nejak zasazene, ale jeste pohyblive, nenahnali. Nemlcet o tom, a to vazne verejne, tomu se rika PREVENCE, Alde a spol. Nebudu zticha, aby jste prave vy, mladi a nekteri zde jeste deti, vedeli, ze je treba se hlidat a branit se, prijde li neco takove k na vas. Nehazet "flintu do zita" a zit plnohodnotne kazdou tu chvili, kterou vam zivot jeste da. Pridete-li vcas vsechno lze vylecit (nastesti). Nedavejte hlavu do pisku, to nechte pstrosum, zivot je tak krasny :). Toto jen rub mince, devcata a kluci. Dokud nekdo nenaklonuje totalne zdraveho tvora, zvaneho clovek,tak pred podobnymi skutecnostmi nikdo neutece.
Alde, neda se nechodit po ulicich, mestech neviditelna...
...ja sla zpatky do skoly ucit a verim, ze budu jeste zase...styska se mi po detech... Ted mne neopustily, ja to dokazu a vratim se, tak jak jim slibuji :) . Skola ani ty deti mne neodepsaly, Alde... Cekaji na mne :)
..Co se stalo stalo se, stavim se tomu celem a budu svou dceru vzdycky branit... Myslela to dobre.

Mrzi mne jen, ze se o tom mluvi tady... v topicku Cool Arta...jo, to je nefer a ja se mu za to omlouvam.... Fakt to patri spis do osvetovych forek a ne sem. Sorry, Cool Arte, ale nedam se zahnat do kouta a stojim zprima (no, vlastne ted sedim :wink: ) .
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Carolin píše:...
Hele a mimochodem, oba jste velmi statecni, musite mit hooodne velka ramena, kdyz se obouvate tak hrdine do zeny, ze? :wink: Co v realu? tam by jste byli stejne odvazni? :wink: Prisamvacku, ze ja nemam svaly ...stavite se? Tenhle tyden jsem v Praze a dnes mi ma nejmladsi dcera doveze na tri dny mou krasnou vnucku Caroline Ann :)

Jo a vite co mne na tehle hre a na real setkanich fascinuje? Ze vam doslovne presne ukaze opravdove pratele a ty, kteri o pratelstvi jem mluvi ... Podle starodavneho rceni: " V nouzi poznas pratele" ... ten clovek co tohle kdysi rekl snad ani netusil jak je nadcasovy, vidte? ...
:wink:
Ja nevim me uz se to zda dost zbytecny o tom nejak diskutovat. Nepotrebuju nikomu nic rikat v realu a ver mi ze kdyby k tomu melo dojit, tak reknu uplne to same jako tady. Ale spis tady se spis min rozcilim, protoze videt jak se sebe nekdo dela chudinku a schovava se se vsim za to ze je zena. To me dokaze opravdu zvednou tlak.

A vubec neverim ze by ta diskuze nekam vedla. Mozna kdyz se pujdu proletet jako motylek nad kytickama dam si k tomu mlicko obhlidnu nejaky holky a budu mit take slunce v dusi:p
Odpovědět