A pokud nevis co je slusne a co ne, tak potes pan buch ale nechtel bych s tebou bydlet, nebo jen te potkavat rl
Ti prozradim tajemstvi, PvP je bug .... a je napsany ze bugovat se nesmi, cili uz nesmis hrat a problem je vyresen. Doufam ze me uposlechnes kdyz je to ted napsany.Wilson píše: sem to nikde napsany nevidel ....
jo ahaaaaa uz to chapu, vono je prasarna kdyz PK da fula nebo hk, ale kdyz ho dostane od modraku to je v pohode..? njn holt jak se do lesa vola.. to se pak nesmis divit ze te kazdej vyfulli :pPapez píše:Jo, ono je hrozně neslušný, když někdo "panu pkčku" dá někdo fulla a hk, zatímco chudák rudý si myslí, že může všechno , aniž by mu to jakýkoliv modrý mohl oplatit. Třeba nedejbože po 'guards', když chtěl indián na někom provozovat svoje pévépé. (Viď, Wilsone, necro vs. craft)
Otázka: proč dávají fulla modří červeným?Dave Lister píše:jo ahaaaaa uz to chapu, vono je prasarna kdyz PK da fula nebo hk, ale kdyz ho dostane od modraku to je v pohode..? njn holt jak se do lesa vola.. to se pak nesmis divit ze te kazdej vyfulli :pPapez píše:...
To není odpověď.Dave Lister píše:Odpověď: proč dávají fula červení modrým?Papez píše:Otázka: proč dávají fulla modří červeným?
a muzem jet do nekonecna hmm?
ja nemam necra, ba dokonce nemam ani pk , takz si ty tvy teorie ala mir strc za klobouk ...Papez píše:Jo, ono je hrozně neslušný, když někdo "panu pkčku" dá někdo fulla a hk, zatímco chudák rudý si myslí, že může všechno , aniž by mu to jakýkoliv modrý mohl oplatit. Třeba nedejbože po 'guards', když chtěl indián na někom provozovat svoje pévépé. (Viď, Wilsone, necro vs. craft)
No hlavně, že všemu rozumíšWilson píše:ja nemam necra, ba dokonce nemam ani pk , takz si ty tvy teorie ala mir strc za klobouk ...Papez píše:Jo, ono je hrozně neslušný, když někdo "panu pkčku" dá někdo fulla a hk, zatímco chudák rudý si myslí, že může všechno , aniž by mu to jakýkoliv modrý mohl oplatit. Třeba nedejbože po 'guards', když chtěl indián na někom provozovat svoje pévépé. (Viď, Wilsone, necro vs. craft)
Ano, někomu to nevadí, někomu zase ano. Pokud ti to nevadí, budiž, ale nevnucuj mi prosím, co si o tom mám a nemám myslet já, díky.Wilson píše:papezi ja sem se ti tu celou dobu snazil naznacit, ze ty a tobe podobni lide tu argumentujete ze rk/hk/loot je praseni, a ze to je argumentace uplne bezpredmetna, ze se k tomu vyjadrilo uz i gm ze vzhledem k pravidlum tohoto servru, kterymi by se mel kazdy hrac ridit, je to proste v poradku. Tak nechapu proc to stale dokola zkousis/te. Tj asi tak podobny tomu ze kdybych se chtel za mesic chtel u maturity hadat ze Babicku napsal Karel Hynek Mácha. Tak bych stim asi taky neuspel. Doufam ze si to uz pochopil.
Stále tu tvrdím pouze něco, s čím se ti jenom nechce souhlasit - proč, to opravdu netuším.Wilson píše:Stale tu tvrdis neco co neni pravda, tudiz sem proto pouzil to porovnani ...Papez píše:PS: a s Hynkem a Babičkou to bylo hodně stupidní, už si o mě žádné další řeči co nejsou pravda nevymýšlej.
Papez píše: Stále tu tvrdím pouze něco, s čím se ti jenom nechce souhlasit - proč, to opravdu netuším.
Pkčkem se člověk ve hře "nerodí", ale stává svými činy, tím že chce škodit ostatním. Jenže ti se dělína dvě základní skupiny: ti co mají jakžtakž úroveň a jen kradou ostatním, a ti co se snaží ostatním totálně znechutit hru, aby na sebe upotali pozornost. Právě tihle jsou největší prasátka, co s chutí zfulí i ty největší cetky, zabijou koně i tomu, pro něhož znamená velký majetek (se škodolibým potěšením, samozřejmě), a rk je pro ně fetišem. Ano, přesně tihle jsou pro mě prasata.Ještě jednou opakuji pk/=prase, ale většina z nich se jako egocentrická prasátka opravdu chovají, bohužel. Skutečně nevím, kde bereš tu jistotu, když ani pk nemáš.
Zřejmě proto, že kdybys nějaké pk měl, tak byl určitě v prasení překonal kdekoho, včetně pojíždění kopáčů, cikánských férovek atd.
(Jinak full 7 tmr , 4 gh, 2 kvf svitků a ressrobky plus zabití suma taky za prasení nepovažuju)
Tohle je tvrzení gm, správce serveru tudíš to co píše Wilzn neni jeho výmysl, takhle to bere server.Edail píše:Papež: nějak si se mi vůbec nevyjádřil k mému poslednímu postu s HK - bylo by pro tebe přijatelnější, když by ti peka mohl koně odvést někam pryč a tamnout si ho? Takže ty by jsi byl bez koně tak jako tak a vrah by na tom ještě byl o koně líp nebo teda už se smíříš s tím že HK dostaneš no a nemáte toho koně ani jeden?
Já ti tvůj názor nijak neberu ty tu argumentuješ tím, že prostě máš jiný názor než ostatní, já to beru jen ti říkám svůj názor a další možnost jak by to mohlo vypadat, ale ty si uvědom, že tvůj názor vychází ze špatného předpokladu kterým je > HK je prasení < tento výrok není pravdivý.